dilluns, 8 d’abril del 2019

Cròniques jornada 6 i 7 d'abril

Bon cap de setmana el que acaba de finalitzar! Hem gaudit de bons partits, amb un nivell de joc molt alt i ens ho hem passat molt bé. Els partits disputats han estat de gran nivell, es nota la gran tasca que està fent el nostre cos tècnic. Enhorabona a tots!

En la part esportiva, també bon balanç, amb tres victòries, un empat i una derrota. Ho expliquem.

Benjamí mixt  11 - Lycee bel Air  5

Aquest dissabte els nostres han fet un gran partit.
En la primera part, els benjamins han sortit molt posats en el partit fent molt bones accions defensives.
En el segon quart els nens i nenes ha provat de fer una petita jugada practicada en l'entrenament que ha resultat en moltes accions molt eficaç.
Ja en el tercer quart els nostres han començat a perdre el fil del partit fent alguns errors defensius però que ràpidament han sabut tornar al partit.
Ja l'última part del partit els nostres han començat a fer accions molt precipitades provocant que els rivals marquessin molts gols per culpa d'errades nostres, així i tot els benjamins han fet un molt bon partit.

Ara s'ha de continuar treballant per millorar les recepcions i els tirs a porteria.

H. Ribes 25 - Infantil mixt 42

Victòria de l'infantil que es refà de la setmana passada, tot i no jugar el millor partit, amb un final de 25 a 42.
Primera part gairebé excel•lent per part l'equip visitant, una bona defensa intensa els hi permetia produir dubtes a l'atac rival i forçar-los al error, un atac clar i decís provocava un inici de partit de 2-14 a favor dels esparreguerins.
A la segona part els locals avançaven la defensa fent que els nostres perdessin pilotes, això, sumat amb la baixada de braços de la defensa visitant, fa arribar al descans amb un parcial de 7-6 afavorint a l'equip local.
A la represa del partit a la tercera part res semblava cambiar respecte la defensa, els primeres linies de l'equip local combinaven amb el pivot arribant a 6 metres fàçilment. En canvi, l'atac dels visitants sembla aclarar idees i torna a fluir tant amb accions de grup com individuals. Un estira i arronsa que grácies al físic dels nostres acava per afavorir-nos.
L'ultima part, seguíem en la linia, defensa poc intensa, en canvi, l'atac gràcies a jugades puntuals i individuals tirava endavant. Als últims minuts un augment d'intensitat dels visitants ajuda a seguir ampliant la diferència al marcador, amb un final de 25-42.
Un partit agredolç amb molts aspectes a millorar, a seguir treballant nois!!

CEACA Tàrrega 34 - Cadet femení 34

Aquest cap de setmana el cadet femení s'ha desplaçat a la pista del Tàrrega, el tercer classificat del grup.
Les noies d'Esparreguera però no s'han deixat intimidar i des d'un bon inici han estat molt concentrades. Les bones combinacions en atac amb el pivot feien que les Esparreguerines és situessin per davant en el marcador. En defensa però patien els bons llançaments del lateral esquerre i les combinacions amb el pivot que han estat un mal de cap per la defensa. Un partit molt intens amb fortes defenses que produïen moltes exclusions, fins a tal punt que dues jugadores del nostre cadet han estat expulsades amb vermella per tres exclusions. Mitja part 14-14. Final del partit 34-34

Cadet Maculi 37 - H. Igualada 21

Doble jornada aquest cap de setmana pels nois del Carlos i l'Elsa.
El Cadet masculí començava dissabte de bon matí amb el primer partit, a les 9:30 visitava El Castell, l'Igualada "B". Uns primers compassos del partit on hi havia igualtat, però no trigaria massa l'Esparreguera a imposar la seva millor qualitat, per agafar distància en el marcador. En gran mesura gràcies a la bona defensa, on no donava gaires opcions als igualadins per poder eixugar la diferencia. Ràpids contraatacs permetien marcar gols amb relativa facilitat, les jugades trenades per l'atac esparreguerí també portaven de bòlit la defensa visitant. Així arribaven al final del primer temps amb el resultat de 21-12.
La segona part va ser una còpia de la primera, la defensa local seguia donant molts mals de cap a l'handbol Igualada, i aconseguia deixar-lo amb només nou gols a la segona part. Al final, un clar 37-21 donava els dos punts a l'Esparreguera.

GEIEG  27 - Cadet masculi 23

Després de la victòria del dissabte, els esparreguerins es desplaçaven a terres gironines per disputar el segon partit del cap de setmana, un partit molt important, al davant, el segon classificat del grup disposat a assaltar la primera plaça..
Bon inici de partit per part dels dos equips, la igualtat era la tònica dels primers minuts, bona intensitat defensiva i un gran atac, demostrava el perquè s'enfrontaven els dos primers classificats del grup. Fins pocs minuts abans del descans, el resultat era igualat, però un parell d'errades ben aprofitades pels gironins, posava un clar 14 - 10 al final del primer temps. Els primers minuts de la segona part començava com el final de la primera, amb imprecisions a l'atac i amb una defensa tova. Però com va passar en el partit d'anada a El Castell, els nois del Carlos i l'Elsa es van posar les piles en defensa i van remuntar els quatre gols de diferència que hi havia, fins a arribar al minut 15 on l'empat a 16 obligava a demanar un temps mort a l'equip local. El temps mort no va canviar gaire les coses, el partit seguia igualat fins al minut 50, on partir d'aquest moment, les decisions arbitrals ja es van fer més notables en contra dels visitants, després de les tres targetes grogues i les quatre exclusions del primer temps, es van sumar quatre exclusions més, tres de les quals van ser seguides a deu minuts del final. Aleshores l'equip local va aprofitar per agafar una petita renda que els permetia arribar al final del partit amb la victòria per 27-23. Tot i la derrota, cal destacar la bona feina de l'equip i en especial la del nostre porter Carles que en els moments més difícils del partit va mantenir i ajudar a fer que la diferencia no fos més gran. Felicitar també al rival per la victòria.