dilluns, 30 de setembre del 2019

Cròniques jornada 28 i 29 de setembre

Darrera jornada de pretemporada la que hem viscut aquest cap de setmana, amb els darrers partits de preparació de cara a la competició oficial que la majoria d'equips comencen la següent setmana.

Com les jornades anteriors, hem vist bons partits amb millores significatives per part dels nostres, que a poc a poc van agafant ritme. I ens ho hem passat bé!
Ho expliquem:

Benjamí  mixt 7 - Sant Andreu de la Barca 9

Partit perdut però molt ben jugat contra Sant Andreu de la Barca.

S'han pogut veure les millores que estan fent els nostres benjamins amb l'ajuda dels entrenaments. El primer quart va estar molt bo, van començar fent molt bons atacs i robant moltes pilotes. El segon va ser més fluixet, ja que el rival va fer una defensa molt bona, els nostres no sabien que fer, es van posar nerviosos i van tenir molts errors de passes.

La resta de quarts van seguir sent molt bons en defensa i atac.

Es van veure les primeres fintes de la temporada per parts de quasi tots els nens i noies. També es va millorar molt la punteria, quasi tots els llançaments van anar a dintre de la porteria menys els que va parar el porter.

Estem molt contents amb el partit que van fer els nostres nois i noies.

Marina P.

Aleví mixt 12-Sant Andreu de la Barca 4

Molt bon partit el que van disputar els nostres nois/es aquest dissabte, contra un rival, el Sant Andreu de la Barca, de característiques similars.

L'Esparreguera va mostrar un joc molt sòlid a totes quatre parts, fent bones accions ofensives, amb un joc ràpid i molt directe cap a la porteria rival. En defensa, tot i haver de millorar una mica el posicionament i les ajudes, va ser força efectiu.

En general les sensacions van ser molt bones i tots els jugadors/es van mostrar un bon nivell. Molt concentrats, aquests nois/es comencen a agafar la dinàmica i es van adaptant a la nova categoria.

Seguiu gaudint que ho esteu fent molt bé!!!!

Cecilio R.

Infantil mixt 19 -Sant Feliu de Llobregat 29

Últim partit amistós dels nois de l'Infantil Mixt contra un superior Sant Llorenç B.

El partit va començar amb desencert de cara a porteria per part dels locals i això va permetre als de Sant Feliu poder córrer contraatacs i marxar en el marcador d'una diferència de 6 gols a la primera part de 12 minuts.
A la tornada els esparreguerins va saber atacar la defensa 5-1 que els van plantejar els visitants i aconseguien retallar distàncies aprofitant les parades de Joel i Àlex.

A l'última part de 24 minuts, la defensa local no va poder parar els ràpids atacs del Sant Llorenç produïts per l'atac estàtic de l'Esparreguera i va finalitzar el partit amb un resultat de 19 - 29.

La setmana vinent comença la lliga i segur que els Infantils s'esforçaran de valent per seguir millorant.

Carlos P.

Sant Vicenç dels Horts 37- Cadet 20

Últim partit de pretemporada pel cadet masculí, els nois del Carlos i l'Elsa es desplaçaven a St. Vicenç dels Horts per disputar un difícil encontre.

La mala sort persegueix en forma de lesions als esparreguerins, aquest dissabte, Albert es lesionava el turmell, i estarà de baixa quatre setmanes aproximadament, des d'aquí volem donar tot el suport i ànims per una ràpida recuperació.

Des del primer minut, les pèrdues de pilota eren castigades amb contraatacs per part dels locals.
L'estatura més gran i envergadura dels rivals, provocaven aturades a la circulació de la pilota i aconseguien que el joc dels esparreguerins fos molt travat. En aquests moments només alguna acció ben trenada pels nostres nois donava ànims per seguir lluitant. La primera part, finalitzava amb la clara avantatja dels locals de 21 a 11.

A la represa, els locals canviaven la defensa a 6-0, augmentant la dificultat per l'atac esparreguerí. Tot i el canvi defensiu, l'Esparreguera era a les hores quan bellugava més de pressa la pilota, trobaven més forats per llançar a porteria des del centre, també s'obrien més línies de passe al pivot, que eren ben aprofitades pel nostre jugador Rubèn.

Una bona defensa a la segona part, on la intensitat va produir els seus fruits, conjuntament amb la millora en atac, fa pensar que encara hi ha molt marge de millora. Al final del partit, 37_20.

Carlos P.

BM Barbera  26 - Juvenil  21

Irregular partit dels Juvenils d'en Joan i Carlos, que visitaven a un altre rival de 1era Catalana, una categoria superior a la que disputaran ells aquesta temporada, i volien mesurar les seves forces en el darrer test abans de l'inici de la competició.

El partit l'encaraven amb 3 absències destacades, com la setmana anterior en l'amistós vers el Molins de Rei, d'en Nico, Albert i Zine, que es trobaven al curs de formadors de tutors de joc del Consell Esportiu.

Així que, era una nova oportunitat de tenir més minuts per la resta de companys, però no va ser del tot aprofitada, ho expliquem:

Des d'un inici, els nostres anaven a remolc dels locals, que, amb un físic superior als nostres, col·lapsaven el nostre atac posicional, mentre que la nostra defensa feia aigües pel centre, tot i ser 6.0.

Però, les aturades d'en Yago mantenien el marcador en distàncies curtes, i els nostres aprofitaven una sèrie de bons atacs, on la pilota aconseguia circular, per apropar-se en el marcador, i, desaprofitaven un parell de contraatacs per marxar en empat en el marcador a la mitja part (12 a 10).

A la represa, lluny de continuar la bona dinàmica amb què es va acabar la 1era part, els nostres van sortir tous altra vegada, i el Barberà es va distanciar fins a 9 gols de diferència.

Aleshores, els nostres van tornar a obrir la defensa, i, sumant les aturades d'en Carles, aconseguien "maquillar" el marcador en el 26 a 21 final.