dissabte, 28 de desembre del 2019

Cròniques 21 i 22 de desembre

Us deixem les cròniques del 21 i 22 de desembre

Benjamí mixt- Aleví Mixt
Aquest dissabte els nostres alevins i benjamins es van ajuntar per poder disputar un partit entre ells i així acomiadar l'any.

L'experiència va ser molt positiva perquè els nostres nois/es es van deixar anar i van mostrar un ventall molt ampli d'accions ofensives.
Ara toca descansar una mica i agafar forces de cara a l'any vinent.

C.R.

Infantil Mixt 27 - CE Molins de Rei 25

Últim partit abans de les vacances de Nadal dels nois de Carlos i Joan contra el bon rival de Molins de Rei, amb el qual ja s'han enfrontat fins a 4 vegades aquest primer Trimestre.

El partit va començar amb un desorganitzat atac i una poc contundent defensa per part dels nostres. Tot i això el nostre porter Joel va aconseguir mantenir el resultat gràcies a unes molt bones aturades en llançaments de 6 metres.

La segona part va ser un mirall de la primera. Moltes imprecisions en atac per part dels esparreguerins, les quals els Molinencs aprofitaven per a posar-se per sobre en el marcador abans d'arribar al descans.

A la represa els nostres infantils pujaven el nivell ofensiu. Uns bons contraatacs de Parcerisas i bon control del joc de Marc, aquest cop de central, portaven "mals de cap" a la defensa verd i negre. Encara i així la defensa local no va estar a l'altura i el partit no s'acabava de decantar cap a cap cantó.
Finalment, gràcies al bon joc col·lectiu de l'última part es van acabar imposant els nostres infantils per 27 – 25 en un final molt lluitat per part dels dos equips.
Cal destacar la clara millora de tot l'equip en general durant aquest primer trimestre.

C.P.

Cadet 14 - CH Sant Joan Despí 28

Tot i la bona primera part, els cadets no aconsegueixen sorprendre a l'handbol St. Joan.
Per finalitzar l'any, els nois del Carlos i l'Elsa jugaven al Castell contra el St. Joan Despí "B". Bon inici amb la defensa oberta que plantejaven els locals. Gran intensitat i bones ajudes feien que l'atac visitant tingués moltes dificultats per marcar gol. Amb aquesta defensa, l'atac era bastant fluid, amb accions col·lectives ben finalitzades amb passes als pivots, també les jugades individuals de les primeres línies aportaven gols per mantenir el marcador igualat.

Dues errades en el llançament dels esparreguerins generaven el desavantatge de quatre gols amb el que marxaven al descans 9-13. La segona part el St. Joan Despí augmentava la pressió defensiva i aconseguia un parcial de 0-5. Des d'aquest moment, la superioritat física en defensa dels visitants va fer que l'atac local s'estavellés una i una altra vegada contra ella. El desgast en atac passava factura en defensa als locals, els quals tenien moltes dificultats per frenar als Santjoanencs. Una segona part on només hi va haver un equip i així ho reflectia el marcador final, 14-28.

C.P.

Juvenil 34 - CEH EL Vendrell 21

Bona victòria dels juvenils dirigits per Joan i Carlos, i amb aquesta, aconsegueixen la 5a consecutiva a la Lliga, que els permet acabar la 1a volta en 4a posició, a 1 punt del 2n classificat, lluitant per passar a la 2a fase de la competició, privilegi que aconsegueixen només els 4 primers classificats.

El partit es preveia difícil, doncs amb l'accident al darrer partit amistós a Vilamajor del nostre porter, en Carles, l'equip es trobava sense porter, a més a més, comptàvem amb 2 baixes pel partit per motius personals, i, a última hora, es ficava malalt un 3r.
Però, un excompany, l'Alejandro, es va oferir amablement a tornar a les pistes aquest dissabte per donar un cop de mà al seu exequip, però aquesta vegada com a porter, i, la veritat, va aturar tantes pilotes com si ho hagués sigut sempre, remarcant, que ell era lateral!
L'equip ve fent una bona feina, i la millora és visible, però segueix sent, per moments, irregular als partits. Quan aconseguíem lligar bones defenses, sortim al contraatac, com va ser el cas d'aquest partit, però, entre la irregularitat defensiva, i el no aprofitar del tot les oportunitats al contraatac, permetíem al rival mantenir-se al partit.
Pau Parcerisas es convertia en un punyal per la defensa visitant, i va permetre arribar al descans amb un lleuger avantatge en el marcador.
Novament, l'equip tornava a desaprofitar penals, i ja en van masses, amb això, i algunes imprecisions en el llançament, el Vendrell continuava ficat al partit. Però, finalment els nostres van tancar la defensa a la 2a part, i van anar eixamplant la diferència en el marcador fins a arribar al definitiu +13.
Bon resultat, bon paper de l'equip, però el cos tècnic espera encara més dels seus, que de ben segur, amb l'inici del nou any, vindran amb moltes ganes de seguir progressant i assolir els objectius plantejats per aquesta temporada.
Aprofitem a desitjar a tothom un bon nadal, bones festes, i bon any nou!