dijous, 28 de març del 2019

Prèvia jornada 30 i 31 de març

Arriba el cap de setmana i torna l'Handbol!

Aquest cap de setmana els partits estan molt repartits, ja que l'Aleví jugarà dos, un en dissabte i el diumenge recuperarà el partit ajornat de la setmana passada, un a fora i l'altre a El Castell, igual que l'Infantil, mentre que el Benjamí serà l'únic equip que jugarà fora de casa. Cap dels Cadets jugarà aquesta setmana, el femení perquè li toca descans i el masculí perquè el seu partit ha estat ajornat. Ho expliquem.

Si comencem pels partits de casa, l'Infantil rebrà a l'E.H.C Sant Boi, per continuar amb la seva particular lluita a la part alta de la taula. Els nois d'en Cecilio i l'Albert estan fent bons partits darrerament, i hauran de seguir en aquesta línia per obtenir un bon resultat amb el complicat rival d'aquesta setmana.

Ja fora de casa, l'Aleví anirà fins a Igualada per enfrontar-se amb l'equip local. Els nostres estan millorant molt i el seu objectiu és el mateix de cada setmana, que no és altre que millorar respecte al partit d'anada i continuar així amb la seva bona evolució.

El darrer partit de dissabte el disputarà el Benjamí, que s'enfrontarà al H. Martorell, també lluny de El Castell. També buscaran un bon resultat davant d'un rival conegut d'altres enfrontaments per escalar posicions en la classificació, que està molt igualada, el que demostra el bon nivell de tots els equips.

Per acabar, i ja en diumenge, l'Aleví rebrà a l'Handbol Berga, en partit ajornat la setmana passada, un rival a priori una mica més assequible, encara que els nostres no s'han de refiar i han de sortir molt concentrats per obtenir un bon resultat.

Com dèiem, els Cadets masculí i femení descansen aquesta setmana, a l'igual que el Prebenjamí




Bona sort a tots els equips!!