dilluns, 2 de desembre del 2019

Cròniques jornada 30 de novembre i 1 de desembre

Un cop passat el cap de setmana, us deixem a continuació les còrniques dels partits:

Lycèe Bel Air12- Aleví 4

Aquest dissabte l'equip aleví es desplaçava fins a Sant Pere de Ribes per disputar el seu últim partit d'aquesta primera fase.

El rival, Lycee Bel Air es presentava sense haver perdut cap partit i de seguida es va entendre.

L'equip local no va donar opció en cap moment als esparreguerins. A cap de les 4 parts els nostres van poder estar a l'altura, estaven molt descentrats i no van tenir el dia. Només alguna acció individual salvava els mobles i aparentava una certa igualtat.

Els de Sant Pere van tenir les idees molt clares en tot moment, bones anticipacions i intercepcions de pilota i després molt bones combinacions ofensives, gairebé sense botar la pilota es plantaven a l'àrea rival.

D'aquests partits només queda aprendre del rival i felicitar-lo per la feina ben feta.

C.R.

Infantil  31- H. Castellbisbal  11

El partit començava ja des de l'inici amb una clara avantatge al marcador del nostre equip.

Ràpids un contra un de Pau i molt bones aturades d'Alex van propiciar que la diferència de gols s'anés incrementant ràpidament a la primera part.

El segon quart va ser un mirall de la primera. Pau continuava fent mal des de el centre superant als seus rivals però aquest cop també s'hi va sumar Parcerisas amb molt bones penetracions a banda per seguir incrementant la diferència de gols.

Durant el tercer període l'atac local va patir moments d'incertesa, ja que no trobaven com trencar la defensa del Castellbisbal. Just en aquell moment va aparèixer Parcerisas, en aquest cop jugant d'extrem, per culminar les bones passades de Sánchez, Jan i Jordi i imposar-se també al tercer quart.

Finalment els locals van tancar el partit fent un últim quart molt solvent fins a arribar al resultat final de 31-11.

Cal destacar els dos bons gols de Mariona i la feina d'Izan, el nostre pivot, en els lliscaments ofensius.

C.P.

CE Molins de Rei 39-Cadet 21

Acaba la primera volta i els cadets de l'handbol Esparreguera no coneix la victòria.

En la seva visita a Molins, els nois del Carlos i l'Elsa disputaven l'últim partit de la primera volta amb pocs efectius.
Només començar, la forta defensa molinenca, aconseguia aturar l'atac visitant i ben aviat agafava distància al marcador. Els esparreguerins estaven fluixos en defensa, la força dels pivots molinencs superaven als defensors visitants. Tot i els esforços dels nostres nois, no aconseguien frenar l'atac del rival, així acabava la primera part amb el resultat de 20 a 10.

El guió de la segona part semblava que no canviava, defensa tova i atacs imprecisos marcaven el joc de l'handbol Esparreguera. Alguna acció individual o de combinació amb el pivot anava mantenint a l'equip.

Tot i la derrota, cal esperonar a aquests nois, que cada setmana lluiten per millorar i veure els resultats del treball.

C.P.

Liceo Francès 24 -Juvenil 25

Magnífic partit dels nois de Joan i Carlos al pavelló del Col·legi Sagrat Cor contra el Liceo Francès, en aquell moment el primer classificat invicte de la lliga. Tots dos equips es presentaven amb baixes però encara així, els jugadors van deixar-s'ho tot a la pista.

El partit començava amb un alt nivell defensiu per part dels dos rivals, però el Liceo aconseguia estar per sobre del marcador durant tota la primera part gràcies al bon xut exterior dels seus laterals i bones penetracions del central.

A la represa els visitants continuaven amb la seva bona ratxa de cara a porteria fins a arribar al minut 20 on la defensa 6-0 esparreguerina i Carles a la porteria posaven una marxa més per recuperar els 3 gols de desavantatge que portaven arrossegant durant tot el partit i posar-se per sobre en el marcador per primer cop en tot el matx.

Finalment, quan faltava un minut, el lateral del Liceo aconsegueix posar les taules al marcador, és en aquest moment quan, després d'un temps mort demanat pels visitants, Albert realitza un llançament des de 10 metres que és blocat per la defensa i entra a la porteria rival de forma èpica i donant la victòria per la mínima als nostres Juvenils 24 - 25.

Cal destacar el gran esforç de tots els jugadors però sobretot la gran actuació de Carles a la porteria.