divendres, 12 d’abril del 2019

Prèvia jornada 13 i 14 d'abril

Força partits en la jornada prèvia a les vacances de Setmana Santa, ja que només l'Infantil descansarà. La resta disputarà jornada o, com en el cas del Benjamí, aprofitarà per recuperar un partit ajornat en el seu dia.

Com dèiem el Benjamí té un partit que en el seu dia es va ajornar i que l'enfrontarà a l'Handbol Castelldefels, partit que serà el primer de la jornada i un dels que es disputarà a El Castell.
Els nois i noies estan fent bons partits darrerament, i hauran de seguir en aquesta línia si volen obtenir un bon resultat davant d'un dels millors equips de la competició. Segur que ho intentaran.

L'altre partit que se celebrarà a El Castell és el que enfrontarà a les noies del Cadet femení contra H.C. Perelló, un altre dels equips de la part alta de la classificació. Així i tot, les noies estan mostrant un bon nivell de competició en aquesta segona volta de la Copa Federació, i tractaran de sorprendre el rival.

Ja lluny de casa, l'Aleví començarà la segona fase de la competició igual que la va acabar, i viatjarà de noi a Igualada per enfrontar-se a l'equip local. La darrera vegada va ser positiva, però no es poden refiar, i hauran de mantenir el nivell mostrat en aquell partit per repetir-ho.

I ja per acabar i també dissabte, el Cadet masculí viatjarà fins a Sant Pere de Ribes on l'espera l'Handbol Ribes, un equip sempre complicat. Després de la derrota de la setmana passada, els nostres hauran de recuperar els ànims i obtenir un bon resultat si volen continuar a la part alta de la taula.

Aquesta setmana descansaran Prebenjamí i Infantil

Molta sort a tots/es!!