dijous, 23 de gener del 2020

Prèvia jornada 25 i 26 de gener

Ens acostem al cap de setmana i amb ell tornarà l'Handbol, concentrat en dissabte i amb partits tant a casa com a fora. Molts partits interessants aquest cap de setmana, segur que en gaudirem!

Començant pels partits de casa, dissabte al matí l'Aleví rebrà a l'Handbol Berga, en partit amistós. Rival conegut de l'any passat, ens permetrà donar als nostres una mica més d'experiència i no perdre el ritme de competició. Un partit molt interessant, amb el bon equip berguedà.

Just a continuació l'Infantil jugarà el seu primer partit de la Segona Fase a casa, davant del també conegut CH Joventut Ripollet, rival complicat i un autèntic repte pels nostres, que dia a dia van millorant en el seu joc. 

Ja a la tarda el Juvenil rebrà al complicat CH Cambrils, amb un triple repte, millorar el resultat de la primera volta, quan van perdre, mantenir la imbatibilitat a El Castell i aconseguir la vuitena victòria consecutiva a la competició. Complicat, sens dubte, però segur que possible.

Ja fora de casa, dissabte al matí el Benjamí viatjarà fins a Sant Boi de Llobregat per enfrontar-se a l'equip rival, una pista sempre complicada i mes per aquest jove equip, que tot just acaba de començar la competició. Plena confiança en què els nostres faran un bon partit.

I ja per acabar, el Cadet s'enfrontarà a l'Handbol Gavà. El seu repte particular és millorar el resultat de la primera volta i aconseguir els primers punts de la temporada, que cada vegada son mes a prop. Segur que els nois d'en Carlos i Elsa sortiran a donar-ho tot a la pista.

Molta sort a tots en els vostres reptes de la setmana! Vine i ajuda'ns a aconseguir-ho!!

Prebenjamí descansarà aquesta setmana