dimecres, 15 de gener del 2020

Cròniques jornada 11 i 12 de gener


Us deixem les cròniques de la jornada passada:

Sant Andreu de la Barca 8 - Benjamí 8

Primer partit oficial del nostre Benjamí i primera alegria!!

Bon partit dels nostres nois i noies, recolzat per algun Prebenjamí de segon any, que debutava a la competició en aquesta segona fase del Cebllob.

Bon joc en termes generals en les quatre parts, tot i que queda molt per aprendre, l'actitud va ser molt bona i vam poder gaudir d'un joc dinàmic i entretingut. 

Ens ho vam passar molt bé, igual que els jugadors, ara toca seguir treballant per passar-ho millor encara en pròxims partits.

F.R.



Aleví mixt 8 - Handbol Ribes Parelladas 8


Primer partit de la segona fase i també primer partit després de les vacances de Nadal.

Es podria pensar que l'aturada podia afectar els nostres nois/es, però tot el contrari. La veritat és que han tornat amb les piles molt carregades i sense oblidar aquells fonaments tècnics que ja vam veure a la primera fase.

El partit ha començat molt bé pels esparreguerins, amb una defensa encertada i amb accions individuals de mèrit, contra un rival que s'ha mostrat molt lluitador en tot moment. La primera de les parts ha estat favorable als locals per un ajustat 8 a 7.
A la segona part, s'han perdut algunes pilotes de manera ximple i això ha descentrat als nostres, a més a més costava més de combinar, i això dificultava les accions ofensives. Marcador 9 a 16 i tot obert encara.
A la tercera part ha tornat el bon joc, defensivament una gran tasca de tots els nostres, i ofensivament, encara que faltava combinar més (no hi ha hagut gaires combinacions avui), es produïen bones accions individuals. Així s'ha arribat al final amb un resultat de 12 a 9.
Faltava l'última de les parts, i ha estat igualada en tot moment, però alguna pilota perduda no ens ha permès poder-nos avançar en el marcador, 8 a 7 final que suposava un just empat a punts.

Felicitar els dos equips per l'espectacle que ens han proporcionat i animar-los a seguir treballant.

C.R.




Juvenil 28 - CE Tortosa 23

Inici de l'any 2020, i reincorporació a la competició dels nois d'en Joan i Carlos.

Ens visitava el tercer classificat de la lliga, en la primera jornada de la segona volta de la competició, rival que ens va passar per sobre al partit d'anada, però els nostres, amb l'objectiu de millorar les sensacions dels partits de la primera volta, sumat al repte de continuar invictes a casa aquesta temporada, i allargar la ratxa de 5 victòries consecutives a la lliga, encaraven el partit amb molt entusiasme, ho expliquem:

Fort inici del partit, on s'aconseguien 5 gols en 5 atacs de manual, després de 2 setmanes de vacances, no era senzill, però els nois van demostrar les ganes que tenen de seguir millorant, establint com a base un model de joc disciplinat, i, l'equip visitant havia de demanar temps mort i modificar la seva defensa per poder aturar la nostra sortida en tromba.

Amb el canvi defensiu, el partit es va igualar una mica per moments, però, els nostres, gràcies a una sòlida defensa, destacant el paper de Pau Parcerisas aquesta vegada, dominava amb claredat el joc, però, senzilles pèrdues de pilota, permetia al Tortosa apropar-se a només 2 gols al final de la primera part.

Els tècnics felicitaven l'equip per la feina feta, però, sobretot, advertien del que havien de continuar fent, i el que s'havia de millorar, ja que quedava molta pedra per picar a la 2a part.

I, així va ser, l'equip va continuar ferm en defensa, i de mica en mica va anar distanciant-se en el marcador, per moments, amb grans avantatges davant un bon rival, aquesta vegada amb un bon paper del nostre pivot Lucas!

Però, es va arribar al final del partit amb un 28 a 23 al marcador, que reflectia la meritòria victòria local, i la dificultat de guanyar aquest tipus de partits, que, tot i el clar domini del joc, "només" es va acabar guanyant de 5 gols de diferència.

Volem felicitar a TOT l'equip pel pas endavant fet, i animar-los a continuar per aquest camí de treball, actitud i millora, especialment, el paper del nostre únic porter Carles, que tornava després de tres setmanes sense poder jugar per l'accident patit a Vilamajor, i, com sempre, ens va ajudar moltíssim sota pals amb nombroses aturades!

No ens podem relaxar, queda molt camí al davant i un clar objectiu: lluitar per guanyar 2a Catalana.

J.O.