dimarts, 10 de setembre del 2019

Comencem la temporada!!


I arriba ben carregada de novetats!! 

Els nostres equips ja han començat l'activitat, amb l'inici dels entrenaments que s'ha fet de forma gradual en les dues darreres setmanes, incloent-hi l'stage que van gaudir els nostres equips Cadet i Juvenil el darrer cap de setmana a Calafell, on van tenir l'oportunitat de conviure i on els nostres tècnics els van apretar de valent.

I com ja és habitual les darreres temporades, comencem ben d'hora amb els partits amistosos, que han de servir de preparació per l'exigent temporada que tenen per davant.

Començant pels partits a El Castell, el nostre Benjamí, conduït com l'any anterior per la Marina s'enfrontarà als veïns de Sant Esteve Sesrovires, un duel clàssic de pretemporada. Moltes novetats a l'equip, començant pel segon entrenador, l'Albert i molts reptes a assolir.

Simultàniament, el nostre Aleví, un equip molt renovat, rebrà també al Sant Esteve, i en aquest cas estrenant entrenadors, amb en Cecilio com a primer i en Nico i Zine com ajudants. Molta feina encara per a ells!

A continuació serà el torn de l'Infantil, enguany entrenat per en Carlos, amb en Joan de segon. També es tracta en aquest cas d'un equip molt renovat que buscarà consolidar-se com a grup. El seu rival serà l'Handbol Sant Vicenç.

I per acabar la matinal de dissabte, el Cadet, en el primer dels seus partits del cap de setmana, rebrà al CH. Sant Andreu de la Barca, també amb nous entrenadors, en Carlos i Elsa. Després de l'exitosa temporada de l'any passat, els nostres afronten amb molta il·lusió aquest nou repte, enguany disputant ja competició a la Federació.

Ja en diumenge el Cadet es desplaçarà fins a Igualada pel seu segon partit i, per acabar, el Juvenil - equip inèdit a la història recent del Club- debutarà a la pista del CH Sant Andreu de la Barca, dirigit per en Joan i en Carlos.

I dirigint-ho tot, un any mes, estarà en Joan. A ell i a la resta de tècnics i oficials, moltes gràcies per la vostra dedicació i molta sort!!

Comença doncs una nova temporada, carregada de reptes i canvis, on esperem, sobretot, passar-ho bé i gaudir del nostre esport.

Molta sort a tots!!Benvinguts de nou!!