divendres, 4 d’octubre del 2019

Jornada dies 5 i 6 d'octubre


Primer cap de setmana d'octubre i, com és habitual els darrers anys, arrenquen les competicions oficials. Després d'un mes de setembre ple de partits de preparació, per fi ha arribat el moment i els nostres equips començaran la competició oficial, amb la característica aquest any que quasi tots els equips estrenen categoria.

Sort per a tots ells!!

I la competició la iniciarà l'Aleví d'en CecilioZine i Nico viatjant fina a Sant Andreu de la Barca, on s'enfrontaran a l'equip local, amb qui ja s'han enfrontat aquesta pretemporada. Els nostres alevins han treballat molt bé aquesta pretemporada, anant de menys a més i afronten la competició amb moltes ganes.

L'Aleví competirà enguany al CEBLLOB, a continuació us deixem el calendari d'aquesta primera competició, el Torneig d'Apertura


Dos partits es diputaran a El Castell en la matinal de dissabte. Si anem per ordre, primer serà el Infantil, comandat per en Carlos i Joan, qui rebrà a casa al bon equip de Molins de Rei, un rival dur per aquesta primera jornada. Els nostres, en ple procés d'adpatació a la nova categoria, sortiran amb l'objectiu de fer un bon partit i seguir millorant.

també l'Infantil competirà al CEBLLOB, aquí teniu el seu calendari, també del Torneig d'Apertura


Després serà el torn del Cadet, que té com a entrenadors en Carlos i Elsa, i que en el seu cas competirà a la Federació Catalana d'Handbol. En aquesta primera jornada els hi correspon jugar amb el HC. Sant Boi "B", un rival sempre complicat que posarà a prova els nostres nois, però que de segur que sortiran a donar-ho tot.

També us deixem a continuació el seu calendari


I per acabar els partits del cap de setmana, concentrats en dissabte, el Juvenil farà el primer dels seus viatges a terres tarragonines, on haurà d'anar fins a quatre vegades aquesta temporada. Primer partit contra el Tortosa, un rival desconegut per als nostres, que tenen el repte d'adaptar-se a la nova categoria, exigent i complicada, que estem segurs sabran resoldre amb èxit.

El Juvenil també competirà a la FCH, amb aquest calendari:



Prebenjamí Benjamí descansaran aquesta setmana

No us ho perdeu!! Us hi esperem!!