dimarts, 25 de febrer del 2020

Cròniques jornada 22 i 23 de febrer

Gran jornada la que hem viscut aquest cap de setmana, amb pocs partits, però amb molta intensitat. Només Cadet i Juvenil tenien partit aquesta, i hem gaudit molt amb el joc dels nostres nois, que s'ho han deixat tot a la pista per obtenir els seus objectius, amb magnífics resultats.
Ho expliquem:

Cadet 36 - CE. Molins de Rei 35

Bon final de fase pels cadets del club.

En l'últim partit de la primera fase, els nois del Carlos i l'Elsa han aconseguit una meritòria victòria davant del bon equip Molins de Rei.

Bon inici dels esparreguerins que amb una bona defensa, recuperava pilotes que aprofitava per marcar gol i mantenir el marcador igualat. En defensa el grup treballava bé, amb forta pressió a les primeres línies molt amunt, i grans ajudes del central i extrems.
Només les accions d'u contra u de qualitat dels molinencs feia trontollar la defensa local. El resultat ben igualat fins pocs minuts abans del final de la primera part, on alguna exclusió conjuntament amb pèrdues de pilota feien que el Molins agafes un petit avantatge al final dels primers trenta minuts, 17-20.

A la represa del partit, el guió no canviava gaire, molt igualat per part dels dos equips, on la diferencia no baixava dels dos gols. Passat l'equador de la primera part dos grans defenses dels locals, aconseguien recuperar la pilota i escorçar la diferencia a un gol. Aleshores l'equip visitant demanava un temps mort per mirar d'aturar la reacció esparreguerina.
Tot seguit, una acció de mala sort feia que l'únic porter del Molins, trepitges la pilota i no pogués continuar jugant. Això juntament amb la gran defensa, feia que els locals pocs minuts abans del final es posessin pel davant en el marcador, on un final ajustat i molt emocionant donava el tercer triomf de l'any als nois del Carlos i l'Elsa.

Des d'aquestes línies volem donar molts ànims al porter Molinenc i una ràpida recuperació.

C.P.

Juvenil 30 - H. Ribes 27

Vital victòria dels nois de Joan i Carlos, actuals 4ts classificats, plaça que dóna accés a la 2a fase de la Competició, rebien al 5è classificat, que venia de guanyar còmodament al líder.

Els nostres, mentalitzats que no podien ficar la pota com en el partit de la setmana passada, i conscients de la dificultat del rival, sortien molt endollats, amb una excel·lent actitud defensiva, i unes brillants recuperacions de pilota d'Isaac, ajudades d'un molt encertat Ivan des de l'extrem, dominaven el marcador amb un clar 7 a 2, i un posterior 9 a 3 que obligava al tècnic visitant a demanar temps mort.
Però, tot i que els nostres s'exigien més, però el rival va aconseguir retallar de mica en mica la distancia i s'arribava amb un ajustat 17 a 15 a la mitja part.

Important toc d'atenció a la mitja part, l'equip donava massa oportunitats al rival per ficar-se al partit, i podien acusar-ho aviat. Dit i fet, malauradament, l'equip tornava a sortir a l'inici de la 2a part (amb el mateix 7 titular que havia meravellat a la 1a…) desconnectat, i ràpidament aconseguia ficar-se per sobre en el marcador el Ribes.
Time out dels nostres tècnics, que veien aparèixer els fantasmes que van enfonsar l'equip a Molins de Rei, però aquesta vegada, l'equip tornava a endreçar el rumb.

Amb una brillant defensa, amb una feinada de por de Pau Bonet a l'avançat, i la resta al darrere, remuntaven el partit de nou i deixaven als visitants tocats moralment.

Quan més feia falta, van aparèixer els gols des de l'extrem d'Eric Rodríguez, i, aquesta vegada es va notar que estava present el capità Albert, ja no van deixar ficar-se al partit de nou al rival.
Cal destacar l'enorme tasca en atac d'en Nico, però sobretot, l'ajuda de la banqueta, comandada pel lesionat Zine, que aquesta vegada sí que va ajudar l'equip que estava a pista.

Ara l'equip encara 3 autèntiques finals en les darreres 4 jornades. Visiten als sempre complicats desplaçaments a terres de Tarragona i Vendrell, i reben al líder Liceo Francès.

Esperem que l'equip estigui a l'altura, i treballi de valent per estar-ho!