dijous, 25 d’abril del 2019

Prèvia jornada 27 i 28 d'abril

Un cop passades les vacances de Setmana Santa, els nostres equips tornen a l'activitat, un cap de setmana ple de partits, concentrats a la jornada de dissabte, i majoritàriament a El Castell.
Ho expliquem

Començarà la jornada el nostre Infantil mixt, que rebrà a l'Handbol Montornès. Els nostres estan fent una gran segona fase, i estan situats a la part alta de la classificació. Així i tot, no es poden refiar, hauran de sortir ben concentrats i jugar al seu millor nivell per continuar amb la bona línia que porten.

Just després el Benjamí, també a El Castell, rebrà a l'E.H. Sant Llorenç B, un partit que s'anticipa complicat, ja que els dos equips estan situats molt a prop a la classificació. Els nostres hauran de mostrar la seva millor versió, fugint de la irregularitat que els ha caracteritzat aquesta temporada, i només fent un bon partit podran obtenir un bon resultat.

Simultàniament, l'Aleví d'en Joan i Carlos jugarà el seu segon partit de la segona fase, jugant a casa amb el C.H Sant Joan Despí B. Partit força interessant també, i que es preveu igualat. Els nostres han anat de menys a més aquesta temporada, i esperem que segueixin aquesta línia.

Ja per acabar els partits a casa, el Cadet masculí s'enfrontarà a l'Handbol Banyoles, tercer classificat i rival directe dels nostres en aquesta segona fase. Un partit molt difícil per acabar la fase, i que decidirà el segon classificat, que es classificarà per jugar la fase final d'aquesta sèrie A-2. Molt bé hauran de jugar els nois d'en Carlos i Elsa per obtenir un bon resultat.

I ja per últim, també en dissabte, però a la tarde, i a Sant Esteve Sesrovires, les noies del Cadet femení acabaran la seva participació a la Copa Federació, una competició en la que han acabat jugant a un bon nivell, que hauran de mantenir si volen emportar-se els dos punts del Sanes Arena, sempre amb permís del rival, un bon equip que els hi posarà difícil.

Com ja és habitual, el Prebenjamí descansarà.

Bona sort a tots els equips!!