divendres, 29 de novembre del 2019

Prèvia Jornada 30 de novembre i 1 de desembre


Arriba de nou el cap de setmana i tornarem a gaudir del nostre esport, encara que aquesta jornada hi ha pocs partits a casa, la majoria es disputaran lluny de El Castell.
Ho expliquem

Començant pels partits de casa, el dissabte el nostre Infantil rebrà al CH Castellbisbal. Els nois d'en Carlos i Joan volen continuar la seva bona marxa aquesta temporada i buscaran una nova victòria per seguir lluitant a la part alta de la classificació.

Ja fora de casa, però també en dissabte, l'Aleví mixt anirà fins a Sant Pere de Ribes per enfrontar-se al Lycée Bel Air, rival conegut d'altres temporades. Els nostres tindran un partit complicat davant d'un bon rival, però segur que lluitaran de valent per obtenir un bon resultat.

Després serà el torn del Cadet, ja a la tarda i en el seu cas a Molins de rei, on s'enfrontaran a l'equip local. Els nois d'en Carlos i Elsa milloren a cada partit, tot i la dificultat de la nova categoria, i tornaran a lluitar aquest dissabte per tractar d'obtenir els primers punts de la temporada.

I per acabar el Juvenil, també dissabte a la tarde, viatjarà fins a Barcelona on es trobarà al Liceo Francès, líder invicte de la categoria i vell conegut dels nostres de temporades anteriors. Els nois estan fent bons partits darrerament i han entrenat dur aquesta setmana per obtenir un bon resultat.

Sort a tots!!

Prebenjamí Benjamí descansaran aquesta setmana