dilluns, 6 de maig del 2019

Cròniques jornada 4 i 5 de maig

Us deixem aquí les cròniques dels partits de dissabte, les competicions estan a punt d'acabar i els nostres equips s'esforcen per acabar bé la temporada. Tres victòries i una derrota és el balanç esportiu del cap de setmana.


Benjamí mixt  10  -  C.H. Sant Andreu de la Barca  6

Partit que ha sigut molt bo en defensa i en atac.

En el primer quart hi ha hagut moltes bones accions per part dels nostres jugadors, tot haver guanyat aquesta part s'han fallat molts gols.
La segona part la defensa ha millorat més i el nostre porter n'ha parat moltes pilotes, només han pogut fer un gol el contrari.
El tercer ha sigut la mateixa línia fent molt bona defensa i molt bon atac també s'ha de destacar que el nostre porter ha estat molt encertat.
L'última part els nostres benjamins han baixat la intensitat en defensa provocant que el rival ens guanyes de dos gols.


Aleví mixt  10  -  C.H. Vilanova i la Geltrú  6

L'Aleví aquesta jornada no tenia competició, però va trobar l'opció de realitzar un amistós amb l'objectiu que els nois i noies que tant estan treballant als entrenaments, tinguessin l'opció de jugar un partit dissabte, ja que és el que més els agrada als jugadors i jugadores!

La 1era part va ser favorable als nostres, la bona defensa donava l'opció de realitzar atacs ràpids i, amb una bona eficàcia de cara a porteria, es van distanciar força al marcador.

Però, la 2a part no va ser del tot lluïda, l'excés d'errors en llançaments clars va donar un avantatge important als visitants. Els nostres van intentar la remuntada després d'un temps mort, però, 2 pèrdues seguides de pilota van impossibilitar assolir-la, tot i la lluita per intentar-ho.

La 3era i 4rta part van ser semblants, amb estones de bones combinacions en atac, i alt i baixos defensius, l'equip va aconseguir emportar-se les 2 parts amb patiment.

Destacar el bon paper dels 4 porters, i l'encert ofensiu d'Etna i Mariona!


C.H. Rubí 15 - Infantil mixt 40

Partit molt còmode el que ha disputat aquest dissabte al matí el nostre equip infantil al Pavelló de La Llana de Rubí.

El partit ha començat amb algun dubte per parts dels esparreguerins, que a causa de les dimensions de la pista, una mica més curtes del que estan habituats, estaven una mica desorientats. Així i tot s'aconseguia marcar amb relativa facilitat, però defensivament no s'acabava d'ajustar la defensa. El marcador en finalitzar aquest període era de 6 a 11.

A la represa, els dubtes ja s'han esvaït i l'equip ha començat a funcionar en l'aspecte ofensiu. També és veritat que els locals han baixat una mica el ritme i això ho han aprofitat els nostres per agafar una diferència en el marcador que seria gairebé definitiva, 9 a 22.

Les altres parts han seguit més o menys la mateixa dinàmica. Els nostres marcaven amb relativa facilitat (tot i anar una mica massa revolucionats en algun moment) i els locals no han estat encertats, fallant opcions clares o perdent pilotes amb males passades.

Resultat final 15 a 40 i agrair l'esportivitat que hi ha hagut en tot moment en el camp. Felicitats nois/es!!!


Cadet masculí 23 - H. Esplugues Groc 31

20 minuts nefastos sentencien el partit i mitja eliminatòria.

En un partit on s'havia de començar molt concentrat, ja que el rival ho exigia, els nois del Carlos i l'Elsa han sortit molt relaxats, poca intensitat en defensa, on l'atac espluguenc portava de corcoll a la defensa local, bona circulació de pilota i amb profunditat en les penetracions, feia que marquessin amb facilitat.

Això amb un atac poc lúcid i amb poca punteria de cara a gol, unes vegades per als locals i unes altres per la gran actuació del porter visitant, feia que al minut 20, el parcial fos de 5 a 11. Aquesta diferència era prou perquè l'Esplugues jugues amb certa tranquil·litat, sense pressió i amb un gran joc. Al final dels primers trenta minuts, el domini dels visitants era clar, 11 a 18.

Començant la segona part, l'atac visitant seguia marcant amb accions ben trenades, però a diferència de la primera part, els esparreguerins aconseguien jugar millor en atac i mantenien la diferència, sense poder apropar-se l'Esplugues. Al final del partit, merescuda victòria dels visitants que no amb donat cap opció de remuntada als locals.
Sens dubte un partit per tenir en compte, que sense esforç i actitud no es pot jugar. Pròxim cap de setmana, tocarà demostrar que el que ha passat aquest dissabte no demostra la qualitat d'aquest equip.