dimecres, 21 d’abril del 2021

Cròniques jornada 17 d'abril

 Aquest passat cap de setmana ha tornat a l'activitat el darrer dels nostres equips, l'infantil, desprès de set mesos d'inactivitat.


De nou a El Papiol, ja que es tractava d'un partit a casa, i amb la presència de públic a les graderies, l'infantil va tenir l'oportunitat de tornar a gaudir de la competició.

A partir d'ara s'alternaran els partits dels nostres equips, amb aquest sistema de competició cada dues setmanes, fins a final de temporada.

Us deixem la crònica del partit

FR

Infantil 19 - H. Vilamajor 26

Segon partit de lliga del nostre Infantil Mixt, sis mesos després del primer, aquest cop a casa contra el fort rival de Vilamajor. El partit va començar amb un domini clar dels visitants tant en atac com en defensa, fent un parcial de 0-3 amb una defensa 3-3 molt pressionant. Els nostres, però, van saber resoldre aquest mal inici amb bons desmarcs sense pilota de Parcerisas i les ajudes defensives de Pau com a central per arribar a la mitja part amb un resultat 11-16.

A la represa els locals van aconseguir retallar distàncies gràcies a les recuperacions de pilota de Parcerisas d'avançat que van permetre córrer al contraatac i marcar gols ràpids, fins a posar-se a tan sols un gol de diferència. Malauradament, una exclusió i alguns penals van fer que el joc físic dels visitants superes amb més facilitat la defensa esparreguerina fins al resultat final de 19-26.

Cal destacar les incomptables aturades de Joel a la porteria, els gols de Marc des de l'extrem i algunes connexions entre la primera línia i la segona com el gol de pivot de l'Alex.

CP