dimarts, 26 de març del 2019

Cròniques jornada 23 i 24 d'abril

Un cop acabat el cap de setmana, com ja és habitual, fem balanç dels partits disputats. Tret de l'Aleví, que va haver d'ajornar el seu partit, la resta dels partits es van disputar amb normalitat, i en general vam poder gaudir de bons partits, ens ho vam passar bé, i vàrem obtenir la victòria en tres dels quatre partits disputats. Ho expliquem

Benjamí 10 - Sant Llorenç-Pau Vila 6

Els nostres benjamins aquest dissabte van fer un partit on es va poder veure l'evolució del principi al final del partit.
Al primer quart els nostres estaven molt desconcentrats i adormits, va haver-hi molts errors defensius que van provocar un parcial d'un gol a nou.
En el segon quart es van espavilar, van fer una remuntada fent una molt bona defensa i un gran atac.
Ja en els dos últims quarts els benjamins van seguir millorant l'atac i robant moltes pilotes de l'equip contrari.

S'ha de seguir treballant per millorar les errades

Aleví mixt - Handbol Berga  AJORNAT

Com dèiem, el partit es va ajornar i es disputarà el pròxim dia 31 de març

H. Gavà  15 - Infantil mixt  28

Partit força tranquil el que va disputar dissabte al matí el nostre equip infantil. El rival, CH Gavà, inferior físicament, només va oposar resistència a la primera de les quatre parts.
El partit va començar bé en atac, com sempre, amb accions molt ràpides que foradaven la porteria rival sense dificultats. La defensa era tova, sense contacte amb el rival i amb poca mobilitat, a més a més, la porteria no estava encertada i això provocava que el marcador estigués ajustat. En finalitzar el primer període el resultat era de 6 a 8.
Al segon període els nois/es de Cecilio i Albert van sortir molt concentrats. L'atac continuava sent molt efectiu i la defensa es va tancar i va començar a funcionar. Ni el temps mort de l'equip local va canviar la dinàmica i s'arribava a la mitja part amb un marcador de 6 a 15. El CH Gavà no va poder fer cap gol, gràcies també a la bona feina de la porteria.
A la represa les distàncies van anar augmentant, la defensa continuava funcionant i l'atac sempre acabava amb bones opcions de llançament. Moltes accions locals s'estavellaven en la nostra defensa i això va arribar a desesperar-los.
Sense canviar gaire el guió es va arribar a la finalització del partit amb el marcador de 15 a 28.
Victòria esparreguerina que situa als nostres al capdavant de la classificació. Cal continuar treballant i no afluixar, som-hi!!!!

Cadet femení  16 - H. Amposta 32

Aquest cap de setmana el nostre cadet femení s'ha enfrontat al líder del grup, l'Amposta que ha demostrat perquè segueix invicte.
Les noies de Sergi Gibert van jugar una primera part acceptable, que tot i anar sempre per darrere del marcador, van donar la cara en tot moment. La defensa oberta de l'Amposta permetia atacar de la manera habitual i s'aconseguien marcar gols, la defensa local però no va estar al seu millor nivell i no s'aconseguia atrapar mai al rival. S'arribava així a un 11-16 a la mitja part.
A la represa, un seguit d'error als primers minuts, permetia que l'Amposta agafés un avantatge massa gran que desanimava les esparreguerines i entraven en un bucle de falta d'idees en atac que provocaven moltes errades amb pèrdues de pilota i els seus corresponents contraatacs de l'equip rival que deixaven el partit decidit. Al final 16-32 al marcador. Una merescuda victòria visitant que els continua consolidant a la primera posició.

La setmana vinent el nostre Cadet femení descansarà.

Cadet masculí 35 - H. La Garriga 24

Partit poc brillant on el millor van ser els dos punts guanyats. Aquesta setmana ens visitava la Garriga, a priori un rival més fluix que els esparreguerins.
L'inici era igualat, la defensa local no treballava amb intensitat, i l'atac garriguenc aconseguia marcar amb facilitat, només l'encert en atac permetia agafar certa distància en el marcador. Una tònica que durava tota la primera part, que acabava amb el resultat de 17 - 11.
Després del descans, s'esperava una reacció de l'equip local, però aquesta no arribava. Un atac poc fluid, amb moltes aturades, i una defensa apàtica i a vegades molt desordenada feia que el marcador no s'eixamples. Tot i que les coses no sortien bé, a poc a poc, l'Esparreguera anava imposant la seva major qualitat, arribant al final del partit amb una bona renda d'11 gols, 35 - 24.

Partit per oblidar i fer un pensament per millorar en molts aspectes.