dilluns, 20 de gener del 2020

Cròniques jornada 18 i 19 de gener

Bona jornada la que hem vist aquest cap de setmana, hem gaudit de bons partits i els nois i noies s'ho han passat molt !
Pel que fa als partits a El Castell, destacable el debut del Benjamí a casa en competició oficial, la victòria de l'Aleví i el bon partit del Cadet, que ha experimentat una notable millora en el seu joc que segur que aviat tendra recompensa.
Dels partits fora de casa, la derrota per la mínima de l'Infantil i la victòria del Juvenil, setena consecutiva.
Aquí us deixem les cròniques dels partits:

Benjamí mixt 4 - H. Ribes Costerets 12

Derrota contra Ribes, en un partit on la defensa no ha estat gaire encertada.

El primer quart ha estat bastant igualat, han tingut moltes oportunitats per marcar gol però els llançaments han estat parats pel porter o bé s'han fallat. En defensa ha estat molt bé, tots els jugadors i jugadores que hi eren a pista estaven molt ben assignats i han anat molt bé a les ajudes.
En el segon quart els nostres nens i nenes han començat molt bé però han començat a abaixar els braços en defensa provocant que el contrari marques quasi sense cap impediment.
En el tercer quart han tornat a enganxar-se al partit, han defensat molt bé als dos jugadors que més mal feien de l'equip contrari, l'atac ha estat molt bé però seguien fallant molts tirs a porteria, cosa que ens feia estar per sota al marcador.
Ja en l'últim quart els nostres benjamins i benjamines han desconnectat en molts punts del partit, això el contrari ho ha sabut utilitzar fent-nos un parcial de 2-11 en acabar el quart.

S'ha de seguir treballant cada setmana per millorar tots aquests errors que tenim per poder gaudir i guanyar els pròxims partits que vindran.

M.P.

Aleví mixt 10 - E. Castelldefels 6

Segon partit de la segona fase i primera victòria.

Els nois de Cecilio/Nico i Zindine es presentaven amb moltes baixes a causa de diferents malalties, però els que van poder anar van fer un excel·lent partit davant d'un Castelldefels, que ja va caure davant dels esparreguerins a la primera fase.
Els nostres van començar el partit molt centrats, amb una primera part molt seriosa, robant pilotes a prop de la porteria contrària, fet que provocava que poguessin marcar amb facilitat. Per contra els de Castelldefels tenien molts problemes per combinar i per aconseguir posicions de llançament clars, així es va arribar a la finalització de la primera part amb un molt clar 12 a 2.
A la segona, els nostres van sortir confiats, tota la bona tasca realitzada es va esvair i es van relaxar. Defensivament hi havia molts despistes i això provocava que l'equip visitant pogués portar la iniciativa en el marcador. Només al final de la part va semblar que es tornaven a animar una mica, però va ser massa tard i només es van poder aproximar fins al 8 a 9 final.
A la represa i després d'insistir una mica en els marcatges per part del tècnic, els nostres es van tornar a situar. Tornaven a estar ben col·locats defensivament i es tornaven a robar pilotes. Hi havia alguna acció combinativa de mèrit i això donava vistositat al partit. El tarannà ja no van canviar i les dues parts van caure pel costat local amb claredat, 10 a 4 i 17 a 5.

Felicitar els nois que van poder jugar perquè realment van fer una molt bona feina. Som-hi nois!!!!!

C.R.

Lycée Française 24 - Infantil mixt 22

Els nois de Carlos i Joan es presentaven al primer partit de la segona ronda del Cebllob, al sempre complicat camp del Liceu Francès amb vàries baixes importants per malaltia.

El partit va començar amb els nostres nois molt concentrats. Les bones aturades de Joel i Aitor i les circulacions dels extrems Marc i Jordi permetien obrir forat a la defensa local perquè la nostra primera línia aconseguís penetrar i sumar fins a 5 gols de diferència.

Els locals però, no van abaixar els braços i van aprofitar la poca contundència defensiva dels esparreguerins per remuntar la diferència en el marcador i posar-se per sobre a la mitja part.

A la represa els del Liceu van continuar amb el seu ritme anotador i seguien amb una renta de 2 i 3 gols.

Finalment, els visitants van decidir pujar a una defensa més pressionant i així van poder recuperar 2 pilotes que els van permetre empatar el partit. Tot i això quan falten un minut els locals van marcar un gol i recuperar una pilota ràpida per aconseguir la victòria per 24 - 22.

Cal destacar la bona actuació dels porters Joel, Aitor i Eric Sánchez.

C.P.

Cadet 27 - H. Ràpid Cornella 30

Després de l'aturada de Nadal, el cadet masculí tornava a la competició.

L'equip local rebia la visita de l'handbol Cornellà, un rival que ja havia guanyat als esparreguerins de set gols de diferència a la primera volta.

El començament del partit era fred per part dels dos equips, alguna errada feia que el marcador no puges ràpidament. Una vegada passats els primers minuts, la cosa s'animava, l'Esparreguera defensava amb més intensitat i evitaven els gols visitants. En atac hi havia més problemes per trobar porteria, però quan hi havia un rebot, apareixia Rubèn per la zona del pivot i amb els imants que té a les mans ho arreplegava tot, per marcar gol. Una vegada passat el meridià de la primera part, l'atac esparreguerí era més dinàmic, guanyant l'esquena de l'avançat defensiu i culminant l'acció amb passes al pivot o a les primeres línies que finalitzaven en gol.

La segona part començava amb el resultat de 14-14, reflexa clar de la igualtat fins al moment. L'handbol Cornellà sortia a la pista amb una marxa més, això sumat a alguna imprecisió en atac permetia als visitants agafar distància en el marcador. Amb un parcial de 0-3, els cornellanencs portaven el timó del partit, tot i aquest parcial, els locals no afluixaven en defensa, des d'on començava el treball per recuperar la igualtat. A poc a poc, s'anava escurçant la diferència, la defensa local pressionava i recuperava pilotes, i l'atac trenava grans jugades de passes i va, acompanyades de bona circulació de pilota que finalitzaven en clars llançaments. Així, arribaven a manca d'un minut pel final del partit amb el resultat de 27-29, la pressió a mig camp proposada pels locals no va donar els resultats esperats i finalitzava el partit 27-30.

Gran partit el jugat pels nois, un dels millors de la temporada que fa pensar en què no serà l'últim. Cal destacar un altre debut en el nostre esport, en aquest cas de l'August que compartirà porteria amb l'Àlex, benvingut i bon partit.

C.P.

CH. Vilanova i la Geltrú 19 - Juvenil 28

Nova victòria dels nois d'en Joan i en Carlos, i ja en van 7!

Els juvenils es presentaven amb baixes de darrere hora al partit, i, a l'escalfament, Ivan patia una torçada de turmell que l'impossibilitava ajudar a l'equip a pista durant la 1a part del partit.

Però, res faria defallir als nois, que es presentaven, un diumenge, a les 9 del matí a disputar el partit amb moltes ganes de seguir en la línia marcada la setmana passada, i, poder encadenar una nova victòria els motivava de valent.

La primera part ha tingut la mateixa tònica durant el transcurs d'aquesta, igualtat en el marcador, tot i la lleu superioritat visitant, els locals, plens d'energia i amb una notable millora en el seu joc respecte al partit de l'anada, aconseguien arribar a la mitja part amb empat a 13, però, l'equip mostrava intensitat i ganes de fer les coses bé, i d'això es tractava el pas pels vestuaris, de millorar tàcticament l'equip.

Dit i fet, una 2a part, a nivell defensiu (defensa + porteria) de 10, aconseguia deixar en 1 sol gol al Vilanova durant els 1rs 15 minuts (per cert, en una badada defensiva en un rebot, vingut d'una aturada d'en Carles després d'una nova gran defensa estàtica de l'equip). Això permetia córrer al contraatac i distanciar-se en el marcador.

Tot i la lluita dels locals, que no han defallit en tot el partit, els nostres agafaven les rendes del joc, i del marcador, aconseguint finalment una àmplia victòria, novament, amb bones sensacions!

Cal remarcar, que l'equip té molts reptes sobre la taula, i un, el més important, s'ha marcat millorar les sensacions dels partits de la 1a volta, i, de moment, ho ha aconseguit en les 2 primeres jornades de la 2a volta (a casa, vam patir per guanyar aquest partit, amb mal joc inclòs), i, de ben segur, que amb aquesta predisposició dels nois, aconseguiran assolir tots i cada un dels reptes proposats pels tècnics.

El partit, però, deixa 2 notes a remarcar: l'inoportú cop que ha rebut el nostre capità, l'Albert, que ha acabat a urgències amb 2 punts a la cella després d'un gran esforç realitzat durant el partit, i, per altra banda, el gran domini del joc mostrat pel central Pau Bonet, que ha guiat de manera excel·lent a l'equip cap al bon joc, i una nova victòria.