dilluns, 3 de maig del 2021

Cròniques jornada 1 i 2 de maig

Nou cap de setmana amb partits dels nostres equips, de mica en mica anem adaptant-nos a aquest nou format de competició quinzenal i sembla que de moment continuarem així fins a final de temporada.

Bona jornada la del cap de setmana, els nois i noies del club van poder gaudir de nou, i ens ho vam passar bé, com podreu llegir a les cròniques dels dos partits disputats, que trobareu a continuació.

Bona progressio de l'Infantil, un equip que va  a mes partit rera partit, i en  el juvenil cap destacar el debut com entrenador en solitari de en Sergi, amb un gran resultat, ja que l'equip va aconseguir la classificació matemàtica per disputar la fase final del Campionat de Primera Catalana

Infantil mixt 27 - H. Sant Cugat Groc 22

Victòria dels nois de l'infantil mixt contra el fort rival de l'Handbol Sant Cugat en un partit molt disputat.

A causa de la derrota a l'última jornada, els nostres han sortit amb moltes ganes de guanyar el partit i ho han demostrat amb uns primers 15 minuts excel·lents en les tasques defensives que han permès poder córrer al contraatac i marcar els primers gols fent un parcial de 2-7. Ràpidament els santcugatencs han sabut reaccionar amb un temps mort, tancar la defensa i trobar bones accions d'atac mitjançant els contra gols i retallar distàncies fins al 13-10 al descans.

A la represa el tècnic local ha hagut de demanar un temps mort quan només havien passat 5 min des del començament de la segona part a causa del poc moviment sense pilota dels esparreguerins que han provocat diverses pèrdues de pilota. Finalment, els nostres jugadors han despertat tant en atac, amb els gols d'Alex i Mariona des de 6 metres, com en defensa amb les ajudes de Pau de central i la pressió de Parcerisas i Marc d'avançats i s'han endut una victòria merescuda amb el resultat final de 27-22.

Com sempre, cal destacar la feina de Joel a la porteria aturant llançaments de totes les posicions.

Carlos P.

CA Sabadell 17 - Juvenil 21

Aquest dissabte el nostre juvenil s'ha desplaçat a la pista de la Creu Alta de Sabadell per jugar el tercer partit de la temporada, amb un equip minvat d'efectius a causa de la Covid i altres circumstàncies personals, s'hi ha hagut de tibar del cadet per poder presentar un equip amb 7 jugadors.

L'equip local va presentar una defensa 3-2-1 força oberta que va complicar el nostre atac, produint moltes pèrdues de pilota i llançaments forçats, que aturava el porter o impactaven amb els pals de la porteria, cosa que feia que sempre estiguéssim per sota en el marcador.

Tot i l'esforç dels nostres jugadors en defensa, el Sabadell amb un joc d'atac molt senzill durant tota la primera part, va aconseguir penetrar la defensa un cop rere l'altre, mantenint sempre una distància en l'electrònic de tres gols a favor i només en els últims minuts es va poder ajustar el marcador arribant a la mitja part amb un resultat de 10-9.

A la represa, unes males accions ofensives eren aprofitades per l'equip local per tornar a agafar avantatge de 3 gols i seguir amb la mateixa tònica de la primera part. Un temps mort al minut 10 de la segona part, servia perquè l'equip esparreguerí aconseguís ajustar la defensa i amb un atac estàtic una mica més ordenat, anar reduint distàncies en el marcador fins a posar-se per davant quan faltaven 10 minuts. Va ser llavors quan l'orgull va superar al cansament i unes bones accions defensives aconseguien recuperar pilotes que ens servien per posar un avantatge al marcador de 3 gols a favor, que donaven tranquil·litat per afrontar els últims minuts del partit, arribant al marcador final de 17-21.

Una victòria que serveix per classificar matemàticament l'equip en la primera posició del grup i tenir accés a la fase final del campionat.