dijous, 14 de novembre del 2019

Prèvia jornada 16 i 17 de novembre


Ja s'acosta el cap de setmana i una nova jornada d'handbol, aquest cop a ple de partits i repartit entre dissabte i diumenge. Els nostres nois i noies han entrenat fort aquesta setmana per seguir amb la seva progressió i perquè podem gaudir d'un bon espectacle i, sobretot, ens ho passem !!


Començarem dissabte al matí a El Castell amb el partit del nostre Benjamí Mixt, en aquest cas amistós, que s'enfrontarà al CH Castellbisbal. Els de Marina i Albert tindran una nova oportunitat de mostrar la seva evolució en els entrenaments i de passar una bona estona, gaudint del nostre esport.

Just després serà el torn de l'Infantil, ja en competició, que rebrà al CH Joventut Ripollet. Els nostres han començat molt bé aquesta primera fase de la competició al Cebllob i el seu objectiu es seguir millorant, segur que el bon equip rival els farà treballar de valent.

I el darrer partit de la matinal de dissabte a casa enfrontarà al nostre Cadet amb els veïns del CH Martorell, un partit complicat davant d'un dels equips capdavanters del grup. Els nois de Carlos i Elsa van millorant partit rere partit i el dissabte tindran una nova oportunitat per dinar un pas endavant, tot i que ser complicat.

Ja per acabar els partits de dissabte, però en aquest cas lluny de El Castell, l'Aleví anirà fins a Sant Boi per enfrontar-se a l'equip local, un rival sempre dur, però els nostres estan amb confiança després del bon joc mostrat la setmana passada i seguir que lluitaran de valent per obtenir un bon resultat.

Ja per acabar el cap de setmana, el diumenge a la tarde, un horari poc habitual, el Juvenil s'enfrontarà a domicili amb l'Handbol Ribes. Els nostres han començat de manera irregular la temporada, i tot i el bon resultat de la setmana passada, molt hi hauran de treballar davant del bon equip del Ribes per obtenir un bon resultat.

No t'ho perdis!! T'esperem!!

Prebenjamí, com és habitual, descansa aquesta setmana