dilluns, 22 de març del 2021

Cròniques 21 de març

162 dies han passat des de la darrera crònica, el passat 10 d'octubre. Uns dies desprès, la competició va quedar suspesa amb motiu de l'evolucio de la pandèmia a Catalunya.

La Covid 19 ha castigat durament a tothom. No només aquí, sinó arreu del món. Molts hem perdut ser estimats, altres han patit la malaltia, i tots hem patit les conseqüències. Vagi per endavant el nostre record i, per tots aquells i aquelles que lluiten contra la malaltia a primera línia, amb una bata, un uniforme, o amb la seva bona voluntat i esforç, el nostre reconeixement.

Desprès de 162 dies la competició ha tornat, però ja no importen els resultats, ara només compta que puguem retornar a una mínima normalitat, ara només cal que tots nosaltres respectem les normes bàsiques per evitar la propagació i facilitar-ne el control.

Els primers a retornar a l'activitat han estat els nostres juvenils.La resta d'equips, aleví, infantil i cadet, ho faran les setmanes vinents.

Abans de deixar-vos amb la crònica del partit de diumenge del juvenil, no voldríem deixar passar l'oportunitat d'agrair un cop mes a l'Ajuntament de El Papiol la cessió de les seves instal·lacions per disputar els nostres partits. Com sabeu, el Pavelló de El Castell esta fora de servei des de el maig passat, encara sense una data clara de quant és podria reaprendre l'activitat.

F.R.

Juvenil 33 - H. Terrasa 19

Retorn a la competició dels Juvenils del club, recordem que aquest any competeixen a 1a Catalana, amb un format de grups dividit per àrees sanitàries, que només es va poder disputar la 1a jornada, amb victòria per 25 a 14 davant el Creu Alta Sabadell.

Aquesta 2a jornada, ens visitava l'Handbol Terrassa, que havia perdut el seu partit 29 a 20 davant el Barberà del Vallès, equip que s'ha dissolt a causa de la pandèmia.

Aquesta pandèmia està dificultant molt el treball de tots els equips, tant els nostres com el Terrassa ha necessitat convocar alguns jugadors cadets per poder tenir recanvis al partit.

Els nois d'en Joan Obiols i Sergi Gibert, encaraven amb moltíssimes ganes el partit, i així ho mostraven d'inici, amb uns atacs posicionals elaborat i la majoria ben culminats, facilitava la feina ofensiva, però, els egarencs també mostraven les seves cartes, i aconseguien desequilibrar el nostre sistema defensiu amb facilitat. Però, aquest va ser ràpidament ajustat, i això va permetre recuperar nombroses pilotes, que, sumades a les aturades de Carles sota pals, donava l'opció de córrer el contraatac que tant agrada als nostres.

Amb tot això, a força de picar pedra a cada atac, s'arribava al descans amb un contundent 19 a 8 favorable en el marcador, on tothom ja havia aportat el seu gra de sorra, menció especial a Joan i Genis , que debutaven a la categoria Juvenil amb gol!

El repte proposat pels tècnics a la 2a part, era mantenir el llistó defensiu mostrat tant a la 1a jornada, com en la 1a part d'aquest partit, que del minut 5 al 30, ha deixat als visitants en tan sols 3 gols!

Aquest repte ha estat assolit durant gran part de la 2a part, a excepció dels darrers minuts on el Terrassa ha trobat el camí del gol en unes bones accions.

Podem dir que el nivell defensiu ha estat de notable alt, i mentrestant, en atac, també es trobaven còmodes situacions de gol amb facilitat, amb un pèl mes d'encert, els 33 gols potser ha estat poc premi pel bon joc mostrat pels Esparreguerins.

Com hem dit, amb la retirada de la competició del Barberà, sumat al descans de Setmana Santa i, el format escollit per la Federació Catalana per competir, el pròxim partit serà a finals d'Abril, quan visitarem al Creu Alta Sabadell, de ben segur els nois ens tornaran a fer gaudir del nostre esport amb les millores que aniran assolint en aquestes setmanes que tindran de preparació.