Cròniques jornada 11 i 12 de maig

Us deixem aquí les cròniques de la jornada anterior, amb una mica de retard...

Benjamí mixt  6 -E. Castelldefels Groc 10

Derrota contra Castelldefels.

Partit molt bo tot i que el resultat no ha estat representat. El primer quart hi ha hagut un molt bon atac i una bona defensa, ha sigut l'únic quart guanyat.

El segon quart els benjamins han sigut amb la mateixa intensitat però en aquesta part hi han hagut errades molt simples que han fet que es perdi.

El tercer quart ha sigut el més fluix. No hi ha hagut una bona defensa i l'atac hi ha hagut molt mala punteria.

L'últim quart ha sigut molt bo pels dos equips però dues errades defensives han fet que perdéssim de 2 gols.

H. Molins de Rei  11 -Aleví mixt  5

Els nois i noies d'en Joan i Carlos tornaven a desplaçar-se a Molins, aquesta vegada vers el seu equip de jugadors de 2on any, i van plantar cara, però no va ser suficient per endur-se un resultat positiu.

Els locals plantejaven una tancada defensa zonal, prohibida a la categoria, i els nostres vivien en una situació de col·lapse en atac d'inici, cosa que va aprofitar l'equip local per desenganxar-se en el marcador. Però, un temps mort va serenar als nostres, i va permetre remuntar tot i que ja va ser tard per poder guanyar la part.

A la 2a part es va veure una millora dels nostres, i es va competir de tu a tu, sense poder, altra vegada, guanyar la part.

A la 3era i la 4rta part, els nostres van merèixer, com a mínim, guanyar les parts, però l'enorme acumulació d'errades en la passada, recepció, i llançament els hi va impossibilitar. Els nostres estan competint de tu a tu amb equips d'una categoria superior a la que competien fins aquesta temporada, i els rivals gairebé no erren en aquests detalls individuals, i nosaltres encara ho fem, i ens suposa una llosa a l'hora de guanyar parts, però no de competir, que és el positiu!

Tot i això, a la 4a part, els nostres van viure una excel·lent remuntada, a 3 minuts i 30s pel final de la part, perdien de 4 gols, però, un esforç descomunal d'Etna i Parcerisas en defensa, sumat a un pletòric Jordi en atac, va possibilitar empatar-la, i fins i tot, disposar d'una darrera possessió de pilota per poder guanyar la part, llàstima!

Infantil mixt 40 - H. Vacarisses 26

Molt bon partit el que ens van oferir dissabte l'Esparreguera i el Vacarisses.

L'equip visitant es va presentar amb els jugadors justos però de seguida es va veure que presentarien batalla a un equip, el CBM Esparreguera que ha fet uns últims partits esplendids.

La primera de les parts va ser un atac i gol continu, les defenses no s'ajustaven i els atacs aconseguien el resultat esperat amb facilitat. Marcador de 9 a 8, però per un penal fallat en l'últim moment pels de Vacarisses.

A la represa, el cansament va començar a aparèixer, i els nois/es de Cecilio i Albert no van afluixar, ajustant una mica la defensa es va arribar a la mitja part amb un marcador de 20 a 14.

La tercera de les parts va ser una tregua, els visitants van sortir forts per intentar escurçar el marcador, però els nostres van aguantar bé, sobretot amb alguna acció de força i empenta, que va permetre que les diferències no baixessin mai dels 3 gols. 26 a 20 i encara quedava l'última.

Però en aquesta els nostres no es van relaxar, i amb un ritme constant van continuar agafant avantatge fins al 40 a 26 final.

Bon partit que permet al CBM Esparreguera classificar-se per les finals comarcals. Felicitats!!!!

Cadet femení 20- H. Salou 19

Aquest cap de setmana, després d'haver acabat la competició de la copa federació, el nostre cadet femení ha jugat un partit amistós contra l'H. Salou.

El Salou havia jugat la copa federació al grup del Martorell. En principi, semblava que seria un partit fàcil, ja que es comentava que tenien moltes jugadores infantils de segon any, però va sorprendre veure unes jugadores molt grans per l'edat que tenien.

L'entrenador del nostre cadet, va aprofitar l'ocasió per provar vàries coses i fins i tot donar minuts a la infantil Andrea, que acabava de jugar un partit amb el seu equip.

Els múltiples relleus de jugadores feien que en pocs moments hi hagués un equip consistent sobre la pista i les jugadores visitants ho aprofitaven. La defensa va funcionar a estones, i quan això passava, l'Handbol Salou tenia molts problemes per poder trobar la porteria.

En atac, el nostre cadet va estar una vegada més força espès, tot i que es van trenar bones jugades que acabaven en llançament però eren aturats per la bona portera visitant, segurament la millor jugadora del Salou.

El partit va estar força entretingut i es va haver de lluitar fins al final per aconseguir una victòria per la mínima, que deixa un bon regust de boca després de les últimes ensopegades.

A priori el cap de setmana del 25/26 s'hauria de jugar un altre partir amistós, aquest cop a la pista del Salou, però encara estem pendents d'horaris.

H. Esplugues  33 - Cadet Masculí  27

No ha pogut ser, el cadet masculí torna a caure contra l'Esplugues. Els nois del Carlos i l'Elsa es presentaven al poliesportiu de les Moreres amb dues baixes més a la seva primera línia, per disputar el segon partit de l'eliminatòria.

Bon inici dels esparreguerins que començaven amb intensitat i aconseguien mantenir resultat igualat. Bones accions col·lectives, circulació de pilota força ràpida i algun dos contra dos no eren prou perquè els espluguencs agafessin una renda de quatre gols al final del primer temps.

A la represa del partit, l'Handbol Esplugues va prémer el pedal de l'accelerador, això juntament amb alguna decisió arbitral no gaire encertada, excloent amb vermella directa un dels tres primeres línies que quedaven, aconseguia eixamplar la diferencia en el marcador, arribant a vuit gols. Passat l'equador de la segona part, els esparreguerins aconseguien reduir la diferencia, gràcies a la seva defensa i a l'excel·lent aportació en atac del nostre extrem Pau Parcerises, que jugant de lateral dret va ser un autèntic mal de cap per la defensa local. Tot i això, no va ser prou per capgirar el marcador ni l'eliminatòria, dominada pels espluguencs de principi a fi.

Resultat final de 33 - 27, cal donar l'enhorabona a l'Handbol Esplugues per la seva gran eliminatòria, i per la millora experimentada en el seu joc. També reconèixer el mèrit dels nostres nois, que en cap moment han abaixat els braços i han lluitat fins al final, ara toca aixecar-se i seguir entrenant per la propera eliminatòria davant del Castelldefels dissabte vinent.