dimecres, 5 de juny del 2019

Cròniques 1 i 2 de juny

Aquest passat cap de setmana vam celebrar el 11e torneig Mariano Ortega en categoria cadet, on van participar els nostres equips femení i masculí. Amb la celebració del esmentat torneig vam disputar els darrers partits al pavelló de El Castell d'enguany. Queden per davant les Finals Nacionals dels Jocs Escolar, que es disputaran el diumenge dia 9 de juny a Igualada, i els tradicionals campus que organitzem cada any al juny i juliol.

Però anem a pams i expliquem primer que va passar el dissabte

Torneig Mariano Ortega categoria Cadet femení.
Tres eren els equips participants, el CH Sant Esteve, el CH Ràpid Cornell a i el nostre cadet femení:

 Cadet Femeni  20 -CH San ESteve de Sesrovires 20

Bon inici de partit de les nostres amb jugades ben trenades i defensant força bé posen un parcial de 5 a 0 al marcador, però de seguida el bon equip del Sanes ens empata i comencem a perdre pilotes en passades senzilles i en defensa baixem la intensitat i així fins al final de la 1 part, perdem de 3 gols.A la represa tenim una bona reacció que ens fa remuntar i possar-nos per davant però les diferències són mínimes i el nostre joc no és fluït. Això permet arribar a un final de partit a cara o creu. Faltant 1 minut i 16 segons guanyem 20 a 18, ens marquen 2 gols i només salvats per la botzina del final deixava l'empat a 20 al marcador.

El segon partit va enfrontar al CH Sant Esteve Sesrovires i el CH Ràpid Cornella, amb victòria d'aquest últim per 21-23, en un partit que no es va decidir fins al final


Cadet Femeni  11- CH Cornellà 18

Inici de partit amb bones jugades en àtac però sense acabar en gol gràcies a les nombroses aturades de la portera visitant. En defensa les bones jugades del Cornellà en canvi sempre acabaven en gol o en penal. De seguida es va veure que el seu joc col·lectiu seria un mal de cap per les nostres jugadores. Aquesta va ser la nota dominant del partit, les nostres s'esforçaven en defensa però no podien aturar les bones jugadores visitants, que a més de provocar penals aconseguien exclusions per l'excés d'ímpetu de les nostres. En àtac ho van intentar però masses errades al llançament impedien igualar el marcador. Victoria clara del bon equip de Cornellà que va ser el digne Campió del torneig.

Resultat final
Primer classificat CH Cornella
Segon classificat CH Sant Esteve Sesrovires
Tercer classificat BM Esparreguera


Torneig Mariano Ortega categoria Cadet masculí.

Gran matí d'handbol el viscut al Castell aquest dissabte, es disputava l'11 Torneig Mariano Ortega. En la categoria cadet masculí, venien a compartir amb nosaltres una bona jornada d'handbol els equips del Molins de Rei i el Cornellà.

El primer partit enfrontava a l'equip local i al Ràpid Cornellà. Un inici igualat, per part del Cornellà bellugaven força de pressa la pilota i trobaven porteria amb claredat. Pel costat dels esparreguerins la bona actuació del porter i accions combinades amb el pivot, aconseguien mantenir resultat igualat, així arribaven a la mitja part amb una mínima diferència d'11-10. Només començar la segona part, els locals van agafar diferencia en el marcador gràcies a no permetre la circulació de pilota dels cornellanencs, i aprofitant els robatoris de pilota obrien escletxa, arribant al final del partit amb el resultat de 23 - 13.

El segon partit va enfrontar al CH Cornella contra C.E.Molins, un bon partit que va estar molt disputat fins al final, Molins va ser el vencedor per 24-27

El segon partit es jugava amb l'handbol Molins "B", els Molinencs començaven més motivats i concentrats que els locals, que venien de descansar del primer partit. De seguida el Molins agafava distància el marcador. Poca intensitat en defensa i atac, provocaven entrades clares de les primeres línies arribant a agafar una diferència de 4 gols. A l'equador de la segona part, els nois del Carlos i l'Elsa reaccionaven I amb una bona pressió sobre els primeres línies, aconseguien remuntar el partit. Arribant al final del partit amb la victòria per 30-27. Un gran gust de boca per acabar la temporada, una temporada genial i inoblidable.

Resultat final
Primer classificat BM Esparreguera
Segon classificat CE Molins de Rei
Tercer classificat CH Cornella



Amb els darrers partits del cap de setmana es tanca una època en aquest grup, ja que en Carlos i Elsa no continuaran al davant d'aquest equip, i l'any proper emprendran un nou repte en un altre equip el club.
Només tenim paraules d'agraïment per a ells, i no només per la seva tasca tècnica, que ha estat de gran nivell, sinó també per la seva qualitat humana, que ha contribuït, i molt, en la formació dels nostres nois. 
Moltes gràcies a tots dos!!



Volem agrair especialmental pare de Mariano Ortega la seva presència en l'entrega de premis.

I com sempre quan arriben aquestes dates, i tot i que encara, com dèiem abans, queden per disputar les Finals Nacionals, on participaran els nostres Benjamins i Infantils, hem de tenir paraules d'agraïment per aquells que han estat amb nosaltres aquesta temporada i no continuaran la següent.

Així doncs, el nostre agraïment per en Álvaro Mora, segon entrenador del Cadet femení i que l'any proper es vol centrar en el seus estudis.

També per en Marc Turegano, el nostre preparador físic, que ha fet una gran tasca enguany amb els nostres nois i noies i que l'any proper tornarà a casa, a Sanes.

Un agraïment també per en Carles Guillen, que ha estat ajudant els Prebenjamins aquest any, i que amb motiu dels seus estudis tampoc podrà continuar.

Però tenim un agraïment especial per dues persones que han estat amb nosaltres durant un llarg període de temps, i que hi han contribuït especialment en la tasca diària del club;

Ens referim al nostre arbitre, en Sergi Obiols, sempre criticat per la seva feina, gens agraïda, però que ha contribuït de forma fonamental en la formació dels nostres joves, i pel qual només tenim paraules d'agraïment,

I també per un altre Sergi, en Gibert, que els darrers anys ha entrenat al Cadet femení, però que ha passat per molt altres equips del club, un pilar fonamental en l'estructura tècnica del club i al que esperem recuperar en el futur

Així doncs, moltes gracies a tots ells, ús trobarem a faltar!!