divendres, 3 de maig del 2019

Prèvia jornada 4 i 5 de maig

Ja tenim a tocar el cap de setmana i torna l'Handbol, ple de partits i activitats.

Començarem com és habitual amb els més petits del club, els Benjamí que jugaran a casa contra Sant Andreu de la Barca. La competició s'està acabant i els nostres volen gaudir fins al final, de manera que segur que sortiran ben motivats per a fer un bon partit i obtenir un resultat positiu.

Simultàniament el nostre Aleví rebrà també a El Castell al C.H. Vilanova del Camí, en partit amistos, ja que té jornada de descans. Una bona oportunitat pels d'en Joan i Carlos per a seguir aprenent i millorant de cara a aquesta segona fase de la competició, que s'està mostrant molt mers exigent que la primera.

Just després d'ells, el Cadet masculí afronta el partit d'anada de la semifinal de la sèrie A-2 de Primera Catalana, en la que s'enfrontarà a l'Handbol Esplugues Groc, ja conegut de la primera fase, Partit molt complicat com correspon a aquestes alçades de la competició, on segur que els nostres buscaran obtenir un bon resultat per anar al partit de tornada (la setmana propera a Esplugues) amb possibilitats de superar l'eliminatoria.

I per acabar els partits de dissabte, el Infantil mixt viatjarà fins a Rubí per enfrontar-se a l'equip local. Els d'en Cecilio i Albert estan en un bon nivell de joc i resultats que segur que voldran mantenir, però hauran de treballar de valent per obtenir un bon resultat davant d'un rival inèdit per nosaltres.

Ja eh diumenge, els nostres equips Benjamí i Aleví es desplaçaran fins a Vilanova del Camí per disputar el seu torneig, amb ganes de gaudir del nostre esport i passar un bon matí de diumenge.

Descansaran aquesta setmana Prebenjamí i Cadet femení

No us ho perdeu! Us hi esperem!