dilluns, 17 de maig del 2021

Cròniques 16 de maig

 Un sol partit aquest cap de setmana, aquesta fórmula de competició motivada per les mesures sanitàries de la Covid 19 fa que en la present temporada és disputin pocs partits.


Juvenil es desplaçava a Terrassa per jugar el darrer partit de la lliga regular, on ha estat enquadrat en el grup D, grup només amb tres equips per la retirada de Barbera.

Ferran R.



H. Terrassa 24 - Juvenil 29

L'equip dirigit per Joan i Sergi, encarava el seu darrer partit de la 1a fase a 1a Catalana, ja classificats per la següent fase com a líders de grup, però, amb moltes ganes de jugar, que aquest any ho estem trobant molt a faltar.

Dit i fet, els nois van sortir intensos amb la defensa 3.2.1 plantejada d'inici, i això va provocar errades als locals. En atac, tema pendent de desenvolupar en els darrers partits, es va notar la millora tàctica, amb diferents tipus de combinacions, perforaven de manera reiterada la porteria rival.

Però, de mica en mica, aprofitant la baixada del llistó defensiu, els egarencs es van anar ficant al partit, arribant inclús a empatar el marcador, obligant els nostres tècnics a demanar temps mort i tancar més la defensa, que vist lo vist no va servir de res, doncs es va perdre la pilota, i el Terrassa va capgirar el marcador.

Un darrer esforç dels nois, va permetre arribar a la mitja part de nou amb avantatge en el marcador (14 a 17).

A la 2a part, els de Joan i Sergi havien de tornar a trobar situacions clares d'atac, com les vistes a l'inici de partit, i així va ser. Tot i la dificultat, es van poder veure grans combinacions que, ens animen a seguir treballant.

La part negativa va ser la defensa, que tot i haver vist una millora notable en la solidesa i ajudes defensives, realitzant certament accions de mèrit, en línies generals no va ser regular, cosa que en els altres partits disputats aquest any, ho havia estat, i, de ben segur, tornarà a ser la clau dels èxits d'aquest equip.

Ara toca esperar que es disputi la darrera jornada de competició, que els nostres els tocarà descansar a causa de la retirada de la competició del Barberà, i veure què ens ofereix el sorteig per l'eliminatòria de la 2a fase.

Joan O.