dilluns, 6 de maig del 2019

Trobada Vilanova del Camí

Per completar el cap de setmana d'handbol, aquest diumenge s'ha celebrat la Trobada de Mini Handbol que organitza habitualment el Club Vilanova del Camí. Per part nostre han participat els nostres equips Benjamí i Aleví


Trobada Vilanova del Camí - Benjamí mixt

Molt d'hora començava la trobada per l'equip dels Benjamins, que s'han desplaçat fins a la comarca de l'Anoia amb pocs efectius.

Així i tot, els nostres han disputat tres partits, dos contra equips del C.H. Martorell i un contra l'equip local Joan Maragall.

Tot i caure derrotats en els tres partidets, els nostres han fet un bon joc col·lectiu, trenant bones jugades que mostren el que han après durant aquest any als entrenaments. Llastima que a vegades l'excés de bot i les individualitats trenquin la bona marxa del joc.

En tot cas, una bona oportunitat per gaudir de l'Handbol i seguir aprenent de cara a pròxims reptes.

 











Trobada Vilanova del Camí – Aleví Mixt

Els nois i noies d'en Joan i Carlos, tancaven la setmana amb un altre torneig, aquesta vegada amb caire amistós, que constava de 3 partits en la Categoria Aleví Mixt, davant vells coneguts, Martorell i Santpedor, i un nouvingut per a nosaltres, el Guissona. Els partits constaven de 3 parts de 8 minuts de durada.

En la tònica de l'amistós de dissabte, els nostres van aprofitar els partits per rodar-se i mostrar un bon joc col·lectiu, que a més a més, va venir acompanyat de 3 victòries durant el torneig, ho expliquem breument:

El 1er partit ens enfrontava amb el Martorell, rival a la lliga, que dimecres ens va superar per la mínima al torneig de Molins de Rei. Els nostres van sortir amb moltes ganes de reivindicar-se, i van guanyar 2 parts de manera clara, mentre que una la van perdre de poc, però, amb un millor joc col·lectiu que el rival.

El 2on partit era vers el Santpedor, rival que es troba disputant la sèrie A1 (nosaltres la sèrie A2) de nivell Federat. A la lliga ens va guanyar els 2 partits, però, aquesta vegada, els nostres van guanyar 2 parts i van caure en una, aconseguint superar-se una vegada més.

El 3er i darrer partit ens presentava un rival desconegut per nosaltres, el Guissona, un nivell inferior als darrers, però els nostres van fer un seriós treball defensiu, i, a base de contraatacs, van guanyar sense patir les 3 parts, i tancàvem una intensa setmana plena d'entrenaments i partits!

Felicitats nois per la victòria en aquest Torneig "amistós"!