dilluns, 12 d’abril del 2021

Cròniques 10 i 11 d'abril

Si fa uns dies era l'equip juvenil qui tornava a la competició, aquest cap de setmana han estat dos els equips que han pogut competir, Aleví i Cadet.

Gairebé set mesos desprès, els nostres nois i noies han tornat a trepitjar un parquet per gaudir de l'Handbol, únic objectiu en aquesta represa - per alguns inici - de la competició. Esperem que la situació sanitària ens permeti seguir amb aquesta dinàmica fins a final de temporada.

Mentrestant, us deixem les cròniques dels dos partits disputats:

FR

Aleví mixt 4 - H. Igualada 12

Primer partit oficial del nostre equip aleví durant aquesta temporada tan atípica. Per tant hi havia molts nervis abans de disputar el partit,  però també molta il·lusió.

El partit es va disputar dissabte a la tarda a El Papiol perquè la nostra població no disposa de les instal·lacions adequades i ens vam enfrontar a un equip, l'Igualada, amb una gran trajectòria en el món de l'handbol.

El partit va ser molt emocionant en totes les parts, perquè en totes elles el marcador va ser molt ajustat. Sí que és veritat que l'equip visitant sempre anava un pas endavant, però el marcador no reflectia en cap moment un gran avantatge.

Els nostres nois/es van fer un partit brillant, en defensa gairebé mai es perdien les marques i fins i tot es podien veure ajudes. En atac, potser sí que, a causa dels nervis, es van perdre algunes pilotes, però es van poder veure jugades combinatives molt maques. A més a més, també es van poder veure accions individuals de gran nivell, fintes de passada, fintes de braç i moltes altres accions que s'han pogut practicar als entrenaments, però que per desgràcia no s'havien pogut posar en pràctica.

Els resultats de les parts va ser: 10-15, 7-8, 10-12 I 11-14.

Com hem dit abans, l'equip visitant sempre va anar una mica per davant, però realment les sensacions, després d'estar gairebé tota la temporada sense jugar, van ser molt molt bones.

Felicitar els nois/es per la feina feta i esperem que aquesta sigui la primera d'una llarga llista de cròniques.

CR

Handbol Cooperativa Sant Boi 18 - Cadet 26

Després de set mesos sense jugar partits oficials, el cadet masculí tornava a la competició davant de l'handbol Cooperativa B. i de la millor manera possible, amb una clara victòria.

Les ganes de tornar a jugar eren evidents en els nois d'Esparreguera, que juntament amb la concentració i molta actitud, van començar el partit amb una gran solidesa defensiva, que afavoria recuperacions de pilota, per llançar contraatacs que amb més o menys encert culminaven a la porteria rival.

En els primers minuts, només les aturades del porter de l'equip local, evitaven que la diferencia en el marcador fos més àmplia. Tot i això, l'entrenador de la Cope, arribat l'equador de la primera part, es veia obligat a demanar temps mort per mirar de frenar l'atac esparreguerí, que ja duia una bona renda de gols.

Tot i l'intent de trencar el ritme dels visitants, els sanboiants no aconseguien retallar la distància, tot el contrari, Bones circulacions de pilota que acabaven amb llançaments dels extrems, combinats amb accions entre pivot i central, engrandien la distància en el marcador, per arribar al final de la primera part amb un clar 8 a 14.

A la segona part, feia patir l'aparició de la relaxació en els nois del Carlos i l'Elsa, però en cap moment es va veure, tot el contrari, seguien treballant molt l'aspecte defensiu i la diferència seguia augmentant fins a arribar a cinc minuts del final amb 11 gols de diferència, la major del partit. Al final dels seixanta minuts, el marcador reflectia el bon partit realitzat pels esparreguerins.

L'única nota dolenta d'aquest gran inici, ha sigut la lesió del nostre porter, que haurà de fer repòs durant un parell de setmanes.