dimarts, 8 d’octubre del 2019

Cròniques jornada 5 i 6 d'octubre


Primer cap de setmana de competició on els nostres han fet en general bons partits, tot i que encara hi ha molta feina a fer i molt marge per la millora.

Us deixem les cròniques dels partits


CH Sant Andreu de la Barca 5 - Aleví mixt  11

Primer partit del Torneig d'Obertura del CEBLLOB el que es va disputar entre el SABCH i el C BM Esparreguera, equips que precisament la setmana anterior havien disputat un amistós.

Aquest cop el partit es va disputar a Sant Andreu de la Barca i l'horari, les 9.00 del matí va agafar una mica adormits als dos equips.

La primera de les parts va estar força igualada, els esparreguerins es van mostrar nerviosos i perdien la pilota amb relativa facilitat, per contra la defensa era efectiva i dificultava les accions ofensives dels locals. Tot i anar a baix en el marcador en bona part del període, es va arribar a la finalització amb un empat a 9 gols.
A la segona les coses van començar a funcionar, la defensa continuava força bé i el que va passar és que les pèrdues de pilota van disminuir. Molts més eficients de cara a porteria, aquest període va caure del cantó dels visitants.
La millora va continuar a la tercera de les parts, ara sí que van mostrar tot el seu potencial, sense nervis, sense presses, amb bones combinacions ofensives, amb una defensa amb ajudes, no va donar opció a un Sant Andreu que es mostrava impotent amb les accions esparreguerines.
A l'última de les parts van tornar a aparèixer els nervis i això va tornar a justar el marcador, però així i tot es va aconseguir la victòria.

Resultat final 5 a 11 i bones sensacions però també amb molta feina per fer.

                                                                                           Cecilio R.



Infantil mixt  32 - CE Molins de Rei 20

Primer partit del torneig d'obertura dels nois de l'Infantil Mixt contra el bon equip de Molins de Rei.

Magnífics primers 12 minuts de partit dels locals, que han sortit amb molta intensitat i empenta, fent un parcial de 3-0 a favor. Els visitants però, no abaixaven els braços i amb unes bones defenses i transicions aconseguien empatar el partit al final de la primera part.

A la represa, el matx continuava igualat però els esparreguerins, gràcies a unes bones defenses i aturades d'Alex i Joel, marxaven en el marcador amb una diferència de fins a 5 gols.

Finalment els nostres posaven una marxa més en atac i superaven clarament als molinencs en tots els aspectes. Amb un resultat final de 32-20 es veu una clara millora dels nostres nois.

Això només pot anar a més.

                                                                                   Carlos P.





Cadet  17-H.C Sant Boi de Llobregat  42

El Cadet masculí iniciava la lliga davant l'handbol Cooperativa de St. Boi. 

Debut amb una clara derrota on des del primer minut els visitants imposaven la seva qualitat i superioritat física. Moltes perdudes de pilota en atac i intercepcions per part de la defensa santboiana, provocaven clars i copiosos contraatacs, unes vegades, directament amb una passada del porter i unes altres amb segona onada. Els esparreguerins, quan aconseguien realitzar algunes passades sense errar, trobaven la porteria rival. Es van veure alguna jugada de mèrit, però no era prou per aturar els ràpids contraatacs de l'equip visitant. 

Tot i la derrota, cal animar a aquest equip molt jove que de ben segur seguirà entrenant fort per millorar.

                                                                                           Carlos P.



CE. Tortosa 33-Juvenil 26

Inici de la competició FCH de  catalana, amb el complicat desplaçament fins a terres Tarragonines dels nois d'en Joan i Carlos.

Els nostres han treballat de valent als entrenaments, i de manera irregular als partits de Pre-Temporada, i encaraven amb moltes ganes l'inici de la Competició, però, el partit va ser un reflex de la Irregularitat que envolta als nois. Ho expliquem:

Tou inici dels nostres, tot i desaprofitar fins a 3 clars llançaments a porteria contrària, que els locals van saber aprofitar a l'àrea contrària, per situar un contundent 8 a 4 al minut 10. Però, després d'un temps mort, es col·locaven a només 1 gol de diferència (9 a 8).

Aleshores, els nostres van mostrar la seva pitjor cara: pèrdues de pilota, manca de contundència defensiva, renuncia a les transicions...i el Tortosa continuava ferm. Per arrodonir-ho, el tècnic local demanava un temps mort a manca de 2 minuts pel final de la  part, i els nostres decidien variar la seva defensa tancada, però, va ser un autèntic desastre, i s'obria més la ferida en el marcador amb un contundent 18 a 11 a la mitja part.

El pas pels vestuaris va serenar als nostres, i amb una intensitat defensiva molt diferent, els nostres juvenils s'apropaven en el marcador, i aconseguien inquietar a l'equip local, que es veia superat en aquest tram de partit amb claredat. Aleshores, diverses exclusions seguides dels nostres, van impedir acabar d'apropar-se definitivament en el marcador.

Durant el tram final de partit, els nostres van aconseguir clares situacions de cara a porteria contrària, que van desaprofitar de manera injustificable, amb clares errades de llançament en posicions senzilles per definir. De totes maneres, l'equip, a la  part, va mostrar del que és capaç.

Mal inici, però que serveix, i molt, per al nostre Juvenil, per adonar-se de, que sense la concentració i intensitat necessària d'una manera regular, són capaços del pitjor, per, per altra banda, també són capaços del contrari, i aquest partit hauria de servir per marcar el camí a seguir de cara al present – futur.

                                                                                                    Joan O.