Cròniques 16 i 17 de novembre

Us deixem les cròniques del cap de setmana passat:

Benjamí mixt  9  -H. Castellbisbal  7

Aquest dissabte hem guanyat contra Castellbisbal, en un partit molt igualat.

La primera part va estar la més fluixa i l'única part que es va perdre. Es va defensar molt bé i vam tenir moltes ocasions per marcar gol però malauradament els llançaments anaven fora.
La segona part es va fer una millora molt notable que va fer que aquest quart l'empatéssim. La defensa es va mantenir molt bé durant tota la part.

El tercer quart el vam guanyar, va ser un dels millors, es van robar moltes pilotes al contrari. Defensivament va ser la millor part.
L'últim quart va estar molt igualat, ja que per part de tots dos equips va haver-hi molt bones defenses, però gràcies a una última jugada col·lectiva per part dels nostres jugadors es va marcar el gol que va fer que guanyéssim la part.

M.P.

CH Cooperativa Sant Boi  12-Aleví mixt  4

Partit molt complicat el que va disputar l'equip aleví aquest dissabte contra un rival, l'Handbol Cooperativa, molt més fort físicament i molt més expert.

Els esparreguerins van visitar la pista de l'equip Santboià amb la moral molt alta per la victòria a la darrera jornada, però de seguida es va veure que aquest partit seria totalment diferent. Només per la presència física els nostres van fer un pas enrere, a més a més, al poc de començar ja és veure que era un equip molt expert.

Al partit no va haver-hi color, però cal dir que mentre a les dues primeres parts els nostres jugadors van sortir molt acomplexats, a les dues darreres es van deixar anar i van mostrar el que són capaços de fer. Es van moure amb facilitat, buscant la porteria contrària de manera directa, amb bones desmarcades i passes clars i directes.
A la part defensiva, tot i les dificultats, també es van posar les piles a les dues darreres parts i van començar a agafar més i a dificultar amb contundència les accions rivals.

Sense que serveixi d'excusa, també cal dir que l'arbitratge no va ajudar. Accions de l'equip local que havien de ser, sense cap mena de dubte, amonestació o exclusió, van quedar sense cap mena d'advertiment. Això també va ajudar que els nostres es descentressin.
Però partits com aquest ens han de permetre aprendre i madurar. Per tant felicitar a tots els jugadors per la manera com van acabar d'afrontar el partit.
Felicitats a tots/es!!!!!

C.R.

Infantil mixt 25- H. Ripollet  28

Partit regular dels nois de Carlos i Joan contra el bon equip de Ripollet.

Bona primera part dels esparreguerins on aprofitant els passes de Pau al nostre extrem Jordi manteníem l'alt nivell ofensiu amb el qual començava atacant el Ripollet. Encara que els ripolletencs aconseguien obrir-se pas en la defensa local, el nostre porter Àlex sempre estava per parar-la.

Durant la segona part els visitants aconseguien trencar la defensa rival utilitzant els passes i va amb els pivots per poder acabar amb llançaments des del centre, on el nostre porter no podia fer-hi res. Tot i això, els esparreguerins no abaixaven els braços i aconseguien recuperar dues pilotes per córrer al contraatac i culminar amb uns bons gols de Joel i Andrei i així empatar el matx.

A la represa els locals es mantenien regulars amb un atac amb bones penetracions successives gràcies al bon moviment de pilota del nostre central Marc i a les bones finalitzacions dels laterals Hugo i Sánchez.

Finalment, a l'última part, els de Ripollet posaven una marxa més en defensa i amb un parcial de 0-4 marxaven en el marcador per arribar al resultat final de 25 - 28.

Cal destacar la bona acció de gol de Mariona en un moment d'estancament en atac per part dels locals.

C.P.

Cadet masculí 26-CH Martorell 40

Una jornada més el cadet masculí torna a caure a casa, aquesta vegada davant l'handbol Martorell, l'actual segon classificat del grup.

Els nostres nois sortien una mica adormits, cosa que aprofitava l'equip visitant per agafar ràpidament distància en el marcador. La defensa 6-0 plantejada pels Martorellencs, deixava en evidència la manca de circulació de pilota dels esparreguerins.
Només les accions de dos contra dos amb el pivot, aconseguien trobar porteria. A més a més, la defensa era molt tova i amb poca profunditat, cosa que facilitava els llançaments clars del rival. Així acabaven els primers trenta minuts amb el resultat de 9-24.

La segona part començava amb una altra actitud, bona disposició defensiva, pressionant a les primeres línies i provocant perdudes de pilota. Amb aquesta actitud, es van veure contraatacs, una opció del joc que no prodigaven gaire aquest inici de temporada.
Aquesta millora feia que l'equip visitant canvies la defensa, cosa que encara va facilitar més l'atac local, que amb passes i va, i ràpides penetracions forada en la xarxa Martorellenca.
Tot i la millora, no era prou per remuntar la diferencia, ja que l'handbol Martorell seguia fent ús de la seva qualitat. Al final del partit, 26-40, justa victòria dels Martorellencs que amb només 30 minuts ja havia liquidat el partit.

Cal destacar la gran segona part realitzada pels nois del Carlos i l'Elsa que amb un 17 - 16 s'emportaven el segon parcial.

C.P.

CH. Ribes 30-Juvenil masculí 33

Gran partit dels nois d'en Joan i Carlos, que trenquen la mala dinàmica fora de casa, i obtenen una meritòria 2a victòria consecutiva que els fica de ple a la lluita a la part alta de la classificació.

La millora defensiva de l'equip, sumat a les nombroses aturades d'en Carles sota pals, donaven uns primers avantatges en el marcador als nostres, que dominaven el joc amb una clara millora en l'atac posicional, molt més disciplinat, que sota el domini d'Isaac i Bonet perforaven la defensa rival, aconseguit un clar 11 a 17 a la mitja part.

A la segona part, l'equip es va veure contra les cordes, un temps mort demanat quan els locals es ficaven a només 2 gols de diferència, va aclarir les idees als nostres, que, tot i passar per uns moments complicats, continuaven tenint clares oportunitats de llançament contra el porter, que desaprofitaven de manera inexplicable.

Com explicàvem, la millora defensiva de l'equip ha estat evident, però, cal remarcar que, el bon joc de Zinnedinne amb pivot, i el sacrifici de tot l'equip en què fa actitud, esforç i entrega, ha estat a un nivell altíssim.

Els tècnics volen felicitar a l'equip, després d'una gran segona part vers el Molins de Rei en el partit anterior, en aquest partit s'ha tornat a fer visible el model de joc de l'equip, i, es comença a veure un joc disciplinat, obsessió per part nostre pel que fa a la millora de l'equip.

La setmana vinent, esperem que continuï aquesta dinàmica vers el Tarragona, i aprofitem a sumar la tercera victòria consecutiva!