dimarts, 12 d’octubre del 2021

Cròniques jornada 9 d'octubre

Primers partits com a locals deels nostres equips aquesta temporada, que s'han disputat, esperem que per últim cop, a les instal·lacions de El Papiol, on hem anat desenvolupant els nostres partits des de la temporada passada. En aquest sentit, l'ajuntament d'Esparreguera ja ens ha informat que El Castell estarà disponible a partir del 13 d'octubre, i tornarem doncs a casa nostre després de les obres de reparació i millora que han tingut lloc al pavelló.

Quant a la competició pròpiament dita, sort desigual peels nostres equips, encara que tots van fer bons partís i a poc a poc van agafant ritme de competició.
Ho expliquem:

Infantil mixt 5 - H. Esplugues 49

Aquest dissabte els nostres infantils han jugat contra Esplugues.

Els nostres nens i nenes han estat justos pel partit, tot i ser-ho han lluitat fins al final del partit.
La primera part ha estat la més Igualada, en relació amb el desgast físic de tots dos equips. Els nostres han realitzat bones accions en atac tot i que malauradament el xut ha anat fora o bé ha sigut parat pel porter. També defensivament han fet ajudes defensives i han parat molts contraatacs.

En la segona part els nostres ja esgotats físicament van començar a fer-se petits al camp i pel contrari els rivals es van créixer. Així i tot vam aconseguir marcar dos gols més, ja que van lluitar cada pilota fins al minut 25, cosa que al cos tècnic ens va fer sentir molt orgullosos i satisfets amb els nostres infantils.

Volem agrair a l'equip contrari el gest que van tenir quan un dels nostres es va fer mal i van estar disposats a jugar amb un menys.

Marina P.

Cadet masculí 45 - H. Ribes 23

Partit disputat al pavelló de Papiol, per sort l'últim, ja que el nostre pavelló ja tornava a estar disponible després de molts mesos.

Inicialment els nostres nois van sortir ben concentrats amb el xip de partit ben activat, això evidentment es va notar en el marcador i vàrem aconseguir un avantatge còmode des de l'inici. Evidentment hem de ser exigents i la primera part va acabar amb 14 gols encaixats, masses pel nivell d'equip que teníem davant i calia corregir certs errors vistos als minuts finals de la primera part.

A l'inici de la segona vam poder tancar més la defensa baixant una mica el nostre avançat i defensors de segons per evitar el bon joc combinatiu a través de la passada i va que ens va permetre recuperar moltes pilotes per aconseguir gols fàcils contra el porter.

Per tant l'inici de la segona part va ser molt notable, amb un contraatac més organitzat i ordenat que ens va permetre també aconseguir gols de segona onada. Ens vam sobrepassar molt bé a la mixta d'un dels nostres jugadors més desequilibrant com és el nostre primera línia Joan Morales, ja que gràcies a aquest fet vam tenir més espais per organitzar i dinamitzar el nostre atac. A poc a poc millorant el nostre percentatge de xuts i la nostra solidesa defensiva a força d'estar centrats en el joc i el tipus de rival que tenim davant.

Per concloure l'equip li va anar bé per tornar a la dinàmica positiva aquesta gran victòria, conscient que pot donar molt més, ja que altres rivals ens obligaran a donar una millor versió per tal de competir de tu a tu i poder aconseguir el nostre gran objectiu que és estar a les posicions capdavanteres de la taula. Per finalitzar destacar el treball incansable tant a entrenaments com el mateix partir d'Eric Parcerisas en tasques tant ofensives com defensives i Alex Poyatos el nostre porter que porta uns números en els 2 primers partits envejables.

L'equip segueix treballant per millorar i donar una millor versió partit a partit, volem que sigui un any especial.

Marc T.

Juvenil masculí 14- H. Molins 37

Segon partit de lliga dels nostres juvenils davant un Molins de Rei "B" molt superior.

Des d'un bon inici, la dura 5-1 dels visitants va ser un malson per als nostres jugadors. Els continus encreuaments al centre acabats a sobre de l'avançat, dificultava la circulació de pilota i produïa moltes pèrdues que culminaven en contraatacs a favor dels Molinencs on el nostre porter August no ha pogut fer res.
Tot i això, hem vist bones accions de penetració entre "1 i 2" de Joan i Marc que mantenien el marcador en una diferència de menys de 10 gols, fins a marxar al descans amb un resultat de 8 a 17.

A la represa els molinencs, que venien reforçats, han posat una marxa més en atac estàtic, on fins ara havien estat bastant imprecisos, i superaven constantment la tova defensa local. Les errades en atac i els lents replegaments dels nostres, han sigut castigats amb molts contraatacs que han incrementat a més de dos dígits la diferència de gols. Finalment els nostres es veien superats tant en defensa com en atac on no trobaven cap forat en la defensa rival. El marcador final reflectia aquesta superioritat amb un resultat de 14 – 37.

La setmana vinent els nostres juvenils tenen jornada de descans a causa de la retirada de la competició del Sant Andreu de la Barca.

Carlos P.

Sènior masculí 30 - E. Castelldefels 29

L'equip sènior del nostre club va jugar aquest dissabte, el que en principi ha de ser l'últim partit al poble veí de Papiol, a qui li donem les gràcies per haver-nos cedit les seves instal·lacions durant les faraòniques obres del Pavelló municipal d'Esparreguera.

En aquesta ocasió tocava enfrenar-se a l'E. Castelldefels B, un jove i potent equip que venia com a líder del grup.

Des d'un bon inici ja es va veure que l'encontre seria molt igualat i tot el bon joc en atac que desplegava l'equip entrenat per Sergi i Cèsar, aquest era contrarestat per part de l'equip visitant, que aconseguia superar un cop i un altre la defensa oberta presentada pel nostre equip, arribant a la mitja part amb un marcador de 16-17.

A la represa, tot i continuar jugant força bé en atac, els esparreguerins desaprofitaven moltes clares ocasions de llançaments de 6 metres i juntament amb males decisions defensives feia que el Castelldefels, agafés una preocupant distància de 3 gols en el marcador. Un canvi de defensa a mitjans de la segona part, feia que ajustéssim molt més la nostra defensa i compliquéssim l'atac contrari que errava llançaments i passades, cosa que es va poder aprofitar per anar remuntant a poc a poc en el marcador, inclús arribar a posar-nos amb 2 gols a favor quan faltaven 5 min, moment que l'equip contrari demanava tems mort per intentar posar ordre en el seu equip.

Els últims 5 minuts van ser d'infart, on els nostres perdien l'avantatge i s'arribava als últims 20 segons de partit amb empat al marcador i possessió de pilota. Tot i la joventut del nostre equip, no els hi va tremolar el pols i es va poder crear una jugada que acabava amb un bon llançament del nostre lateral Àlex, que va picar contra el pal i gràcies a un inspirat Salva en el pivot, agafava el rebot in extremis per poder marcar el 30-29 final.

Primera victòria del nostre equip sènior que esperem que ens doni moltes més alegries..