dilluns, 27 de gener del 2020

Cròniques jornada 25 i 26 de gener

Bona jornada la que hem tingut aquest cap de setmana, hem gaudit d`un bon espectacle! Es nota la feina feta pel nostre cos tècnic amb els nois i noies del club, que cada cop juguen millor, i mostren una bona evolució. I a més s'ho passen !

Però en aquestes cròniques volem destacar la primera victòria de la temporada del nostre Cadet, que de ben segur no serà l'última.
Ho expliquem:

H.C. Sant Boi 10 - Benjamí mixt 6

Gran partit dels nostres benjamins i benjamines contra Sant Boi, tot i haver perdut han jugat molt bé tant en atac com en defensa.

El primer quart l'han guanyat gràcies a la bona defensa, s'han anticipat a molts moviments dels contraris robant moltes pilotes i això ha fet que els hi costes molt atacar.
El segon quart els nostres han seguit defensant força bé però el contrari ha començat apartar en l'atac i ens ha costat estar ben contats i això el contrari ho ha sabut aprofitar.

El tercer quart ens hem començat amb una bona defensa però ens hem començat a desconectar molt en defensa provocant que el contrari marques sense cap dificultat a porteria, en l'últim quart els nostres s'han tornat a concentrar en defensa provoca'n altra vegada que al contrari li costes atacar però malauradament els nostres llançaments han estat parats pel porter o fallats.

M.P.

Aleví mixt 9 - H. Berga 7

Es presentava un partit amistós vers l'handbol Berga, equip federat, però els nostres han sortit a donar-ho tot.

Començava el partit molt igualat, els nois de CecilioNico i Zindine, estaven molt concentrats en defensa i això es notava, llàstima els errors al llançament que han fet que la part acabi en un 7-7.

A la segona part, els esparreguerins han sortit fluixos en defensa i el bon equip de Berga ho ha sabut aprofitar per guanyar la part (8-16), així i tot els locals no han abaixat els braços.

A la 3 part, els visitants no trobaven forats per poder arribar a la porteria local gràcies a una defensa molt bona. Hi ha hagut algun llançament clar fallat pels nois/es de l'Esparreguera, però això no els feia perdre la part acabant en un 10-9 favorable als locals.

Tot estava per decidir a l'última part i els locals ho sabien i han sortit per totes, destacar que en aquesta part hi han col·laborat tots els jugadors/es i ho han fet notablement bé en tasques ofensives però sobretot defensives, arribant al final del partit en un 11-7 favorable als locals que aconseguien la victòria merescuda.

Felicitar a tot l'equip que ha fet un molt bon treball, som-hi!!

Z.A.

Infantil mixt 21 - C.H.J. Ripollet 28

Segon partit de la segona volta dels nois de Carlos i Joan contra un, ja conegut, Ripollet.

El partit va començar amb un plantejament molt diferent per part dels entrenadors dels dos equips. L'equip visitant va iniciar amb una 5 - 1 molt tancada i molt dura, en canvi l'equip local va plantejar una 3 - 3 molt oberta. El sistema defensiu visitant i les moltes errades de llançament, els va permetre mantenir la porteria a 0 durant força estona i obrir diferència en el marcador de fins a 7 gols. Els del Ripollet s'aprofitaven de la manca d'intensitat dels nostres per pujar molt ràpidament les transicions i això els va permetre arribar a la mitja part amb un resultat de 7 - 16.

A la represa els locals van voler capgirar el marcador incrementant exponencialment la intensitat defensiva, amb molta més intenció de robar pilotes i amb un atac posicional ven dirigit per Jan, aquest cop jugant de central.
Va ser així com, gràcies als gols ràpids de Parcerisas i les intervencions de Joel a porteria els locals aconseguien retallar diferències en el marcador.

Tot i això, no va ser suficient per aconseguir l'empat i el partit va finalitzar amb el resultat de 21 - 28.
Cal destacar la bona segona part de tot l'equip en general i si se segueix amb aquest nivell, de ben segur que els resultats aniran a millor.

C.P.

H. Gava 25 - Cadet 27

S'ha fet esperar però ja ha arribat la primera victòria del Cadet masculí.

Després d'haver realitzat un gran partit la setmana passada, els esparreguerins es desplaçaven a Gavà per continuar amb el bon joc.
Un començament amb dubtes feia que el Gavà agafes un petit avantatge de dos gols, però ben aviat l'atac visitant posava les taules en el marcador. Això passava gràcies al treball defensiu que realitzaven els nois del Carlos i l'Elsa, una defensa més tancada i amb grans ajudes dels companys. La bona defensa esperonava un atac que amb grans accions col·lectives I alguna individual mantenien als esparreguerins per davant en el marcador durant la resta de la primera part, finalitzant el primer temps amb un ajustat 11-12.

L'inici de la segona part, els visitants no afluixaven, i per primera vegada mantenien la distància de dos gols en els primers minuts. La defensa 5-1 amb grans ajudes, aconseguia frenar l'atac més fort físicament del Gavà, i amb bones jugades marcaven gols amb els quals aconseguien la primera victòria de la lliga.

Gran partit on la merescuda victòria, segur que donarà un plus de motivació per continuar treballant per millorar. Volem destacar la gran feina de tot l'equip, on tothom va posar el seu granet de sorra. Felicitats nois!!!!!

C.P.

Juvenil 33 - H. Cambrils 16

Nou pas endavant de l'equip de Joan i Carlos, que veu reflectit l'intens i constant treball en bons resultats, però, sobretot, bon joc.

Recordem, que al partit de la 1a volta, l'equip va caure per un gol a terres Tarragonines, en un partit molt disputat, i dur, així que els tècnics mentalitzaven als seus de la importància de superar la intensitat de l'equip visitant. Dit i fet, els nois, sortien pletòrics en defensa i porteria, tot i un ensurt per un cop a Zinnedine al llavi i les baixes pel partit d'Ivan i Albert, els pivots s'encarregaven de generar espais als 1es línies, que eren ben aprofitats, i marxaven amb un contundent 8 a 1 només començar el partit.

Però, els nostres no van donar opció de ficar-se al partit als visitants, que tot i el canvi en el seu sistema defensiu, no aconseguia aturar l'allau de joc dels nostres. Com ja hem dit, en aquesta 1a part la feina dels pivots, especialment la d'Erik Juan, trencava qualsevol sistema defensiu plantejat pel Cambrils.

A la mitja part, s'arribava amb un 17 a 7 en el marcador, i, el pas pel vestuari, servia per millorar encara més el joc dels nostres, que amb un pletòric Zineddine, que es reincorporava al joc després de l'ensurt, trobava forats per tot arreu, sumat a la gran actitud defensiva de l'equip, i les aturades sota pals de Carles, corria quan podia al contraatac, remarcant la immensa tasca defensiva de Pau Parcerisas, una setmana més.

L'equip segueix invicte a casa aquesta temporada, aconsegueix la 8a victòria consecutiva, i ara ocupen un meritori 2n lloc a la classificació, però, això només està al tram mitjà de la temporada, i el camí a recórrer encara és molt llarg.

A més a més, l'equip recupera a l'estimat Rubèn, de cara a aquest proper tram de la temporada.

Nota important: la feina feta en el nostre esport, no té un resultat directe, han calgut moltes sessions dures, intenses i exigents per aconseguir un equip disciplinat, i, a tots ens agrada veure els fruits ara, però s'ha de recolzar als nois en els bons, i sobretot, els mals moments. De ben segur que els tècnics seguiran apretant als nostres a seguir millorant i DISCIPLINAT, doncs el marge de millora és molt gran, i, la il·lusió encara més.