divendres, 10 de gener del 2020

Prèvia jornada 11 i 12 de gener

Ús desitgem a tots i totes que hageu tingut uns Bons Nadals i un Bon Any 2020


Acabades ja les festes nadalenques, és hora de tornar a l'activitat. Ja aquesta setmana els equips han entrenat amb normalitat, preparant els compromisos del cap de setmana.
Ho expliquem:

Començarà l'Aleví, que el dissabte al matí rebrà a l'Handbol Ribes Parellades, en el que serà el primer partit de la segona fase de la competició. Els nois d'en CecilioNico i Zine han estat molt irregulars a la primera fase, però s'han esforçat de valent en els entrenaments i segur que ens ensenyen la seva millor versió.

Just després, en horari poc habitual, el Juvenil rebrà a El Castell al CE Tortosa, en el primer partit de la segona volta. Els nostres han fet un bon final de primera volta i continuen invictes a casa, però molt hauran de treballar per mantenir aquesta condicio

I el darrer partit del cap de setmana el disputarà el Benjamí, que s'estrena en la competició i viatjarà fins a Sant Andreu de la Barca pel seu primer partit oficial, que afronten amb molta il·lusió. Els hi desitgem molta sort i que gaudeixin molt.

Prebenjamí, Infantil i Cadet descansaran aquesta setmana

Molta sort a tot@s!!


FR