dimecres, 29 de maig del 2019

Cròniques jornada 25 i 26 de maig

Intensa activitat la del cap de setmana passat, amb diversos partits oficials i amistosos, el Torneig Mariano Ortega en categoria aleví, benjamí i infantil (i ja van onze) i la trobada del benjamí a Gavà. Molt bon joc, bons resultats en general, bon joc i sobretot els nostres nois i noies han gaudit molt de l'esport i de la trobada amb nois i noies d'altres clubs, aspecte primordial pel nostre club i el nostre esport.
Ho expliquem:

Benjamí 11e Torneig Mariano Ortega
Cap de setmana molt intens jugant dos torneigs.

Dissabte vam jugar a casa el torneig de Mariano Ortega. Es va disputar un triangular del qual va sortir guanyador Castelldefels que va ser el nostre primer adversari a l'inici del torneig.
Els nostres benjamins van fer un molt gran partit però a causa d'errades que va haver-hi durant el petit i que el contrari era superior a nosaltres en van guanyar.
Després vam jugar contra Igualada, va ser un partit molt intens, els nostres nens i nenes van saber llegir la jugada de l'equip contrari i ban saber defendre'ls molt bé.

A acabar el torneig els hi van donar a tots els nens i nenes unes medalles, tots van estar molt contents.

Benjamí- Torneig Lorenzo Vescoví

L'endemà teníem torneig a Gavà.
Els benjamins van jugar quatre partits, el primer va ser contra Martorell A, pel qual ens vam veure superats en tot moment.
Després vam jugar contra Gavà, els nostres van despertar i van començar a jugar.
A continuació vam jugar contra Molins on també vam fer molt bon partit i vam guanyar.
Finalment vam fer un partit contra Martorell B, va ser un partit molt igualat però finalment vam aconseguir guanyar-los.
En finalitzar l'acte van fer entrega de trofeus a cada club i un detall per a cada nen.

Aleví - 11e Torneig Mariano Ortega

Aleví Mixt – Molins de Rei

Ens trobàvem novament als Molinencs, equip que fins ara ens havia superat als partits, tot hi que en els 2 darrers els vam plantar cara de valent.

Els nostres, esperonats per aquest final de temporada, van sortir a menjar-se literalment al rival, amb una intensitat elevadíssima a nivell defensiu, van començar guanyant còmodament la part després d'uns certs moments de dubtes en atac, superats per la millora individual en la part ofensiva en aquesta part dels 2 Erics.

L'equip sortia amb la mateixa tònica, i resolent millores en el desmarc i ajudes defensives, i aconseguia endur-se la 2a i 3era part, amb un posicionament tàctic ofensiu genial dels nostres, que aprofitava Pau per foradar reiteradament la porteria visitant. Al darrere, Joel feia un recital d'aturades i passades de contraatac.

A la 4a part, els nostres ja eren coneixedors de la victòria del partit, però volien més, i amb un joc col·lectiu notable aconseguia guanyar també la 4rta part, amb un resultat final de 53 a 32..!! Brutal.


Aleví Mixt – Sant Joan Despí

La jornada ens oferia un triangular, aprofitant el darrer partit de lliga davant el Molins, i l'altre rival, fa escassament un mes, ens havia superat amb claredat en el partit de Lliga.

Els nostres van sortir amb una confiança elevadíssima en ells mateixos, i, va aconseguir competir de tu a tu amb un rival poderós, amb jugadors corpulents i de gran qualitat individual, però, amb un treball constant i, sobretot, molt intens en tot moment, aconseguia empatar 3 parts, i perdre 1 d'1 sol gol. Sense cap mena de dubte, els nostres mereixien alguna cosa més en el resultat, però realment el cos tècnic vam sortir orgullosos del paper dels nostres en el dia d'avui, i en general, de tota la temporada. Tot i la derrota final, els nostres van sortir amb el cap ben alt.

L'equip es va proclamar sots campió del Torneig, però amb sensació de guanyadors!

Menció especial: l'antic entrenador d'aquest equip, en Sergi Almagro, va venir a xiular el triangular, i va rebre, com no pot ser d'altra manera, l'estima dels seus exjugadors. Ell també va dir la seva, i està contentíssim de veure la brutal progressió d'aquest equip, i els anima a continuar en aquesta línia, amb una molt carinyosa salutació a cadascú dels components

Infantil 26- CH Sant Esteve Sesrovires 31

Últim partit de la fase regular de l'equip infantil que ha permès acabar en la primera posició de la taula, a manca d'algun partit ajornat.

El partit es va disputar dissabte al matí al Pavelló El Castell i el rival va ser un CH Sant Esteve de Sesrovires que va venir amb algun reforç que no va tenir en els darrers enfrontaments.

Ha estat un enfrontament molt disputat, sobretot a les tres primeres parts, on els equips tenien dificultats per marcar gol a causa de les bones defenses. Tot i que l'equip visitant defensava millor, l'atac esparreguerí aconseguia premi després d'elaborar molt la jugada. Per contra l'Esparreguera defensava pitjor, més tous i això ajudava als Sesrovirencs, però es trobaven amb un porter ben situat que igualava la balança.

Primer parcial 7 a 7, segon 14 a 12 favorable als locals i tercer 18 a 20 favorable als visitants.

Amb aquest marcador es va arribar al quart i definitiu període. Els esparreguerins que no van poder agafar ritme ofensiu en cap moment, es van enfonsar i amb moltes pèrdues de pilota i accions poc clares van deixar escapar el partit.

Resultat final 26 a 31 i la sensació que tot i fer un bon partit, a vegades cal treballar fins al final per obtenir premi.

H. Salou 17- Cadet femení 35

Aquest cap de setmana el nostre Cadet retornava la visita del bon equip de H.Salou que a casa nostre vam guanyar només d'1 gol.

Inici de partit amb un domini clar de les nostres jugadores, amb una gran defensa molt bones ajudes i en àtac jugant amb paciència i la continuïtat necessària perquè cada àtac acabi en situacions clares de llançament. Molt encertades totes les nostres jugadores van fer gaudir a tot el pavelló amb jugades molt ben trenades agafant una superioritat al marcador aclaparadora.

La 2 part es va iniciar amb una tímida reacció del H.Salou però de seguida es va veure que les nostres jugadores estaven molt concentrades al partit i desplegant tot el potencial que estan capacitades van continuar agafant distancia al marcador fins a arribar al 17-35 final.18 gols de diferència gràcies al bon joc col·lectiu, demostrant que quan es juga en equip totes les jugadores aporten i els fa un molt bon equip.

Gràcies per demostrar que esteu capacitades per jugar a un molt bon nivell d'handbol i gaudir jugant.

Cadet masculí   28 -E. Castelldefels 28

Últim partit oficial de la temporada, tornada per decidir el tercer i quart lloc de la sèrie A-2.

El Castelldefels es presentava al Castell amb un avantatge de vuit gols del partit d'anada. Inici dubitatiu dels esparreguerins, amb errades en atac i poca intensitat en defensa, que facilitaven les penetracions i els llançaments clars dels visitants.
Així en poc temps, el Castelldefels duia una bona renda en el marcador. Passat l'equador de la primera part, l'Esparreguera aconseguia mantenir la diferencia, sense poder apropar-se en el marcador. Així arribaven al final dels primers trenta minuts amb el resultat d'11-16.

El començament de la segona part, semblava una calcomania de la primera, imprecisions en atac, que feien que l'avantatge a favor dels visitants anés eixamplant-se encara més. Un canvi d'actitud defensiva per part dels esparreguerins, acompanyat per més efectivitat en atac i l'aportació de la porteria local, provocaven una gran reacció en el joc dels nostres nois, fent una bona remuntada.
Tan bona, que al final del partit, els nois del Carlos i l'Elsa aconseguien empatar el partit, esperonats per la gran afició que arrossega'n allà on van.

Final 28 - 28, una gran segona part per posar punt final a una bona temporada.



Diversos equips han acabat aquest cap de setmana les seves competicions oficials, i és hora de fer balanç:

Benjami.
De la mà de Marina, Nico i Zineddine, els mes petits del club en competició oficial han fet una bona temporada. La seva evolució des de el joc a la competició ha estat molt positiva, perquè a més s'ha fet sense que els nens i nenes deixin de pasar-ho bé. Ha estat molt intensa, amb molts partits i trobades, però amb la satisfacció final del subcampionat comarcal del Baix Llobregat i, el més important per nosaltres, un bon esperit d'equip i amistat.

Aleví
Gran temporada de l'Aleví, competint per primer cop a la Federació Catalana d'Handbol i on s'han trobat amb rivals de molt nivell. Prova superada amb nota, anant de menys a més i acabant la temporada a un gran nivell. Joan i Carlos han estat els seus entrenadors aquesta temporada, i han aconseguit formar un grup compacte i molt lluitador. Ara molts passaran a categoria infantil, on trobaran nous reptes.

Cadet masculí.
Final de temporada oficial també pel nostre Cadet masculí, que va començar dubitatiu enguany a Primera Catalana, amb rivals de molta entitat, però que va saber adaptar-se per realitzar una segona part de la temporada esplèndida, sempre a la part alta de la classificació i amb un gran nivell de joc. En Carlos i Elsa han dirigit l'equip aquest any i han aconseguit que els nois segueixin gaudint en una competició tan competitiva com la que han disputat.

Queden per davant la celebració del Torneig Mariano Ortega en categoria cadet, i els habituals Campus d'estiu, així com la final del Campionat de Catalunya dels Jocs Escolar en categoria infantil.

I per descomptat comencen a preparar la nova temporada, on tindrem importants novetats, de les que us mantindrem informats puntualment.