divendres, 20 de setembre del 2019

Prèvia jornada 21 i 22 de setembre


Continuem amb la pretemporada aquest cap de setmana, amb més partits de preparació de cara a l'exigent temporada que ens espera, i que ja s'acosta.

Molts partits, concentrats gairebé tots a El Castell, que s`omplirà d'Handbol aquest cap de setmana.

Començarem el dissabte ben d'hora, amb el Benjamí, que rebrà al CE Molins de Rei a  El Castell, un partit que ha de servir perquè els nois i noies de la Marina (l'Albert no hi podrà ser, com explicarem més endavant) vagin agafant confiança i una mica de ritme, i sobretot perquè s´ho passin bé.

Simultàniament, l'Aleví d'en Cecilio, també aquest dissabte sense el Nico i el Zine, rebrà també al CE.Molins de Rei, també amb idea d'anar conjuntant l'equip, que enguany té moltes cares noves, i anar preparant el salt de categoria, la majoria eren benjamins l'any passat.

Just després el Infantil rebrà, no cal dir-ho, al CE Molins de Rei. Els nois i noies d'en Carlos i en Joan han entrenat dur aquesta setmana, i esperen fer un bon partit i fer-nos gaudir a tots.

El darrer partit a casa el dissabte enfrontarà al Juvenil d'en Joan i Carlos també al CE Molins, un rival directe en la propera competició, que servirà, tot i les baixes que tindrà l'equip, com a un bon referent sobre el nivell real dels nostres.

I per acabar la matinal de dissabte, el nostre Cadet, de la mà d'en Carlos i Elsa viatjarà fins...sabeu on?,.... doncs si, a Molins, per acabar el monogràfic Molins- Esparreguera de dissabte. Després dels dos partits del cap de setmana passat, els nostres volen trobar a seva millor versió, davant del que també serà rival directe aquesta temporada.

Ja en diumenge, el nostre Juvenil rebrà a  El Cstell a l'Handbol Sant Quirze del nostre amic Ivan, que ve de fer un bon paper a les Fases per Lliga Catalana i que serà un dur rival.

Per acabar explicar-vos també que tres dels nostres Tècnics, Alber, Nico i Zine participaran aquest cap de setmana i el proper en el II Congrés Juga Verd Play que organitza el Consell Esportiu del Baix Llobregat, on tindran la oprtunitat de convertir-se en Tutors de Joc.

Prebenjamí descansarà aquesta setmana

Molta sort a tots!! Us hi esperem!!

                                                                                                            F.R.