dimarts, 2 d’abril del 2019

Cròniques jornada 30 i 31 de març.

Una cop acabada la jornada esportiva, és hora d'explicar-ho. Quatre partits van disputar els nostres equips, amb el resultat d'una victòria, un empat i dues derrotes, però en general hem vist bons partits i hem gaudit amb els nostres nois i noies, que a més s'ho han passat molt bé.

H. Martorell Groc 12 - Benjamí mixt 4

Els nostres benjamins s'han vist superats per l'equip contrari en tot moment.

En el primer quart els contraris han tingut un molt bon atac que nosaltres no hem sabut defensar a diferència d'ells que han estat molt precisos.
El segon quart els nostres han seguit fent una molt mala defensa deixant així que l'equip contrari entres sense dificultat cap a porteria.
En el tercer quart la defensa ha millorat provocant així que l'equip contrari fes males accions que els nostres aprofitaven per anar cap a porteria però per mala sort nostre quasi cap tir entrava a porteria.
L'últim quart ha sigut el millor, els Benjamins s'han despertat fent una defensa molt bona i un atac molt precís. Han demostrat en aquesta última part que si s'ho haguessin proposat des de un primer moment haurien pogut guanyar el partit o bé l'haurien perdut per pocs gols de diferència. En l'última part també s'ha vist una jugada practicada a l'entrenament que va donar molts gols.

H. Igualada 6-Aleví mixt 10

Gran partit dels nois i noies d'en Joan i Carlos, que en aquesta volta, tret d'un accident, han mostrat una millora notable en el joc, aquesta vegada han realitzat un partit molt complet, i s'han endut els 2 punts en la seva visita a l'Igualada, rival que a la volta ens va guanyar les 4 parts a Esparreguera.

A la 1era part, els joves jugadors van sortir molt endollats, i amb una defensa plena d'exitoses ajudes defensives per part de tothom, van col·lapsar l'atac igualadí i els superaven clarament en el marcador amb una Mariona Roselló molt endollada en atac, tot i el temps mort local demanat.
A la 2a part l'equip va tenir un mal inici, i els locals van marxar de 6 ràpidament en el marcador, però la reacció va arribar, però no va haver-hi temps suficient per materialitzar la remuntada.
A la 3era part, l'equip va tornar a recuperar sensacions, i amb un Èric Sánchez molt efectiu en atac, va guanyar tot i les dificultats locals plantejades.
La porteria funcionava, les ajudes defensives entrenades apareixien, i en atac, sense oblidar-se del contraatac, els encreuaments donaven situacions còmodes de llançament als nostres, i amb això es va aconseguir la victòria final, també guanyant la 4a part.

Felicitem als nois i noies de l'equip per la millora, i els engresquem a continuar en aquesta línia!

Aleví mixt 8- H. Berga 8

Irregular partit dels nois d'en Joan i Carlos, que afrontaven el 2on partit d'aquest cap de setmana, en recuperar en diumenge el partit de la setmana anterior.

Després del gran partit realitzat a Igualada, els nostres van sortir molt esperonats a la 1a part, i, van minimitzar l'atac berguedà, la part es basava a defensar constantment i recuperar alguna pilota per fer un gol ràpid, aconseguint la victòria en la 1a part de manera còmoda.
A la 2a part, l'equip es va arronsar una mica, el Berga havia millorat força i disposava d'un jugador capaç de fer gol davant l'oposició de 2 defensors nostres, i això va desanimar una mica als nostres, només Parcerisas aconseguia situacions de superioritat en atac, i un efectiu de cara al gol Jordi les materialitzava.
La 3a part va tornar a ser nostre, l'equip va donar el millor de si mateix i aconseguia nombrosos gols en contraatac i amb bones combinacions ofensives, tornàvem a guanyar.
Però, a la 4a part, va tornar a passar el mateix, el Berga, de la mà d'aquest bon jugador, marxava de 4 en tan sols 4 minuts de partit. Després, però, d'un temps mort, els nostres es ficaven al partit, a causa de l'increment d'intensitat defensiva sobretot d'en Joel, que va encomanar als companys, mentre Etna, aconseguia foradar constantment la porteria visitant. Però, finalment la remuntada no va ser possible i el partit acabava amb un just empat.

Acabem la 1a fase, amb la sensació d'haver assolit els objectius plantejats, tret, curiosament, davant els 2 darrers classificats, el Berga i Sant Joan Despí, que són els únics partís que no hem estat capaços de millorar respecte a la 1a volta, això sí, els entrenadors estan més que satisfets de la millora en gairebé tots els aspectes del joc, i l'actitud dels nois i noies, però seguirem treballant fort, aquest grup té un marge molt gran de millora!

A veure què ens ofereix el sorteig de la 2a fase!

Infantil mixt 21 -H. Sant Boi 22

Segona derrota de la segona fase dels nostres infantils, aquest cop per un ajustat 21 a 22 contra Sant Boi en un mal partit.

Els nois/es de Cecilio i Albert van començar la primera part amb una lleuger avantatge, 4 a 2 però ja s'intuïa que l'equip no estava fi.
A la segona de les parts les intuïcions es van confirmar, la defensa estava fluixa i l'atac perdia pilotes en errors no forçats. No hi havia aquelles combinacions a les quals ens tenen acostumats, ni la defensa tenia la contundència que van tenir contra rivals més forts físicament. Així es va arribar al descans amb un marcador de 8 a 10.
A la represa semblava que la dinàmica canviava una mica, la defensa s'ajustava i l'equip visitant aconseguia marcar però ara amb molt més esforç. L'equip esparreguerí va tornar a avançar-se en el marcador i en finalitzar la tercera part aquest reflectia un 17 a 16.
La quarta part va tornar a ser fluixa, aquest cop en atac, amb molta precipitació i pèrdues de pilota. L'equip va perdre l'avantatge i els minuts finals no va ser capaç de marcar, fet que va provocar que l'equip rival disposés de la pilota en els instants finals, i només una recuperació in extremis va poder posar una mica de tensió en el resultat final.

21 a 22 i amb la sensació que aquest equip ho pot fer millor.