dilluns, 15 d’abril del 2019

Cròniques 13 i 14 d'abril

Bons partits els que he tingut oportunitat de gaudir aquest cap de setmana previ a les vacances de Pasqua, els nostres equips han jugat a un bon nivell, mostrant una bona evolució des del principi de temporada.

Una victòria, un empat i dues derrotes són el resultat esportiu.

Benjamí mixt 4 - H. Castelldefels Groc 12

Derrota dels nostres Benjamins contra Castelldefels. Un partit on l'adversari ens ha superat en els quatre quarts.

La primera part ha sigut la pitjor part de totes, els Benjamins han sortit molt despistats i han fet molts errors defensius a diferència dels rivals que han sabut aprofitar tots els nostres errors a l'hora d'atacar.
El segon quart ha sigut el millor, els nens han sortit molt centrats i fins i tot s'han posat dos gols per sobre però malauradament, tres errades a l'atac els últims minuts han fet que perdem aquest quart.
En el tercer quart els nens han seguit molt concentrats fent molt bones defenses però tenint poca punteria a l'hora de tirar. L'últim quart els nens han jugat molt bé millorant l'atac i el tir a porteria.

S'hi ha de segur treballant per segur millorant per aconseguir guanyar a equips com aquest.

H. Igualada  8-  Aleví Mixt 8

Inici de la 2a fase de competició Federada, al Nivell II Català de categoria Aleví, pels nois i noies d'en Joan i Carlos. Com dèiem a la prèvia, començaven allà on varen acabar de manera excel·lent la 1a fase, però no seria senzill repetir la victòria.

L'inici dels nostres va ser prou bo, amb una defensa prou activa, i un festival de gols d'en Pau i l'Eric, donava la victòria al 1er quart de manera clara.
A partir d'aquí, la resta de quarts van tenir una tònica semblant, els nostres defensaven durant llargues estones, aconseguint exitoses ajudes defensives, però, encara que fos després d'un minut d'atac, els locals aconseguien aprofitar el mínim desajust defensiu per fer gol, i el 2on, 3er i 4rt quarts van ser idèntics, amb el tret diferencial que el darrer, el varen aconseguir guanyar, i el 2on i 3er els van perdre per la mínima, per tant, just empat, tot i que els nostres no van estar lluïts en atac, van treballar de valent per obtenir quelcom positiu del seu desplaçament.
Ara una setmana de descans per encarar el tram final, amb diversos partits, de competició, amistosos i trobades pel davant!

Cadet femení 25 - H. Perelló 27

Aquest cap de setmana les noies del nostre cadet han jugat a casa contra H. Perelló, el segon classificat del grup.

El partit ha començat força igualat però a poc a poc el Perelló ha anat agafant diferències en el marcador gràcies a les bones combinacions del central amb el seu pivot que no aconseguien aturar la defensa esparreguerina. Amb aquesta dinàmica s'ha arribat a la mitja part amb un avantatge visitant de 5 gols.
A la represa, amb unes consignes clares en defensa, la cosa semblava no funcionar i un seguit d'errors en atac feien que l'equip visitant agafés un avantatge de 8 gols en el marcador que semblava haver decidit el partit.
Però el nostre Cadet aquest cop no va abaixar els braços i es va envalentir de tal manera que gràcies a una incommensurable defensa anava retallant distàncies a poc a poc en el marcador, fins al punt d'arribar al minut 29 amb un penal a favor per empatar el partit. Malauradament es va desaprofitar l'ocasió i tot seguit l'equip visitant marcava el gol que els assegurava la victòria. Al final s'arribava al 25-27 final amb un Perelló que tot i anar de més a menys en el partit va ser un just guanyador.

H. Ribes  31- Cadet masculí 33

Un partit fluix fa patir al cadet masculí en terres garrafenques.

Els nois del Carlos i l'Elsa disputaven el penúltim partit de la segona fase, contra l'handbol Ribes. Només començar, ja es veia que no seria un partit fàcil. El Ribes jugava senzill i amb les coses molt clares, bona circulació de pilota que juntament amb alguna acció individual trobava porteria fàcilment. La defensa esparreguerina no trobava la manera de frenar l'atac local, només l'encert en atac permetia arribar al final del primer temps amb el resultat parcial de 16-15.

La segona part continuava igual que la primera, poca intensitat en defensa i encert en atac, així la diferencia no era mai més de dos gols. Els últims deu minuts, la defensa visitant, feia un canvi d'actitud que propiciava més contraatacs i així arribaven al final del partit amb una petita diferencia, que acabava amb la victòria dels esparreguerins, després d'un partit força dolent per part del Cadet masculí, s'emportava els dos punts cap a Esparreguera. 31-33, partit per recapacitar i pensar que s'ha de seguir treballant per millorar.