dijous, 12 de desembre del 2019

Prèvia jornada 14 i 15 de desembre


Després de l'aturada de la setmana passada, torna l'Handbol a les nostres pistes!, ja en teníem ganes!

Poca activitat de totes maneres a El Castell, ja que la majoria de partits es disputaran com a visitants.
Ho expliquem.

Només un partit a El Castell, el que disputarà l'Aleví, i a més es tracta d'un partit amistós, ja que el CEBLOB no te jornada aquesta setmana en aquesta categoria.
Les noies i nois d'en CecilioZine i Nico s'enfrontaran a l'Handbol Ràpid Cornella. Els nostres han tingut un joc irregular aquesta temporada, amb molts alts i baixos. Així i tot, estan fent una bona temporada i buscaran fer un bon partit davant d'un rival complicat.

Ja fora de casa, el mateix dissabte, l'Infantil anirà fins a Ripollet per jugar el seu partit, aquest si de competició, davant del equip local, un bon equip que farà treballar molt als nostres, si és que volen obtenir un bon resultat que els mantingui a la part alta de la classificació.

Una mica més tard ser el torn del Cadet, en aquest cas a Sant Boi de Llobregat, on es trobaran amb el poderós equip local. Els nostres han millorat molt, però encara estan en ple procés d'adaptació a la nova categoria, però han entrenat dur aquestes dues setmanes i s'esforcen dia a dia per millorar.

Ja en diumenge, el nostre Juvenil s'enfrontarà a l'Handbol Vilamajor, vell conegut de temporades anteriors, també en partit amistós. Els nois d'en Joan i Carlos estan en una bona dinàmica, que hauran fins i tot de millorar per competir amb el Vilamajor, que enguany milita a una categoria superior, la primera catalana.

Molta sort a tots!!

Prebenjamí i Benjamí descansen aquesta setmana