dijous, 7 d’octubre del 2021

Prèvia jornada 9 d'octubre

Segona jornada de competició dels nostres equips, en aquest cas com a locals tots ells.

Esperàvem poder competir ja al pavelló d'Esparreguera, tancat des de el maig de 2020, però diversos tràmits retardaran una mica l'entrega de la instal·lació, motiu pel qual jugarem aquests partits a les instal·lacions de El Papiol.
Ho expliquem:

Infantil mixt - Handbol Esplugues B
Dissabte 9 d'octubre a les 10:00

Complicat partit el que afrontaran els nostres nois i noies el proper dissabte, davant d'un dels equips forts del grup. Així i tot, els nostres sortiran amb totes les ganes del món de fer un bon partit i mostrar que a poc a poc van evolucionant i millorant amb el seu joc. Recordem que és un equip nou a la categoria, amb molts canvis respecte a la categoria aleví, on tots ells estaven jugant la temporada passada. Però la millora des de l'inici de la pretemporada és notable i segur que seguiran creixent com equip

Cadet masculí -- Handbol Ribes Vermell
dissabte dia 9 d'octubre a les 11:45

Després del bon partit de la setmana passada, els nois d'en Marc surten molt motivats davant d'un rival ja clàssic, que segur que no posarà les coses fàcils.
Els nostres nois han entrenat fort aquesta setmana, i bé, i estan amb molta confiança, ho donaran tot per obtenir un bon resultat.

Juvenil masculí - CE Molins B
dissabte dia 9 d'octubre a les 17:00

També un rival conegut pels nostres juvenils, un equip que sempre mostra un bon joc i que va guanyar amb comoditat el seu primer partit a la competició.
Però als nostres nois la victòria de la setmana passada els hi ha donat molta confiança, i tot i patir algunes baixes, buscarà disputar el lideratge als molinencs.
De ben segur que serà un partit molt interessant.

Sènior masculí - E. Castelldefels B
dissabte dia 9 d'octubre a les 19:00 h

També el sènior rep al líder del seu grup, un bon equip que acostuma a lluitar sempre a la part alta de les competicions en les quals participa.
Els d'en Sergi i Cèsar no van tenir un bon inici de competició la setmana passada, però els tècnics han fet un bon exercici de mentalització als entrenaments d'aquesta setmana i els nostres sortiran a buscar la seva primera victòria.

Sort a tos ells!!!

Ferran R.






Nota de la directiva

Com explicàvem al principi, jugarem els nostres partits com a locals aquesta setmana a El Papiol, però l'ajuntament ja ens ha informat que a partir del dia 13 d'octubre estarà ja disponible el pavelló, tant per entrenaments com per competició, de manera que els partits previstos per la següent setmana ja serien al pavelló.

No volem deixar passar aquesta oportunitat per agrair un cop mes a l'ajuntament de El Papiol la seva col·laboració i disposició perquè poguéssim jugar a les seves instal·lacions.

Gràcies a això, la temporada passada i l'inici d'aquesta hem pogut competir amb bones condicions.

Moltes gràcies doncs a El Papiol i fins a la propera!!

JD