dijous, 20 de febrer del 2020

Prèvia jornada 22 i 23 de febrer


Pocs partits aquesta setmana, ja que el Consell Esportiu te jornada de recuperació, de manera que els nostres equips BenjamíAleví i Infantil descansaran i recuperaran forces, que falta els hi faran en les seves respectives competicions, ja de per si prou exigents. Prebenjamí també descansaràcom és habitual.

Qui si tindrà partit són els nostres Cadet i Juvenil, en ambdós casos partits molt importants.

El Cadet rebrà dissabte al matí al CE Molins de Rei, en el que serà el seu darrer partit de la primera fase de la competició de Segona Catalana, una competició exigent on els nostres han anat de menys a més amb rivals més experimentats, i on han mostrat part del seu potencial. Els nostres volen acabar bé la fase, jugant a casa i mostrant el bon nivell adquirit, i ja pensen en la Copa Federació, la seva següent competició.

Per la seva banda, el Juvenil rebrà al H. Ribes, en un partit transcendental. Després de les dues ensopegades de les darreres jornades, els nois d'en Joan i Carlos no tenen marge per l'error, han d'obtenir la victòria si volen seguir aspirant a classificar-se per a la Segona Fase, on és decidiran els equips que es jugaran la asistencia al Top 4, la lluita pel títol.
Davant tindran un equip dur i complicat, que ocupa actualment la 5a plaça, empatats a punt amb els nostres i vindrà a El Castell a per tot. Els nostres hauran de mostrar el seu millor nivell si volen guanyar.

No us ho podeu perdre!! Veniu el dissabte al matí a animar els nostres amb els seus objectius!

Us hi esperem!

F.R.