divendres, 10 de maig del 2019

Prèvia jornada 11 i 12 de maig

Ja tenim el cap de setmana a tocar, ple de nou de partits, tant a El Castell com a fora. Ho expliquem:

Començant pels partits que es juguen a El Castell, dissabte el nostre Benjamí mixt rebrà a l'E. Castelldelfs. La temporada ja s'acaba i els nostres nois i noies estan fent un bon final, mostrant que els entrenaments han estat efectius i que a poc a poc els més petits d'entre els equips que enguany tenim en competició fan cada cop un millor joc.

Després, i també a El Castell, serà el torn de l'Infantil, que rebrà al desconegut equip de Vacarisses, amb la intenció de continuar lluitant a la part alta de la taula. Els nois d'en Cecilio i l'Albert estan també en una bona línia de joc i resultats i estan força motivats. Tant de bo puguin fer un bon partit i emportar-se els punts en joc.

I per acabar amb els partits a casa, les noies del Cadet femení disputaran el primer dels dos amistosos concertats amb l'Handbol Salou, ja que han acabat la temporada oficial. L'equip vol deixar enrere la irregularitat que ha mostrat aquesta temporada i vol tornar a mostrar la seva millor versió en aquest partit.

Ja lluny de cas, però també el dissabte, l'Aleví viatjarà fins a Molins de Rei per enfrontar-se a l'equip Verd d'aquest club. Com sempre durant aquesta temporada, l'objectiu es seguir aprenent i gaudint de l'Handbol, en aquesta exigent temporada en la qual els nostres han après molt i s'han superat a ells mateixos partit a partit.

Molt més complicat ho tindrà el nostre Cadet masculí, que jugarà el partit de tornada de la semifinal de la Serie A-2 de Primera Catalana envers H. Esplugues Groc, amb un desavantatge del partit d'anada de 8 gols. Complicat, però no impossible, els nois d'en Carlos i Elsa sortiran a donar-ho tot en aquest partit i deixar enrere el mal gust de boca del partit d'anada, que no va ser gaire bo pels nostres.

Prebenjamí descansarà aquesta jornada

I abans d'acomiadar aquesta Prèvia, més bones notícies pel Club, ja que hem sabut aquesta mateixa setmana que els nostres equips Benjamí mixt i Infantil mixt han assolit la classificació per les Finals Comarcals que es disputaran el dissabte 18 de maig. Moltes felicitats als nois i noies i també al cos tècnic per la bona feina realitzada, no només aquesta temporada, sinó també les anteriors, que fan possible any rere any que els equips del club assoleixin bons resultats esportius, sense deixar de banda la gran feina feta també en l'àmbit dels valors, l'esportivitat i el companyerisme
Enhorabona!!

I als equips que competeixen aquesta setmana, molta sort a tots ells!!