divendres, 17 de maig del 2019

Prèvia jornada18 i 19 de maig

Molta activitat a El Castell aquest cap de setmana, ja que se celebren les Finals Comarcals del Consell Esportiu del Baix Llobregat i el nostre club organitzarà les corresponents a les categories Benjamí mixt/masculí i Infantil Mixt/masculí, on participen els nostres equips. Aquestes finals donaran accés a les Finals Nacionals que tindran lloc a principis de juny.

A banda d'aquesta important fita, l'Aleví i el Cadet masculí jugaran els seus partits de lliga com a visitants.

Ho expliquem

Com dèiem, dissabte al matí a partir de les 9 se celebren al pavelló de El Castell les Finals Comarcals d'Handbol en categoria Benjamí i Infantil.

Quant al nostre Benjamí, participarà en la seva categoria juntament amb els equips C.H. Sant Despí, E. Castelldefels Groc i EH. Sant Llorenç-Pau Vila, tots ells disputant-se una única plaça per a la final. Gran nivell el dels rivals que tindrà el nostre equip, que segur que sortirà a fer-ho el millor possible, pera també a passar-ho bé i a gaudir d'aquesta magnifica experiència. Molta sort a tots els participants!!

També es disputarà, simultaniejant els partits, la Final Comarcal en categoria Infantil, on participaran el  EHC Sant Boi "C" i el CH Ràpid Cornella, a part del nostre Infantil. També bon nivell dels participants en aquesta final, on segur que veurem bons partits i els nois de tots els equips podran gaudir també d'una bona experiència. Desitgem bona sort a tots els equips participants.

Ja lluny de casa, i també el dissabte al matí, el nostre Aleví mixt viatjarà fins a Vilanova per enfrontar-se a l'equip local en partit de lliga. Els nois d'en Joan i Carlos tindran una nova oportunitat de seguir creixent en el seu joc i mostrar la bona evolució que han fet aquesta temporada.

I per acabar, dissabte a la tarde, i també com a visitant, el nostre Cadet masculí s'enfrontarà a l'E. Castelldefels en partit d'anada de la darrera eliminatòria de competició, que decidirà el tercer classificat de la sèrie A-2 de Primera Catalana. Partit exigent pels nostres, que hauran de fer el seu millor joc per obtenir un resultat positiu



Prebenjamí i Cadet femeni descansaran aquesta setmana

No t'ho perdis!!, T'esperem!!