divendres, 5 d’abril del 2019

Prèvia jornada 6 i 7 d'abril

Ja tenim a tocar el cap de setmana i de nou torna l'Handbol!!

Pocs partits al pavelló aquest cap de setmana, ja que diversos equips juguen fora de casa i a més l'Aleví no començarà la segona fase de la competició fins al proper cap de setmana. Ho expliquem:

Començant pels partits a casa, el dissabte el primer a jugar ser el Cadet masculí, que jugarà el primer dels seus dos partits d'aquest cap de setmana en rebre a l'Handbol Igualada. En principi i si tenim en compte a classificacio actual no hauria de ser un problema pels nois, però no s'han de refiar, en el partit d'anada els igualadins ens van fer suar i no hi ha enemic petit, o sigui que s'hauran d'esforçar per tirar el partit endavant.

Tot just després, el Benjamí mixt rebrà al Lycee bel Air. L'objectiu hauria de ser millorar el joc dels darrers partits per tal d'obtenir un bon resultat. Els nostres han demostrat que són capaços de fer un bon joc col·lectiu, i hauran de mostrar la seva millor versió el dissabte.

Ja lluny de El Castell, l'Infantil anirà fins a Sant Pere de Ribes per enfrontar-se a l'equip local. Els nois d'en Cecilio i Albert han tingut alts i baixos aquests darrers partits, i han entrenat durament aquesta setmana per tal de millorar i poder tornar al bon jos que els hi ha permès estar a la part alta de la classificació.

També en dissabte el Cadet femení farà un altre llarg desplaçament - el darrer d'aquesta Copa Federació - fins a Tàrrega, on tractaran de continuar amb la línia ascendent de joc d'aquests darrers partits. La competició s'acaba i cal fer un darrer esforç.

I ja per acabar, però en diumenge, els nois del Cadet masculí jugaran contra GEIEG a Girona, en partit ajornat de la passada jornada i a la tarda, horari poc habitual. Partit important pels nois d'en Carlos i Elsa, segon classificat del grup, i el unic equip que els ha guanyat aquesta segona fase. Molt hauran de treballar i esforçar-se si volen obtenir un bon resultat.

Benjamí i Aleví descansen aquesta setmana.

Bona sort a tots/es!!