dimarts, 17 de setembre del 2019

Cròniques jornada 14 i 15 de setembre

Primers partits de pretemporada els que s'han disputat aquest cap de setmana, amb la participació de tots els equips. Com sempre en aquestes dates, molt a millorar i molta feina encara per fer, però hem gaudit del nostre esport després del descans vacacional i ens tornem a posar en marxa, que és el que compte.
Ho expliquem:

Benjamí mixt-C.H, Sant Esteve Sesrovires

Primer partit de la temporada contra Sant Esteve de Sesrovires.

En el primer quart ha sigut el més flux en defensa i atac. El segon quart els nostres han fet un canvi molt bo en defensa i després l'atac ha anat molt bé, ja que han robat moltes pilotes i han provat de fer una jugada que s'ha estat practicant durant la setmana als entrenaments i ha sortit prou bé.

El tercer i quart temps els nostres benjamins han seguit fent una defensa molt bona, han continuat utilitzant la jugada tot i que ja a l'última part l'equip ha començat a baixar el rendiment i el contrari ho ha sabut utilitzar en la nostra contra.

Marina P.

Aleví mixt - C.H. Sant Esteve Sesrovires

Primer partit de pretemporada del nostre equip aleví contra un rival molt més expert. Els esparreguerins van posar-li moltes ganes, però la manca d'experiència en la categoria i els pocs entrenaments van evidenciar la diferència entre els dos equips.

De totes maneres ja es va començar a veure algun detall important, com alguna combinació ofensiva o també en certs moments es va mostrar un nivell defensiu força correcte.

En definitiva, bon partit per poder prendre notes dels aspectes que s'han de treballar i millorar.

Cecilio R.

Infantil mixt 18 - C.H. Sant Vicenç dels Horts 38

Bon primer partit d'adaptació a la nova categoria per als nois de l'Infantil Mixt contra un "més rodat" Sant Vicenç dels Horts

Després d'un inici bastant igualat, l'equip visitant aconseguia marxar al descans amb un clar avantatge en el marcador gràcies a múltiples llançaments fallats per part dels locals.

A la represa aquesta diferència es veia eixamplada per culpa d'uns bons contraatacs dels de Sant Vicenç propiciats per les indecisions en atac dels nostres, fins a arribar al 18-38 final. Cal seguir treballant per aconseguir una bona adaptació a aquesta nova etapa.

Carlos P.

Cadet 18- C.H. Sant Andreu de la Barca 22

Primers partits de pretemporada pel nou cadet masculí, dissabte rebien la visita al Castell de l'Handbol St. Andreu de la Barca.

L'inici amb moltes imprecisions en atac i uns grans espais en defensa que permetien als visitants marcar amb facilitat. A la primera part, els esparreguerins no trobaven la manera d'aturar al rival. Així acabaven els primers trenta minuts amb una clara diferència de 9-16.

La segona part ja va començar amb un altre tarannà, la millora defensiva era evident, més intensitat i actitud, provocaven recuperacions que permetien escorçar la diferencia en el marcador. Al final del partit, 18-22 a favor dels visitants, però amb unes bones sensacions de cara a l'inici de la lliga.

Carlos P.

H. Igualada 51 - Cadet 21

Diumenge al matí, els nois del Carlos i l'Elsa es desplaçaven a Igualada per jugar el segon partit de pretemporada.

Aquesta vegada només hi va haver un equip a la pista, l'Igualada, ja de bon començament va imposar la seva major qualitat en atac i va portar de corcoll a la defensa esparreguerina. Tot i l'esforç dels nostres nois, les copioses jugades ven trenades dels igualadins trobaven porteria amb facilitat, només la bona actuació del porter i algun llançament al pal van evitar que la diferencia fos més gran.

Després de la dura derrota de diumenge, 51 a 21, cal destacar la bona actitud dels nois, que no van abaixar els braços en cap moment. A Seguir treballant per millorar.

Carlos P.

C.H. Sant Andreu de la Barca 31 - Juvenil 38

Primer partit del nostre Juvenil, equip que puja al complet de les categories base, amb la incorporació d'Oriol.

El canvi al joc Juvenil no és senzill, però els nostres nois es troben realitzant una intensa Pre-Temporada, amb l'objectiu d'assolir quan abans el nou model de joc, i formalitzar l'equip com més aviat millor, per encarar el repte d'intentar guanyar el Campionat de 2a Catalana.

En aquest 1er partit, es trobaven davant un combinat de Juvenils, reforçat per algun Cadet i algun Sènior del Sant Andreu de la Barca, i els nostres l'encaraven amb moltes ganes de traslladar les noves formules al partit.

Un tou inici defensiu de l'equip, ens feia anar al remolc d'un equip local ben dirigit pel seu central, aconseguien fer-nos gols amb relativa facilitat, però, els nostres, en lloc d'abaixar els braços, van estrényer les dents i aconseguien, gràcies a una notable millora en l'atac posicional, anar-se al descans amb un favorable 16 a 19.

A la represa, els nostres van sortir amb les idees més clares en defensa, i això els va permetre marxar en contraatac amb relativa facilitat, i distanciar-se en el marcador. Però, els locals no es van venir avall, i gràcies al seu bon joc amb pivot aconseguien apropar-se en el marcador.

A la recta final, el nostre Juvenil va mostrar estar millor físicament i, gràcies a la constància en les transicions, aconseguia deixar el marcador en un ampli 31 a 38.

En aquest autèntic festival de gols, s'han pogut veure moltes coses: l'excel·lent feina realitzada pels anteriors entrenadors, Carlos i Elsa, el potencial ofensiu mostrar avui per l'equip, on sense una sèrie d'imprecisions haguéssim pogut arribar als 45 gols sense cap problema, i la necessitat urgent d'entendre el nou sistema defensiu.

S'han vist brots verds... Però, el que més ens ha satisfet, ha estat poder veure de nou a Alejandro, a les pistes, després d'una temporada sencera de baixa... Benvingut de nou!