dimarts, 30 d’abril del 2019

Cròniques 27 i 28 d'abril

Un cop acabada la jornada esportiva del cap de setmana, us oferim com ja és habitual les cròniques dels partits disputats. Tres derrotes i dues victòries són el balanç esportiu. Ho expliquem:


Benjamí mixt  6 - Sant Llorenç B 10

Derrota contra Sant Llorenç en un partit que ha anat evolucionant durant els quatre quarts.
El primer quart ha estat el més desigual. Els nostres benjamins no han sabut defensar als contraris deixant-los marcar sense problema.
Al segon quart han anat millorant la seva defensa robant algunes pilotes i fent molt bons atacs en equip.
El tercer quart ha sigut boníssim en defensa, els benjamins han robat i tallat moltes pilotes. Ha estat l'únic quart que s'ha guanyat.
En l'últim quart ha tornat a haver-hi una desconnexió en defensa cosa que el contrari ha sabut aprofitar per treure'ns un bon avantatge de gols.
Tot haver perdut el partit els entrenadors i delegats de l'equip estem molt contents amb el partit.


Aleví mixt 4- C.H. Sant Joan Despí B 12

2on partit de la 2a fase dels nostres Alevins, davant un fort rival, compost per jugadors de 2on any, i molt potents defensivament.

Els nostres van tenir bona actitud, i ganes d'intentar posar en pràctica l'entrenat les darreres setmanes, però van topar amb un Sant Joan Despí molt sòlid defensivament, i això encallava als nostres de cara al gol.

Les 4 parts van tenir la mateixa tònica, els nostres ho intentaven, però es quedaven a uns golets de diferència en el marcador, cal destacar la gran acció entre Marc i Mariona on després d'una gran passada i va, van fer gaudir al públic present realitzant un gran gol.

La diferència, aquesta vegada, també va estar en el llançament, el rival gairebé no va errar-ne cap, i nosaltres vam perdonar algunes ocasions prou clares de cara a porteria.

Seguim treballant amb il·lusió, i aquesta setmana els nois i noies gaudiran de 2 Tornejos i 1 partit Amistós.


Infantil mixt  34 - H. Montornès  12

Partit còmode el que va disputar aquest dissabte el nostre equip Infantil contra un Handbol Montornès força inexpert.

El partit va començar molt bé pels nostres que al cap de pocs minuts ja guanyava per 5 a 0. L'equip visitant va reaccionar ajustant el marcador, però va ser un miratge. Els atacs dels esparreguerins aconseguien el premi del gol amb facilitat gràcies a bones combinacions, i la defensa estava a un bon nivell, interceptant pilotes i bloquejant les penetracions dels de Montornès.

A mesura que anaven passant els minuts les diferències van anar creixent i només accions aïllades visitants aconseguien gol. Per contra, els nois/es de Cecilio i Albert no van baixar el ritme en cap moment i van aconseguir emportar-se la victòria per 34 a 12.

Bon partit que permet agafar ritme després de les vacances.


C.H. Sant Esteve Sesrovires  34 - Cadet femení 28

Aquest cap de setmana el nostre Cadet femení s'ha desplaçat a la pista del Sant Esteve Sesrovires.

El partit en principi semblava que havia de ser fàcil per les esparreguerines, tenint en compte els últims partits, ja que s'havien jugat a un molt bon nivell. Però no va ser així i des de bon començament ja es va veure una desconnexió general, sobretot en defensa, on pràcticament cada atac rival acabava en gol sense que la nostra portera pogués fer res. Al final de la primera part s'arribava amb un marcador favorable a les Sesrovirenques de 4 gols.

A la represa tot i intentar reconduir la situació, va continuar la mateixa tònica i tot que en moments semblava que es començaven a reduir la diferència, era tan sols un mirall que s'esvaïa al cap de pocs segons. Al final del partit l'electrònic senyalava un 34-28, una clara i merescuda victòria per l'equip local.

Aquest partit tancava el final de la competició oficial per l'equip esparreguerí amb un balanç de resultats gens bons.


Cadet masculí  31 - H. Banyoles 26

Últim partit de la segona fase de la sèrie A-2 de primera, El Castell rebia un partit transcendental per la classificació general, ens visitava l'Handbol Banyoles, tercer classificat a un punt de distància.

Inici igualat per part dels dos equips on les alternances al marcador eren continues. La defensa 5-1 presentada pels esparreguerins no acabava de frenar la primera línia visitant, faltava un pas endavant per poder aturar els llançaments exteriors a peu parat. Unes bones aturades del nostre porter Yago va esperonar la defensa, que amb més profunditat a les seves sortides aconseguia agafar certa distància al final del primer temps, acabant amb el resultat de 17 - 13.

A la represa, com ja havia passat alguna vegada, els esparreguerins van abaixar la intensitat de la defensa i amb alguna perduda de pilota en atac, van provocar la reacció dels banyolins, que amb un parcial d'1-5 al minut 10 de la segona part empataven el partit. Arribat aquest punt, l'afició esparreguerina amb els seus càntics i novament amb l'aportació de la porteria, aquesta vegada amb el Carles sota els pals, els nois del Carlos i l'Elsa, van començar a millorar la defensa, això li van sumar grans contraatacs i transicions ràpides per tornar a agafar distància, així a cinc minuts del final guanyaven 28 - 25. L'Handbol Banyoles, en un últim intent de remuntada, va pressionar als locals, però no va ser prou efectiva, tot el contrari, els esparreguerins va agafar un parell de gols més, arribant al final amb el resultat de 31-26.

Gran partit el realitzat pel Cadet, ara toca pensar en la semifinal del grup i seguir treballant per millorar.

Nota del Club

Com dèiem a la crònica, aquest ha estat el darrer partit del nostre Cadet femení en competició oficial aquesta temporada.
Una temporada que ha estat força irregular per les nostres noies, alternant bons partits, sobretot al final de la competició de copa, amb altres partits no tan bons, i que no han permès a l'equip arribar a mostrar tot el seu potencial.

Amb encara quasi dos mesos per davant abans no finalitzi la temporada, ara els esforços de l'equip es centraran en els partits amistosos, torneigs i el tradicional campus de final de temporada, on les noies començaran a preparar la temporada vinent, quan passaran a ser juvenils, un nou repte per les nostres noies!