dilluns, 10 de maig del 2021

Cròniques jornada 8 i 9 de maig

 Dos partits van disputar els nostres equips aquest cap de setmana, encara que només el de l'Alevi era de competiciói quin partit!, altissim nivell dels dos equips, que van disputar un molt bon partit, ens ho vam passar molt .


L'altre partit l'havia de disputar el Cadet, però la retirada de Sant Llorenç de la competició va propiciar que els cadets i els juvenils, amb l'aportació d'alguns sèniors, fessin una sèrie de partidets de preparació. Un goig tornar a veure a la pista jugadors que feia anys que no jugaven, ens dóna moltes esperances de poder gaudir - novament- d'un equip sènior la propera temporada.
Us deixem a continuació les còrniques

Ferran R.


Aleví mixt 11 - h Santpedor 5

Dissabte al matí l'equip aleví va disputar potser un dels millors partits que s'han vist fa molt de temps en aquesta categoria.
A les 10.00 del matí a El Papiol, i davant d'un gran CH Santpedor, els nois/es de Zinedine I Cecilio ens van delectar amb un recital d'accions tant ofensives com defensives que trigarem a oblidar.
No podem dir que uns estiguessin millor i altres pitjor, tots van disputar un excel·lent partit.
En atac, es produïen molt bones combinacions i també molt bones accions individuals que acabaven en gol o en assistència a un company totalment desmarcat. Les pèrdues de pilota en aquest aspecte van ser gairebé inexistents.
En defensa el nivell també va ser molt alt. Els marcatges gairebé no es perdien i si l'equip rival aconseguia triangular alguna acció, els esparreguerins estaven atents i mitjançant ajudes s'aconseguia neutralitzar.
Els parcials de les diferents parts van ser
13-9, 10-10, 15-10, 8-6.
Felicitar els dos equips pel gran nivell demostrat a la pista i desitjar que continuïn progressant tan bé com estan fent fins ara.

Cecilio R.





Cadets, juvenils i sèniors

En un cap de setmana sense partits oficials pels cadets i juvenils, avui hem tingut l'oportunitat de veure'ls plegats, juntament amb algun sénior que tornaven a les pistes després de molt de temps.

Una trobada on hem disputat tres partits de curta durada, a cada un es barrejaven els jugadors, així tothom ha pogut jugar amb tothom.
Tot i la barreja d'edats, s'ha pogut veure grans accions combinades, bloquejos del pivot i central, pase i va amb laterals, i grans aturades dels porters.
S'ho han passat bé, i també ens ho han fet passar a nosaltres. És veritat que al final alguns ja demanaven l'hora, però ens han deixat a tots amb ganes de mes. Una Bona experiència que ha enfortit la companyonia entre jugadors del club, i que haurem de repetir vist l'èxit.

Carlos P.