dilluns, 23 de setembre del 2019

Cròniques jornada 21 i 22 de setembre

Segona jornada de partits amistosos i de pretemporada, on els nostres equips han tingut l'oportunitat de gaudir de l'Handbol i continuar amb la preparació de la temporada que està a prop de iniciarse.

Amb una setmana mes d'entrenaments, comencem a veure millores apreciables en el joc dels nostres nois i noies, i a més ho hem passat molt bé!
Ho expliquem

Benjamí  4 -CE Molins de Rei  12

Partit amistós contra Molins de Rei, un partit on s'han vist moltes bones accions i les mancances a corregir dels nostres benjamins.

A la primera part els nostres benjamins han estat adormits i han fallat molt en defensa. En la segona part han sabut remuntar i despertar-se per fer un molt bon atac però que malauradament els tirs a porteria no han sigut molt bons.

La tercera part ha seguit sent molt bona, sobretot en defensa. Ja a l'últim quart els nostres nens han començat a baixar la intensitat en defensa i en atac, ja que van jugar tot el partit sense canvis.
També voldríem agrair als quatre alevins que van baixar a ajudar-nos durant els quatre quarts.

M.P.

Aleví  6 -  CE. Molins de Rei  10

Bon partit en línies generals, dels Alevins davant un potent rival.

A la 1era part, els joves Alevins van sortir amb moltes ganes de mostrar la seva millora respecte al partit anterior, però van topar amb un rival que defensava molt intens, i els robatoris de pilota del rival va impossibilitar guanyar la part, tot i el bon paper dels nostres.

Al 2on quart, els nois es van veure superats amb claredat pels visitants, tot i que no van deixar de lluitar.

El 3er quart, ja va ser una altra història, els nostres van veure que la passada i va donava èxits, i van aprofitar-ho per foradar de manera reiterada la porteria rival, aconseguint una meritòria victòria en aquesta part!

El 4rt quart, ja una mica mancats de forces, els nostres van seguir lluitant i procurant seguir insistint amb les passades i va, però no va ser suficient per tornar a guanyar la part. Tot i la satisfacció local per la feina feta aquesta setmana!

Ànims nois!

J.O.

Infantil  21 -CE Molins de Rei  25

Segon partit amistós de pretemporada dels nois de l'Infantil Mixt contra el bon rival de Molins de Rei.

Els visitants aprofitaven el desencert de cara a porteria per part dels nostres per poder marxar a la mitja part per davant en el marcador. Encara així els locals, no defallien i amb unes grans combinacions entre la primera línia i els pivots, aconseguien retallar les distancies.

Després d'un final molt lluitat pels locals, ha finalitzat el partit amb un 21-25. Tot i la derrota, s'ha vist una clara millora de l'equip, i ben de segur que això seguirà creixent.

C.P.

CE Molins de Rei  40-Cadet 19

Tercer partit de pretemporada pel cadet i una nova derrota.

Aquesta vegada es desplaçaven a Molins de Rei, el partit començava igualat, el domini de les defenses era la tònica dels primers minuts. Passats els primers compassos, les errades en el llançament dels esparreguerins, feien que l'equip local anés agafant diferencia en el marcador. Tot i que l'atac esparreguerí anava rutllant, l'aparició de nous jugadors molinencs a la pista, van augmentar la qualitat dels atacs i la fermesa defensiva. Així arribaven al final del primer temps amb una clara desavantatge de 19 a 9.

La segona part començava amb el mateix domini dels locals amb el que havia acabat la primera. Mentre els nois del Carlos i l'Elsa aconseguien trenar alguna jugada de mèrit en atac, les accions individuals del pivot i lateral local acabaven amb la resistència de la defensa visitant. Així posaven un clar 40 a 21 al final del partit. Partit que permet seguir treballant per millorar. L'única nota negativa és la lesió del pivot esparreguerí Alexis, desitjar-li una ràpida recuperació, que ben segur estarà molt aviat ajudant als seus companys en els pròxims partits.

C.P.

Juvenil  27 - CE. Molins de Rei 27

Decebedor partit, en línies generals, dels nois d'en Joan i Carlos, davant un rival que es trobaran a la Lliga, més endavant.

Els locals van tenir un fort inici defensiu, i això va permetre mantenir la porteria a 0 durant bastants minuts, tot i les imprecisions en atac, els nostres manaven d'inici.

Però, els visitants van començar a combinar bé amb el pivot, aprofitant la tendresa defensiva en aquest aspecte dels nostres, que tot just acaben d'iniciar l'aprenentatge de les defenses tancades.
Tot i els problemes defensius generats, els nostres corrien al contraatac quan podien, sense gaire èxit però...a l'atac posicional, la pilota s'encallava amb facilitat als laterals, i es convertia en un atac anàrquic completament. Amb aquesta sensació, i un 13 a 11 favorable en el marcador, marxàvem al descans, això sí, amb 1 exclusió per indisciplina, que va deixar tocat l'equip.

Fort inici dels visitants a la 2a part, que es volien ficar ràpidament al partit, aprofitant la superioritat numèrica regalada pels nostres. Però, tot i la irregularitat en el joc, manteníem curts avantatges en el marcador. Anaven passant els minuts, i als nostres se'ls feia fosc en atac, i això ho aprofitaven els molinencs per agafar per primera vegada l'avantatge en el marcador gràcies als llançaments exteriors del seu lateral esquerre. Però, un temps mort va calmar una mica els ànims i, es va obrir la defensa, i va permetre no perdre la cara al partit.
S'arribava als instants finals, amb empat al marcador, i, quan faltaven 45 segons, els visitants demanaven time out. Els nostres, amb unes consignes defensives precises, l'equip aconseguia recuperar la pilota, i, ràpidament, a través d'un atac marcat per la feina del central, aconseguia un clar llançament del lateral esquerre en penetració, que, es va desaprofitar per una inoportuna frivolitat en el llançament....i el marcador deixava un just empat a 27.

J.O.

Juvenil 34 -H. Sant Quirze Verd 33

Il·lusionant partit dels Juvenils de Joan i Carlos, que, amb ganes de capgirar el paper donat el dia anterior.

Venien centrats, ja en el vestuari, tot i l'horari del partit, en millorar tots els aspectes del joc, i no era pas senzill, al davant tenien un potent Sant Quirze, que es va quedar a les portes de jugar a la màxima categoria Catalana la setmana passada, i, jugarà a 1a Catalana, 1 categoria superior a la del nostre Juvenil.
L'inici ja va ser esperançador, a causa de la intensitat marcada d'inici pels 2 equips, amb molta igualtat en el joc, les nombroses aturades dels nostres porters, marcaven distàncies amb el rival, que es veia sorprès en tot moment pel domini en el marcador Esparreguerí.
El rival plantejava una intensa defensa 3.2.1, que pretenia ofegar als nostres i córrer molt al contraatac. Però, es va veure, per fi, una disciplina tàctica en la qual tant insisteixen els entrenadors, brutal, que permetia connectar amb el pivot amb facilitat, i, aconseguir gran quantitat de gols.
Però, no tot eren bones notícies, altra vegada, igual que el dia anterior, es regalava una oportunitat extra als visitants. Amb un llançament precipitat dels nostres, i, un desajust defensiu, els visitants rascaven un gol i una exclusió, cosa que ens limitava a iniciar la 2a part amb un jugador menys, de nou.

Toc d'atenció a la mitja part, i sortida en tromba dels "Kiris", que gràcies al seu bon joc ofensiu, retallava distàncies en el marcador, però, encara manteníem curts avantatges d'1-2 gols.
Els visitantsaugmentaven la intensitat defensiva, i convertien la seva defensa 3.2.1 en una 3.3 a mig camp, i aconseguia ofegar als nostres, i conseqüentment, empatar en el marcador.
Time out local, serenor en atac, però imprecisió en la decisió final a l'atac, permetia als visitants col·locar-se 30 a 32 a manca de pocs minuts pel final.
Els nostres, tot i la millora en el joc col·lectiu en atac, patien algunes pèrdues de pilota, però, amb una excel·lent actitud en el replegament permetia seguir ficats al partit. Però, només els permetia seguir a 2 gols de distància, i, els tècnics decidien convertir la defensa en individual a mig camp, i, la lluita dels nois, permetia empatar el partit.
Augment de la intensitat defensiva dels locals, i baixada de la persiana a la porteria, donava noves opcions als nostres per ficar-se al partit, i, aquesta vegada, ho aprofitaven. Continuava l'empat a manca d'1 minut.
A la següent defensa, els nostres tornaven a estar concentrats, i, es ficaven amb avantatge en el marcador, a manca de 3s, els visitants demanaven time out, però els nostres no es van deixar sorprendre, i aconseguien una victòria que puja la moral de l'equip, però, sobretot, marca el camí a seguir: Treball, constància, actitud i DISCIPLINA!