dijous, 23 de maig del 2019

Prèvia Jornada 25 i 26 de maig

Cap de setmana ple d'activitats el que s'acosta, amb la celebració al pavelló de El Castell del Torneig Mariano Ortega, que arriba a la 11ª edició. Hi participaran els nostres equips Benjamí, Aleví i Infantil.
El Torneig és disputarà en format triangular per a les tres categories, amb la participació dels següents equips:

En categoria benjamí, C. BM. Esparreguera, E. Castelldefels i C.H. Igualada
En categoria aleví, C. BM. Esparreguera, C.E. Molins i C.H. Sant Joan Despi.I en categoria Infantil, C. BM. Esparreguera, C.H. Sant Esteve Sesrovires i E. Castelldefels.

Esperem gaudir d'una bona jornada d'handbol i que els nois i noies s'ho passin bé.


Pel que fa a partits oficials, els equips Benjamí, Aleví i Infantil faran els seus darrers partits oficials de la temporada coincideix amb el torneig:

Benjamí s'enfrontarà a E. Castelldefels, un bon rival que posarà a prova als nostres nois i noies, que esperem tinguin un bon dia i puguin acomiadar la temporada amb un bon resultat.

Aleví rebrà al C.E. Molins en aquest darrer partit, un altre rival complicat en aquesta segona fase. Els nois d'en Joan i Carlos han fet una bona temporada, anant de menys a més i estan jugant aquests darrers partits a un bon nivell.

L'Infantil, per la seva banda, rebrà en aquest darrer partit al C.H. Sant Esteve Sesrovires, en un partit de molta rivalitat donada la proximitat dels dos clubs. També els nostres han fet una bona temporada, proclamant-se campions comarcals, i la volen tancar amb una victòria.

Ja en diumenge el nostre Cadet masculí rebrà a l'E. Castelldefels en el seu darrer partit oficial aquesta temporada, i, amb permís del rival, un gran equip, els nois de Carlos i Elsa la volen acomiadar amb una victòria a casa, encara que hauran de lluitar de valent.

També el Cadet femení tindrà partit, en aquest cas amistós. Tornarà la visita a l'Handbol Salou el diumenge, un bon equip que també farà suar a les nostres noies.

Ja per acabar aquesta jornada tan plena d'esdeveniments, el Benjamí anirà a Gavà el diumenge, on participarà en el torneig Lorenzo Vescoví, que organitza el club local.

Moltes activitats aquest cap de setmana! Molta sort a tots/es!

Prebenjamí descansarà, com ja és habitual