dimarts, 12 de novembre del 2019

Cròniques jornada 9 i 10 de novembre

Bona jornada la del cap de setmana passat, on vam poder gaudir de bons partits per part dels nostres equips. La feina feta als entrenaments comença a veure's en el joc dels nostres, cada cop més sòlid. Ens ho vam passar !!
En la part esportiva, tres victòries i una derrota conformen els resultats.

Ho expliquem:

Aleví mixt  10- E. Castelldefels 6

Molt bon partit el que van disputar els nostres alevins aquest dissabte contra l'Handbol Castelldefels.

El partit però no va començar gaire bé pels nostres. Estaven bé en atac, fent combinacions interessants i amb accions individuals també de mèrit, però per contra la defensa estava molt tova, poc ajustada i amb poques ajudes. La primera part va acabar amb un 10 a 14 favorable als visitants.

A la segona de les parts, la tònica ofensiva va continuar igual i el que va millorar va ser el joc defensiu. Ara l'equip estava més atent a l'equip rival i molestava més les passades, robava pilotes en el bot i provocava errades als de Castelldefels. Tot això provocava que la segona de les parts acabés amb un 13 a 7 favorable als esparreguerins.

La tercera i la quarta part va seguir amb la mateixa dinàmica, potser l'última va estar una mica més igualada, però les bones accions de defensives van fer impossible que tornés la igualtat i els esparreguerins aconseguien la victòria per 15 a 5 a la tercera, i a la quarta i última per 12 a 9.

Excel·lent partit per part dels dos equips que van mostrar un bon fair play amb foto final de grup. I amb la sensació que aquests nois/es ens deparen moltes alegries.

C.R.

H. Castellbisbal 8- Infantil 25

Bon partit i segona victòria a la lliga dels nostres nois de l'Infantil Mixt entrenats per Carlos i Joan contra el bon rival de Castellbisbal.

Excel·lent primera part dels visitants on aprofitaven les bones defenses i parades d'Àlex, per marxar ràpidament a l'atac i començar el partit amb un parcial de 0-6.

A la represa els locals aconseguien marxar, en algunes ocasions, de la defensa 3-3 dels esparreguerins i retallar una mica la diferència en el marcador. Tot i així els nostres no van afluixar fins a arribar a la victòria final per 8-25.

Cal destacar en atac la bona feina d'Izan, lliscant a l'esquena dels defensors per crear espais per les primeres línies i les aturades de Joel i Àlex en els moments que la nostra defensa no podia aturar als atacants.

Els infantils segueixen treballant per aconseguir un joc més fluid en atac i una defensa més intensa en cada partit.

C.P.

H. Sant Feliu- Sant Llorenç  33 - Cadet 27

Bon partit en línies generals el disputat a Sant Feliu pel Cadet masculí.

Un començament amb dubtes en atac per part dels dos equips, feia que el marcador no s'estrenes fins al minut 3. Els nostres nois, no aconseguien trenar jugades, la circulació de pilota no era fluida i només les accions individuals mantenien el resultat. La defensa tenia bona intensitat però les distraccions d'últim moment feia inútil la feina dels primers segons. Tres pilotes perdudes seguides feien que el marcador s'eixamples. Tot i aquests detalls, l'equip rutllava prou bé, així acabaven la primera part amb derrota parcial de 5 gols.

La segona part començava amb un altre aire, els esparreguerins augmentaven la intensitat defensiva, amb bones ajudes i una part central forta en la qual Ruben i Alexis es convertien en un autèntic mur. Amb aquesta actitud, l'Esparreguera aconseguia reduir la diferencia a un sol gol, però un altre cop les perdudes no forçades en atac provocaven que els santfeliuencs tornessin a marxar en el marcador. És aleshores quan el porter infantil Àlex, passava de fer un bon partit, a donar una exhibició d'aturades que posava als esparreguerins un altre cop al partit, però no era prou per remuntar, ja que les nombroses perdudes de pilota ho feien impossible.

Cal destacar la bona segona part, on el parcial va ser de 14-13, encara que no fos suficient per endur-se la victòria. Així el partit acabava amb el resultat de 33 a 27.

Volem donar la benvinguda al meravellós món de l'handbol a en Dani, que aquest dissabte jugava el seu primer partit oficial.

C.P.

Juvenil  33 - CE Molins de Rei "B"  28

Victòria!

Després de 3 jornades amb només 1 punt, l'equip d'en Joan i Carlos avui s'ha donat una alegria!

Els nostres han sortit per totes, i gràcies a la variant defensiva estrenada la setmana passada, i les bones aturades de Carles sota pals, aconseguia, en transició, agafar les rendes del marcador.

Però, els Molinencs, es ficaven al partit gràcies a, les de moment habituals imprecisions individual, i arribaven amb 2 gols d'avantatge a manca de 45 segons pel final de la 1era part.

Els nostres, però, encadenaven una gran defensa, seguit d'un ràpid i bon gol d'Albert, per apropar-se a 1 gol al final de la 1era part 16 a 17.

Urgia millorar defensivament, doncs els tècnics advertien, que rebent uns altres 17 gols a la 2a part, allargaríem la mala ratxa.

I, l'equip, va fer un contundent pas endavant. Nico seguia excel·lent en tasques defensives, però aquesta vegada, la resta de l'equip es va sumar al carro, i l'equip, en la nova defensa 6.0 implementada aquest any, complicava als visitants foradar la nostra porteria.

Aconseguíem estar concentrats i intensos en facetes defensives durant més d'1 minut, i, tret d'alguna ocasió, castigàvem als visitants amb bones transicions defensa – atac.

Amb una millora considerable del joc amb pivot, i, sobretot, el bon paper dels 3 pivots de l'equip, ErikLucas i Nico, el rival no trobava la manera d'aturar-los, tot i la variant defensiva introduïda a estones del partit.

Els nois tenien ganes de victòria, i, van mostrar una lluita i esforç, del 1er a l'últim, en la disputa de pilotes, replegaments, lluita pels rebots (a destacar Eric i Ivan en aquest aspecte), i la banqueta embogia d'alegria al veure el sacrifici dels seus companys a pista. Mentre Albert, liderava als seus en tasques ofensives.

Voldríem nomenar a tots, però ja ens allarguem a la crònica, ens alegra el pas endavant fet, la victòria, però, sobretot, estem esperançats que això no hagi estat cosa d'un dia, i la setmana vinent, a Sant Pere de Ribes, tenim una dura prova!