dilluns, 20 de maig del 2019

Cròniques jornada 18 i 19 de maig

Un cop acabat el cap de setmana, és hora explicar com va anar. I cal destacar aquest cap de setmana la disputa de les Finals Comarcals del CEBLLOB, on i participaven dos dels nostres equips, Benjamí i Infantil, que van obtenir subcampionat i campionat respectivament, molt bons resultats. A banda d'això, victòria de l'Aleví i derrota del Cadet masculí. Ho expliquem:

Finals comarcals Benjamí

Aquest cap de setmana es disputaven a la nostra Vila les Finals Comarcals d'Handbol en categoria Benjamí, on participava el nostre Benjamí mixt, classificat directament per la final per la renúncia de l'Handbol Santpedor.

La primera semifinal la van disputar C.H. Sant Joan Despí contra E. Castelldefels, amb clara victòria dels primers, que presentaven un equip molt potent, contra el que el bon equip de Castelldefels no va tenir opció. Es va veure un bon partit, molt competit en totes les parts i amb un bon nivell de joc.

Aixi doncs la final va enfrontar al Sant Joan Despí envers els nostres nois, i els nostres benjamins han fet molt bon partit contra Sant Joan Despí. Durant el partit ens hem vist superats pel rival però tot i això els nostres nens i nenes no s'han vingut a baix i han fet un partit molt bo.
La tercera part ha estat la millor, els benjamins han fet una molt bona defensa i per un moment els nostres han pogut anar un gol per sobre dels contraris, malauradament els rivals ens han remuntat i han guanyat la part.
La resta de parts han sigut molt bones, els nostres nois i noies han jugat molt bé han fet una defensa I un atac molt bo.

Per part d'entrenadors i delegats estem molt contents amb els resultats que hem anat fent durant la temporada i molt orgullosos que hagin arribat a ser subcampions en la competició.

C.H. Vilanova i la Geltrú 7 -Aleví mixt 9

Amistós disputat a Vilanova i la Geltrú dels nois i noies d'en Joan i Carlos, aprofitant la jornada de descans dels nostres a la Lliga.

El partit va ser força atractiu, amb un bon joc dels nostres, ho expliquem:

La 1era part va ser dominada pels nostres, amb un bon joc col·lectiu i una defensa que aconseguien poques vegades superar els locals, però, una gran quantitat d'errades individuals en el llançament i recepció dins l'àrea (fins a un total de 5) va facilitar empatar la part al Vilanova contra pronòstic.

A la 2a part els nostres van millorar les seves imprecisions en atac, i això els va permetre guanyar de manera còmoda la part.

La 3era part, va ser molt disputada, els nostres lluitaven, però els de Vilanova manaven en el marcador. Una millora final en la defensa va permetre poder arribar a un final ajustat, que es va decantar pels locals per un sol gol de diferència.

La 4rta part era la decisiva per fer seu el partit, i els nostres no van fallar, i va ser la part que més ràpid es va decantar cap als nostres gràcies a la col·laboració en tots els aspectes del joc dels nostres.

Volem destacar l'enorme eficàcia de cara al gol en aquest partit de tots en general, però destacant el paper de Marc i Jordi en aquest aspecte!

Finals comarcals Infantil

Dissabte al matí es van celebrar a Esparreguera les finals comarcals.

En la categoria infantil, el CH Cornellà, el CH Sant Boi Cooperativa i el BM Esparreguera disputarien aquestes finals. La primera semifinal va ser guanyada pel CH Cornellà davant el Sant Boi per 21 a 16 i l'altre semifinal no es va poder disputar per incompareixença de l'equip del Bages, per tant la final l'haurien de disputar els equips d'Esparreguera i de Cornellà.

El partit va començar de cara pels locals, amb una molt bona feina defensiva, els nois/es de Cecilio i Albert van aconseguir un parcial de 7 a 1. Només una tímida reacció visitant deixava el marcador en un 8 a 4 amb el que finalitzava el primer quart.

El segon començava amb la mateixa intensitat, els esparreguerins van fer un partit molt seriós, concentrats en defensa no permetien les penetracions rivals, i a l'atac, les passades al pivot obrien la defensa rival i permetien bones posicions de llançament. El marcador a la mitja part indicava un 16 a 8 que feia suposar que la victòria no es podria escapar.

A la represa la tònica va ser la mateixa, una forta defensa local posava les coses molt difícils als de Cornellà, fins al punt de desesperar a l'entrenador rival, que es queixava de totes les decisions arbitrals. Les diferències en el marcador no variaven i el cansament començava a aparèixer a la pista.

A l'últim quart, amb un equip totalment renovat, els esparreguerins van posar la directa i els jugadors del Cornellà ja van llençar la tovallola i, amb alguna acció fora de lloc, es van quedar amb dos jugadors menys en pista, per expulsió.

Resultat final 30 a 18 i la sensació de tenir les coses molt clares. Molta intensitat defensiva i claredat d'idees en atac.

E. Castelldefels 41 - Cadet masculí 33

Partit d'anada de la segona eliminatòria, aquesta vegada el Cadet masculí viatjava fins a Castelldefels per disputar aquest partit.

Començaven els esparreguerins una mica sorpresos per la defensa 6-0 que amb la que indicaven els locals. Però ben aviat els visitants agafaven les rendes del partit, la bona circulació de pilota en atac permetia trobar forats en la defensa local, això havíem de sumar la bona entesa de la primera línia amb el pivot, que sumava més de la meitat dels gols en els primers compassos. Tot i que l'atac rutllava bé, la defensa no acabava de frenar al Castelldefels. Arribat el minut 30 de la primera part, el marcador reflectia un 18 - 20 a favor dels visitants.

La segona part, començava amb un canvi clar en la defensa local, realitzant una mixta sobre el lateral esparreguerí Albert, anul·lant així un dels dues primeres línies que portava l'Esparreguera. Tot i l'esforç de l'equip, el Castelldefels, eixugava la diferència i marxava en el marcador gràcies a la seva bona defensa, també beneficiada per la manca de laterals dels esparreguerins i a vegades per la permissivitat de l'àrbitre. Una segona part fluixa, on moltes circumstàncies han evitat que esparreguerins fossin competitius fins al final. Derrota 41-33, que deixa molt difícil poder remuntar, de totes maneres, molts ànims i tot el suport de l'afició segur que no faltarà.