dijous, 28 de novembre del 2019

Cròniques jornada 23 i 24 de novembre

Us deixem les cròniques del cap de setmana:

Aleví mixt 10-H. Sant Andreu de la Barca  6

Bon partit el que van disputar dissabte els nostres alevins contra un conjunt, el Sant Andreu, que ja és un vell conegut.

El partit va començar bé, una mica nerviosos això si, però potser era per la presentació que es faria després.

A la primera de les parts no es van veure les combinacions ofensives a què ens tenen acostumats, però ho van contrarestar amb molt bones accions individuals, hi havia espai per córrer i els nostres ho van aprofitar. A més a més va haver-hi actitud defensiva i això ens permetia recuperar pilotes.
La bona dinàmica es va veure tant a la primera com a la segona part. Potser a la segona es va baixar una mica el nivell defensiu i això juntament amb els nervis provocava que el partit no tingués aquella fluïdesa a la que ens tenen acostumats.
A la tercera part els nervis van continuar, a més a més, es van descentrar amb alguna acció del rival i això va provocar que els de Sant Andreu s'enduguessin els punts.

Però de tot s'aprèn i després d'algunes explicacions per part dels entrenadors, els nostres van sortir a l'última part amb les idees clares i amb ganes de tancar el partit. I així ho van fer, van tornar les bones combinacions ofensives i l'actitud defensiva, fet que no donava opcions al Sant Andreu.

Resultat final 10 a 6, anem sumant punts i sobretot guanyant experiència

C.R

CE. Molins de Rei Taronja  15 -Infantil  26

Aquest matí de diumenge, els nois i noies de Carlos i Joan es desplaçaven a la localitat de Molins de Rei per dur a terme el partit que els enfrontava a l'Infantil Taronja.

El matx començava amb molta igualtat a la pista, on el nostre porter Joel aconseguia aturar gran part dels llançaments rivals.
A la segona part es mantenia el resultat, un altre cop, gràcies a les intervencions de Mariona com a portera i el partit va arribar a la meitat molt igualat.

A la represa els esparreguerins s'estancaven en atac, però encara així no permetien que els molinencs agafessin avantatge amb uns bons replegaments d'Eric Parcerisas.
Finalment els nostres van posar una marxa més en atac i van tancar la defensa per poder córrer ràpidament al contraatac amb les bones parades de Pau.

El partit va finalitzar a favor dels nostres amb el resultat de 15 - 26.

C.P.

Cadet masculí  26 - H. Esplugues  C 40

Penúltima jornada de la primera volta i els cadets del club encara no coneixen la victòria.

Aquest partit es disputava al pavelló del Castell, l'Esplugues C, el rival.
Bon inici dels esparreguerins que fins al minut 15 mantenien el resultat igualat. Bones jugades de 2x2 amb el pivot, i alguna individual per part del Joan i en Genís conjuntament amb una defensa prou sòlida, presentaven cara a un bon equip.

Passat l'equador de la primera part, començaven les pèrdues de pilota, i amb bones transicions, i bons contraatacs, els espluguencs agafaven distància al marcador, arribant a la mitja part amb el resultat de 16-20.

La segona part començava amb tres perdudes de pilota en atac per part dels locals, que permetia a l'handbol Esplugues agafar una renda prou amplia per jugar la resta del partit amb tranquil·litat. Per altra banda, els esparreguerins no trobaven la manera de frenar l'atac espluguenc, la defensa no tenia la intensitat adequada per plantar cara al rival. Així amb un parcial de 10 a 20 l'Esplugues saldava el partit. S'ha de seguir treballant per millorar, que l'esforç porta la seva recompensa.

Aquest cap de setmana, cal destacar una altra incorporació nova al món de l'handbol, benvingut Adrià, i felicitats per aquest debut.

C.P.

Juvenil masculí  34 -H. Tarragona  22

Nova victòria dels Juvenils d'en Joan i Carlos, i ja en van 3 de seguides!

Gran 1era part dels nostres, que amb una millora evident en el joc sense pilota i definició en el llançament, marcava distàncies només començar el partit, obligant al tècnic visitant a demanar temps mort ben aviat.

Però, els nostres continuaven ferms en defensa, i les nombroses aturades d'en Carles permetia arribar a la mitja part amb un contundent 17 a 8.

Però, aquesta vegada el pas pels vestuaris no va ser satisfactori, l'equip sortia apagat, erràtic en l'atac posicional i, sobretot, mooolt tou en defensa. I ara, eren els tècnics locals que demanaven el temps mort només començar la 2a part.

La defensa no rutllava, i l'equip es desestructurava, aleshores un canvi del sistema defensiu va permetre als nostres tornar a recuperar l'energia perduda, i van acabar guanyant el parcial de la 2a part, tot hi el mal joc vist en aquesta.

Toc d'atenció pel que fa a la irregularitat en el joc, doncs la setmana vinent visitem el camp del líder, sense dubte, un dels partits més difícils de la 1era fase, il·lusionats per trencar la seva imbatibilitat, però sabent que no ens podem permetre aquestes estones de mal joc.

Aquesta victòria situa a l'equip a la part alta de la classificació, objectiu marcat a principi de temporada, i permet continuar invictes al fortí d'El Castell!