dilluns, 26 d’abril del 2021

Cròniques cap de setmana 17 i 18 d'abril

 Això comença a agafar ritme i, tot i que de moment els equips juguen cada quinze dies, anem tenint partits cada setmana.


Aquest cap de setmana ha estat el torn de l'Aleví i del Cadet. Aleví tenia un llarg desplaçament fins a Berga, però van anar plens de ilusio i amb moltes ganes. Cadet ho tenia més a prop i jugava a Sant Esteve Sesrovires, en un derbi ja tradicional els darrers anys.

Uns i altres van gaudir de la competició i ja estan esperant el proper. mentrestant, us deixem amb les cròniques

FR


H. Berga 6 - Aleví mixt 10

Molt bon partit el que vam poder gaudir dissabte al matí al poliesportiu de Berga.

El nostre equip va començar molt fort, amb un 5 inicial que no va donar cap opció a l'equip rival. Bones accions defensives provocaven errors en els berguedans i això facilitava que s'encaixessin pocs gols. A més a més, l'atac va estar molt encertat i les diferències en el marcador van anar augmentant durant tota la 1a part.

Però això va canviar tant a la 2a com a la 3a. Tot i que la intensitat defensiva no va baixar en cap moment, l'equip local si que va augmentar la intensitat ofensiva amb la incorporació de jugadors amb una tècnica individual més depurada. Els marcadors van ser ajustats en aquestes dues parts, però, tot i la millora del H Berga, la iniciativa sempre va ser dels esparreguerins.
L'atac continuava mostrant-se molt eficaç, amb bones accions individuals però sobretot amb un molt bon joc col·lectiu.
Totes dues parts van caure del costat del CBM Esparreguera.

La darrera de les parts va ser la més Igualada, tant que es va arribar quan faltaven 30 segons amb un empat a 6, però amb possessió dels berguedans. Després d'una molt bona defensa dels nois de Cecilio i Zinedine, no es va poder evitar el gol local i es va arribar al 7 a 6 definitiu.
Marcador final 6 punts a 10 favorables als d'Esparreguera i la sensació que aquest equip comença a agafar ritme.
Felicitar a tots dos equips pel bon joc i el nivell demostrat a la pista.

CR






Sant Esteve Sesrovires 31 - Cadet 36

Nova victòria del cadet masculí en una gran segona part.

Inici igualat, on els ataca dominaven clarament a les defenses, tot i que els gols eren seguits a les dues porteries, els sesrovirencs apenes trigaven 10 segons a marcar, gaire bé sempre amb el mateix protagonista, el potent lateral esquerra.
Per part dels esparreguerins, tenien més dificultats per trobar portaria però amb la mateixa eficàcia. Un parell de bones defenses, posava en clara avantatge als nois del Carlos i l'Elsa, fins al punt de provocar un temps mort de l'equip local.
A poc a poc, la defensa local anava pressionant més amunt i l'atac visitant començava a errar atacs. Entre la bona pressió rival i la falta d'encert en el llançament esparreguerí, el Sant Esteve no només reduïa la diferencia, sinó que agafava distancia per acabar els primers trenta amb un clar 23-18.

A la represa, ben aviat es notava un canvi en l'actitud defensiva dels visitants, exercien una forta pressió sobre el punt fort de l'atac rival, i recuperant forces pilotes, que transformaven en contraatacs directes i de segona onada. En atac estàtic també es notava la millora, amb circulacions a doble pivot dels extrems, que feien molt de mal a l'oberta defensa sesrovirenca. Amb aquesta actitud, el marcador es posava a favor de l'Esparreguera, fins arribar al final amb el resultat de 31 a 36, una gran victòria que ha vingut desprès d'un parcial de 8-18 a una gran segona part.

On també ha tingut bona part de culpa, la bona actuació del lateral esquerre, l'Adri, que avui ha canviat els pantalons curts pels llargs per suplir la baixa del nostre porter per lesió.

Bona feina, però s'ha de seguir treballant per millorar.

CP